Najbolja guza zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 6.304
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Najbolja guza

hebes ti forum bez ovakvih tema...

evo po meni ova ima najbolju... stavljajte pa cemo glasat :) http://static01.dernek.ba/blogslikevelike/151735-137913.jpg

nothing is true, everything is permitted
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 20:32 (decko1987).
16 godina
protjeran
Najbolja guza

19 mjeseci si medju nama.

Sad si izgubio igru...

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan
Najbolja guza

daj ne budite frikovi haha, pa nemozete mi razgovarat samo o fu*kin kompjuterima i igricama

edit: kaj samo ja ovdje imam m*da ??

nothing is true, everything is permitted
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 20:36 (decko1987).
14 godina
neaktivan
Najbolja guza

Nadam se da se Mario ne ljuti.:)

Nije najbolja općenito, ali je najbolja od ovih na forumu na avatarima.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
Re: Najbolja guza
decko1987 kaže...

daj ne budite frikovi haha, pa nemozete mi razgovarat samo o fu*kin kompjuterima i igricama

Bit će da možemo.

Nisi jedini, ali se mi barem trudimo čitati pravila foruma.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
decko1987 kaže...

Muda imamo, ali imamo malo i mozg,a da zaključimo da ovo nije za ovaj forum, samo je pitanje vremena kad će se tema zatvoriti i podjeliti žutići{#} 

Ranko Kukumar kaže...

Nadam se da se Mario ne ljuti.:)

Nije najbolja općenito, ali je najbolja od ovih na forumu na avatarima.

Baš sam to htjeo linkati :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
16 godina
Najbolja guza

decko1987 kaže...

evo po meni ova ima najbolju... stavljajte pa cemo glasat :) http://static01.dernek.ba/blogslikevelike/151735-137913.jpg

samo što je slika ove guze koliko već stara, jedno 6 godina? Znam da sam bio u osnovnoj kada sam prvi puta vidi slikice keyre augustine hehe{#} 

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 20:42 (Stoja).
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

evo po meni ova ima najbolju... stavljajte pa cemo glasat :) http://static01.dernek.ba/blogslikevelike/151735-137913.jpg

Inače izgled vara. Prava je ona koja se prčasto vidi na običnoj trenirci koja se ne stisne uz tijelo. To ti je pokazatelj da ženska trenira i da ima čvrstu guzu.

Ove pak kaj nose takve tajce i traperice mogu biti svakakve, a tek pravo ruglo vidiš kad se skine.

I'll be back
15 godina
protjeran
microman kaže...

Inače izgled vara. Prava je ona koja se prčasto vidi na običnoj trenirci koja se ne stisne uz tijelo. To ti je pokazatelj da ženska trenira i da ima čvrstu guzu.

Ove pak kaj nose takve tajce i traperice mogu biti svakakve, a tek pravo ruglo vidiš kad se skine.

Dugogodišnje iskustvo djeco, dugogodišnje iskustvo...

:P

People die if they are killed...
16 godina
microman kaže...

Ukucaj keyra augustina pa vidi sve njene slike i sa i bez tajica na sebi{#}

Stoja
14 godina
neaktivan
Najbolja guza

ali ovakvo sto otvorit na informatickom forumu, iznimno pametno {#}

17 godina

microman kaže...

decko1987 kaže...

HAHAHHA to moj frend tvrdi i proklinje stalno: "jeb*m u mozak onoga tko izmisli tajice, u njima i najveći gabor izgleda kao da ima š*pak od milion dolara"{#}{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice