Otkad ima permanentni nadzor (poslije šamara), nema on problema s dizanjem, hm, temperature...

Otkad ima permanentni nadzor (poslije šamara), nema on problema s dizanjem, hm, temperature...

ma gledam u nebo i brojim zvjezde xD
ma gledam u nebo i brojim zvjezde xD
Koje crne zvijezde samo što nije smak svijeta nastupio.
meni sve same zvjezde oko glave xD
nego, vrijeme je za krevet...
uživajte, ja znam da hoću :D
ima li zivih 
LN i od mene...
jeste svi zaspali?
evo ja jos tu..idem i ja brzo 
ma ja malo gledam komponente povoljne i to.
Pozdrav svima
Što je ovo???
Niđe nikog...
Nego, recite, gdje mogu skinuti knjige, odnosno eBooks u formatu .epub? Konkretno tražim Hitchiker's Guide To The Galaxy i nastavke...
Ništa od vas večeras...
Čini mi se da sam našao trilogiju u 5 djelova, valjda će valjat... :)
Ma evo mene! Koja je to trilogija?
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hitchhiker's_Guide_to_the_Galaxy
Eto
Možda će mi ipak trebati, tražim u .epub formatu, pa ako netko zna di ima ili sl., nek podijeli... :)
Veče...
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hitchhiker's_Guide_to_the_Galaxy
Eto
Možda će mi ipak trebati, tražim u .epub formatu, pa ako netko zna di ima ili sl., nek podijeli... :)
Šta nije Galaxy smartphone, kako ćeš to downloadati preko torrenta.
Dobra večer svima... mislim vama dvojici trojici..
Večeras spavat na balkonu :D. Nisam dva dana spavao.(Sređiva mi se soba, pa sam protjeran na kauč, a na njemu nemogu zaspat)
dobra večer svima :)
Jesam , taman je onako ljepo friško , vidio sam sovu na grani 
Ove dane sam bio malo više u prirodi i zavidim ti. Mir i tišina prirodnog okruženja su pravi recept za mentalnu higijenu i oslobađanje stresa.
Jesam , taman je onako ljepo friško , vidio sam sovu na grani 
Ove dane sam bio malo više u prirodi i zavidim ti. Mir i tišina prirodnog okruženja su pravi recept za mentalnu higijenu i oslobađanje stresa.
Živim oko 6 km od Varaždina u Knegincu i fakat je super , šume , izvori , srne , fazani , žečevi , sove , jasterbi , patke , nije to tipično selo više je kao grad , ali noću nema nikog , čisti mir .. samo zvijezde , ponekad legnem na travu i gledam 
Živim oko 6 km od Varaždina u Knegincu i fakat je super , šume , izvori , srne , fazani , žečevi , sove , jasterbi , patke , nije to tipično selo više je kao grad , ali noću nema nikog , čisti mir .. samo zvijezde , ponekad legnem na travu i gledam 
Zbog toga ti i zavidim. U gradu je nivo pozadinske buke relativno visok i stalno prisutan. S vremenom se navikneš da je tu. Život je prepun kompromisa, nažalost često puta na vlastitu štetu.
Zbog toga ti i zavidim. U gradu je nivo pozadinske buke relativno visok i stalno prisutan. S vremenom se navikneš da je tu. Život je prepun kompromisa, nažalost često puta na vlastitu štetu.
Da , fora je otić nekamo u prirodu sa ekipom i nabacit neki žešči trening po šumi , evo par slika kule u kojoj je bilo zatočen " Nakon što je Andrija II. Arpadović naslijedivši svog brata ipak postao hrvatsko – ugarski kralj, on 1209. godine gradu Varaždinu daje naslov slobodnog kraljevskog grada u kojoj spominje i kneginečku kulu pod nazivom «Kehne», od čega je i kasnije nastalo ime Kneginec. O tome kako se kneginečka kula našla u kraljevoj povelji i kako je on uopće bio upoznat s njenim postojanjem, svjedoče zanimljivi povijesni zapisi o događajima koji su se u 11. stoljeću odigrali na ovom području"
EDIT - u informacijama ti piše da si iz Zg-a , moja sestra je na faksu u Zagrebu i kad dođe doma uvijek kaže da u Zagrebu "smrdi ".
Danas upozna BannedOnThisForum-a lik je onako , mali zgoljo ako ikoga zanima xD
Goni se među duhove 
Jel je izašao program za špancirfest ?
Goni se među duhove 
Ako ti se da objasni ljudima meni odumiru prsti od tipkanja , ali mene je duhova strah!!