Molim vas pomozite! zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Molim vas pomozite!

rewrwe

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 2:51 (AtiFreakHD).
17 godina
neaktivan
Re: Molim vas pomozite!

Oprosti, ali kako da mi znamo da to nije scam ?

Mislim rado bih pomogao decku, ali postavlja se to pitanje .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
neaktivan
Molim vas pomozite!

možda ste ti i prijatelj još jedni u nizu od prevaranta koji uzimaju novac ljudima u ovim teškim vremenima.ne želim ispast da nisam solidaran al ja ne dajem novac nikome jer sam i sam u teškoj situaciji koju je rak prouzročio.

PRODAJEM AJVAR
17 godina
neaktivan

Sve to stoji da treba pomoći ali praktički trebaš dati nekakav dokaz .. 

Mislim nije u redu da mi uplatimo pare, pa makar to bilo 5kn ako to nije za tu svrhu koju si naveo . Daj malo više informacija .. Svi mogu napraviti tako nešto, staviti paypal i kupit lovu .

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 2:06 (AmD).
17 godina
Molim vas pomozite!

cek kakve su sad to fore sa skupljanjem para preko bug foruma, prilicno sam siguran da je to i zabranjeno. milijun puta sam vidio da su ljudi prevareni i na gore nacine tipa govoreci da su im djeca bolesna i cak su ih slikali i svasta im radili da i izgleda da su bolesni a zapravo je gamad krala ljude. neznam dal je 100% to i ovdje slucaj ali ne vjerujem bas svakom ko na forumu posta da mu neko ima rak i da oce pare. samo budala ovo moze uplatit tako.

EDIT: ok pogledo sam video i sad sam prilicno siguran da je prevara i prijavljujem ovo moderatoru. znaci frajer oce da mu se uplati na paypal kojeg svaki kreten moze napravit, cak i maloljetnik. sve je na engleskom, malo cudno za nekog ko je iz hr i trazi pomoc. ja nisam sad neki doktor ali za koju operaciju raka treba platit? i kolko treba platit? mislim mozda i treba ali par clanova moje obitelji je imalo rak(leukemija, rak pluca, rak ovoga onoga) i nazalost nisu prezivjeli ali nije bio u pitanju novac ili nesto nego se to prosirilo i eto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 2:13 (mar123).
16 godina
neaktivan
Molim vas pomozite!

Pričam i serem bezveze
17 godina
neaktivan

Autor poruka ocito nema komentara na nista ...

14 godina
neaktivan
Molim vas pomozite!

nemojte nista uplacivat jer je scam inace nije moj real life frend nego frend sa lola uplatio sam 5$ i uzelo mi je 10$ neznam kako -.-"

14 godina
neaktivan
Molim vas pomozite!

editao sam da vise nitko to ne vidi

15 godina
neaktivan
Molim vas pomozite!

ETO ZNAO SAM!nije mi jasno kako ima budala koje se zaje*avaju sa tim...govorit da ti je smrtno bolestan član obitelji da bi kupio neka hebena kamenja na lolu pa to je strašno.ne mogu vjerovat što sve hoda po ovom planetu...takvi ljudi koji su spremni lagat da im član obitelji ima rak je nevjerovatno

PRODAJEM AJVAR
17 godina
Molim vas pomozite!

da ali nije on nikom stavio pistolj na glavu i reko da treba uplatit lovu, samo budali ovo nije sumnjivo, pa mislim ko trazi donacije za bolest na paypal? a i ovaj lik sto je otvorio temu se vidi da je klinac neki, ono frend s lola me trazio da mu uplatim 5 dolara za baku, a zapravo mu treba za neki ku*ac u toj smecarskoj igri.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice