Za nespavalice (22h - 06h)
- poruka: 116.250
- |
- čitano: 9.672.836
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer svima.
To si se sad samo došao pohvaliti da čitaš.
U drugu ruku, neki i rade sutra, pa vas valja napustiti i uloviti sna.
Slikice?
nisi odavno
Bok svim nehrkalicama opet ti lifraš curetke jel, mogla bi past prijava za nepočudnost uglavnom za one koji su ljeni sami igrat igrice ima ih dost sigurno evo mogu gledat kak neko drugi igra fučkaj ga.
dobra vecer svima...vani sparina, pretoplo...uzas...sjedim skoro gol za kompom kao po ljeti po onim vrucinama, a 11.mjesec je - nenormalno :)
sta se radi :D?
ma neću ništa reći
dosada
Anonymus....Son i'm a disappoint
Ljudi pozdrav... odo ja na vucu
Večer svima....
Nemoj se ljutiti ali imaš temu koja se tiče te hračkalice, nemoj nas ovdje zamarati s tim, sigurno nećeš nekog nagovoriti.
Večer svima....
Nemoj se ljutiti ali imaš temu koja se tiče te hračkalice, nemoj nas ovdje zamarati s tim, sigurno nećeš nekog nagovoriti.
a gle,tamo svako stavlj svoj refferal,teško da će se iko preko mog tamo regat :(
večer :)
a gle,tamo svako stavlj svoj refferal,teško da će se iko preko mog tamo regat :(
Zašto misliš da su ti ovdje veće šanse?
Bezim u Arkham Asylum :)
Večer ekipa.
Nemam dinara u džepu tako da sam osuđen na ostanak doma večeras. A i nije da mi je žao, baš mi dobro dođe malo mira.
Na černomercu imaš mjenjačnicu (ako se radi o onim sa moga avatara) :-D
Evo o čemu se radi ! :D
Pa ti bi barem trebao znati da s tom valutom možeš ići samo u Njemačku. Koliko sam upućen u kod njih ih u banci (sad me ubij da li je to cenralna banka illi bilo koja) bez beda možeš zamijeniti.
@XXX : čovjek treba tvoju pomoć.
@XXX : čovjek treba tvoju pomoć.
ma to mu je jer se spaja na wirles, a trebao bi na wireless :)
Večer!!! Jel me netko tražio?
Večer Nello, ovaj te traži već dulje vrijeme, pomozi mu.
Večer Nello, ovaj te traži već dulje vrijeme, pomozi mu.
Večer i tebi, evo jesam...
Večer i tebi, evo jesam...
Znao sam da ćeš mu ti pomoći.
Jesi vidio XXX-a i lzgr-a, odmah krenu s komplikacijama, dobro da ga ne nagovore dao OC-a monitor.
Znao sam da ćeš mu ti pomoći.
Jesi vidio XXX-a i lzgr-a, odmah krenu s komplikacijama, dobro da ga ne nagovore dao OC-a monitor.
Vidio sam... Ja sam uvijek voljan pomoći koliko mogu. A kako si znao da ću nekog pomagat? Si vidovit?
Zajebavam se cijeli dan sa kučištem, da postavim ledicu pored power tipke da što više osvjetljava, i na kraju slomim taster od power tipke
I normalno, sutra ništa ne radi, tako da opet neću završiti case do ponedeljka