ako još jednom vidim "ču" na ovom forumu bit će sranja...
ču
Šalim se, ni ja to ne podnosim
ako još jednom vidim "ču" na ovom forumu bit će sranja...
ču
Šalim se, ni ja to ne podnosim
Evo pregledavam jedan odličan tumblr s retro slikama, ustvari bih trebao učit... :)
Fiziku u ruke, imas jos vrimena :)
Ja je držin cili dan u rukama pa ne pomaže
Znan kako ti je, stoji sad isprid mene al je ne mogu gledat :\
A baren san procita jedan, dva puta obavezni dio, i zapamtia nekih 30% onoga :D
Evo pregledavam jedan odličan tumblr s retro slikama, ustvari bih trebao učit... :)
Znaš kako kažu - ujutro ću... :)
Večer svima....
Idem pročitat još ovo teorije iz fizike što mi je ostalo... :)
Šefe, nije li ovaj App dana nastao na tvojoj ideji? (hint: Androolog)
Ja je držin cili dan u rukama pa ne pomaže
hahahah... znaš li ti što je uopce inzinjerska grafika...
Pisao kolokvij, sve lose napisao, govorim dobit cu 2, rezultati - dobijem 5, pitam zensku kako... ona pa meni je bitno da znate o cemu se radi, nije ovo osnovna pa da se sve mora znat napamet... (kolokvij vjezbe - AutoCAD)
a kolokvij predmeta - svi racunalci koje znan sa prosle godine, kad spomenem IGiP, oni - to ono sta ucis 30 min i dobijes 5
kako ste mat napisali.. kolokvij je bia prelagan ^^
Večer gospodo, i forumaši...
Vidim tu nekakve slike, kaj se tu povlači.
Sad vam treba zvat ramboxa da po kratkom postupku prijavi za žutaka, i moš se fučkat
Pisao kolokvij, sve lose napisao, govorim dobit cu 2, rezultati - dobijem 5, pitam zensku kako... ona pa meni je bitno da znate o cemu se radi, nije ovo osnovna pa da se sve mora znat napamet... (kolokvij vjezbe - AutoCAD)
a kolokvij predmeta - svi racunalci koje znan sa prosle godine, kad spomenem IGiP, oni - to ono sta ucis 30 min i dobijes 5
Bem ti inženjera koji nije prošao tehničko crtanje.
Imate li vi studoši uopće Nacrtnu geometriju i Tehničko crtanje?
Bem ti inženjera koji nije prošao tehničko crtanje.
Imate li vi studoši uopće Nacrtnu geometriju i Tehničko crtanje?
ne
Idem pročitat još ovo teorije iz fizike što mi je ostalo... :)
Šefe, nije li ovaj App dana nastao na tvojoj ideji? (hint: Androolog)
Jest, i to sam dobio potvrdu od Mira :)
ne
Nema nam pomoći.
Pa to su osnovna znanja, kako uopće može postojati tehnički fakultet bez ta dva predmeta?
Večer gospodo, i forumaši...
Vidim tu nekakve slike, kaj se tu povlači.
Sad vam treba zvat ramboxa da po kratkom postupku prijavi za žutaka, i moš se fučkat
Pa to je retro, to je umjetnost!
One ruske (sovjetske) svemirske stanice. Šta nije ona pala na zemlju?
One ruske (sovjetske) svemirske stanice. Šta nije ona pala na zemlju?
Pa sigurno nisam dobio potvrdu od ženske osobe Mire, s obzirom da takve nema tu...
Trebao sam stat kod potvrde... -.-"
Sad opet ona priča...
Pa sigurno nisam dobio potvrdu od ženske osobe Mire, s obzirom da takve nema tu...
Trebao sam stat kod potvrde... -.-"
Sad opet ona priča...
Molim velikog šefa (Miru) da da službeno tumačenje, kako bi vi nevjerne Tome povjerovali. Valjda ima koji lektor 5 minuta slobodno.
Molim velikog šefa (Miru) da da službeno tumačenje, kako bi vi nevjerne Tome povjerovali. Valjda ima koji lektor 5 minuta slobodno.
Mislim da Miro igra BF3... Al dobro, ako misliš da je tako, stisni prijavi ispod onog posta... :D
Inače, obje verzije su točne i moguće... Samo meni više paše verzija koju ja koristim, koja je usto i bolja.
Večer, kako da ovo sredim?
COD ne možeš nikako srediti. Kupi poštenu igru, tipa BF3...
Večer, kako da ovo sredim?
COD ne možeš nikako srediti. Kupi poštenu igru, tipa BF3...
Šefe da igram BF mi treba nova konfa ( procesor i grafička ) a to ne želim kupovati. Nego sad se uozbilji i pomogni !
Igrati MW3 MP online a nije origigi? Kako? i mene baš to zanima.. već moguće? :S
Igrati MW3 MP online a nije origigi? Kako? i mene baš to zanima.. već moguće? :S
Origigi je! Idalje ovaj rub ne znam srediti!
Fullscreen?Opcija overscale u ccc-u od ATI-A.Nemogu ti tocno reci kad nisam niti igrao MW3 jos.Jos peglam BF3 na ultra,malo sam ocnia karticu.
Koji os imas?