Sretan novi dan!
Za nespavalice (22h - 06h)
- poruka: 116.250
- |
- čitano: 9.696.155
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vecer narode, nema teorije da zaspem, a u pol 6 ustajem :D
Vecer narode, nema teorije da zaspem, a u pol 6 ustajem :D
slično i kod mene.
Bok,evo neznam kome bih se obratio,ali imam problem sa prženjem XGD3 igrama za Xbox 360,pratio sam upute na youtubeu i raznim forumima i nakon pokretanja sprženog diska ekran se zacrni na par sekundi i vrati me na dashboard.
Nemam pojma šta da radim i koje programe da koristim.Evo moj mail pa ako netko želi pomoći hvala:
strange.gogo@gmail.com
Obrati se F1-IVO-i, i samo mu napomeni da je to piratski sadržaj, brzo će te on uputiti na pravu adresu
ok,budem ga pitao,hvala.
Spavate?
ej mozete li uci na chat na ovoj stranici stream je od skyrima meni zapelo i piše qwebirc is looking up your hostname
Jutro narode :)
CLOSED!
ajd da i ja jednom otvorim.
Večer svima bando!
Večer svima....
Koliko se sjećam ti operu koristiš.
Odi na O menu> Settings> Preferences> Search: označi Google, stisni Edit>Details> pa tamo u adress bar probaj promjeniti google.hr u google.com ako nije.
Večer svima!
Ajmo mala pomoc. Kako obicno desnim klikom oznacimo rijec bez da ju pisemo u search box, Google me baci na .hr domenu umjesto da trazi stranice na engleskom jeziku (.com jeliti).
Sta radit?
Možda ovo:
Probaj pa vidi.Koliko se sjećam ti operu koristiš.
Odi na O menu> Settings> Preferences> Search: označi Google, stisni Edit>Details> pa tamo u adress bar probaj promjeniti google.hr u google.com ako nije.
Chrome. u kojem je homepage google.com. Iako mislim da nema s time.
Večer svima!
Ajmo mala pomoc. Kako obicno desnim klikom oznacimo rijec bez da ju pisemo u search box, Google me baci na .hr domenu umjesto da trazi stranice na engleskom jeziku (.com jeliti).
Sta radit?
Možda ovo: Probaj pa vidi.
Tako je nastimano, ali ista stvar.
Koliko ja znam ne postoji opcija da google ide direktno na com domenu, nego uvijek ide na domenu tog područja/države (ako postoji).
Bing ima tu opciju - u to sam siguran.
Večer svima! Užasna glavobolja, mrzim je...
Nema boleštine što šljiva ili loza ne liječe
Večer ljudi
Koliko ja znam ne postoji opcija da google ide direktno na com domenu, nego uvijek ide na domenu tog područja/države (ako postoji).
Bing ima tu opciju - u to sam siguran.
To sam i mislio.
Ako je stvarno tako, prelazim na Bing. Plus sto se ne moze ugasiti onaj autocomplete kad upisujes nesto u sbar.
Ako je stvarno tako, prelazim na Bing. Plus sto se ne moze ugasiti onaj autocomplete kad upisujes nesto u sbar.
može se ugasiti. Odi na postavke i opcije pretraživanja i isključi google Instant search (Ne koristi Google Instant)
večer
btw kolega, ja na google.com imam dolje desno "go to google hrvatska"..i kad se prebacim na njega onda mi kad kucam google otvara taj hrvatski..ako opet vratim "google.com in english", bude na engleskom..
Nema boleštine što šljiva ili loza ne liječe
Večer ljudi
Jutros se šišao rano ujutro pa onako neosušene glave obašao pola grada, promjenio 50 temperatura u 50 različitih uvjeta nije ni čudo što me ovako boli... Jedva gledam nekako...
Ti znaš da ti potpis nije baš prikazan kako si zamislio? :)
Koristi ' umjesto "
Ti znaš da ti potpis nije baš prikazan kako si zamislio? :)
Koristi ' umjesto "
Znam, al ne da mi se ispravljat...
Živjela ne savršenost!
Ima koga, niste valjda svi zaspali
jesmo...
jesmo...
JA upravo shvatio koliko sam glup
Sastavljam mjesec dana konfu u xbox360 kučištu, i tek sad kad sam je završio, shvatim da neću baš moći provuči vga kabel u kučište
Zato hitno tražim neki hdmi konverter ili kabel
večer :)
večer :)
Slikice?
nisi odavno