Moderator,kako? zaključana tema

poruka: 71
|
čitano: 8.459
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Moderator,kako?

nešto si razmišljam o tome kako sve što se ovdje piše netko pročita,pa makar samo moderator kojem je to dužnost kao nekom "nadzornom organu",tko su ti ljudi koji imaju moć suca i porote pri dijeljenju kartona i zaključavanja?

jesu li oni djelatnici bug-a ili neki njihovi rodjaci koji su po nepotizmu dobili te ovlasti,ili je sve to po nekim zaslugama?Izlanuo se

ne znam,ali me baš to zanima,radoznalosti radi i vječnom proganjanju istinitosti kao takve,to me sad baš kopa.

možda sam ja jedan od rijetkih koji to još ne zna,ali eto ovo je način da i to više ne bude tako.Smijeh

16 godina
neaktivan
Moderator,kako?

pa kolko sam ja skuzi moras bit puno aktivan pomagati...... da dobijes 5 zvjezdica i onda postanes moderator

16 godina
neaktivan
RE: Moderator,kako?

znači sve legalno,jel to pouzdano tako?Smijeh

17 godina
protjeran
Moderator,kako?

ja sam i sad supermoderator na jednom našem velikom web forumu i nisam to dobio preko veze, već zbog poznavanja materije na podforumu čiji sam bio; prvo moderator, a poslije postao supermen. tj supermoderator. Namigiva

i da, to nije informatički podforum...hahahaha

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
17 godina
protjeran
shimano kaže...

znači sve legalno,jel to pouzdano tako?Smijeh

tebe plaća zanima.

nema tu plaće, "radi" se volonterski.

16 godina
neaktivan

dobro,a koliko "pure moraš jesti" da bi postao moderator,i tko odlučuje koliko si podoban za postati istim?

nije "para" moja zvijezda vodilja nikad bila.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 10:51 (shimano).
17 godina
Moderator,kako?

Ma to je bezveze, bolje biti obični forumaš i nemaš briga samo treba pazit na riječnik.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan

vidim da je "Hyperion" na četiri i pol,jel to znači da je blizu tog vladajučeg staleža?Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 10:56 (shimano).
16 godina
shimano kaže...

vidim da je "Hyperion" na četiri i pol,jel to znači da je blizu tog vladajučeg staleža?Namigiva

Nemaju veze zvjezdice hoces li postati mod ili ne.

Prvi Hrvatski tracker invite forum: http://www.hr-invites.com/
16 godina
Moderator,kako?

Ako pogledaš profile od moderatora vidjet ćes da su stalno online (što je za svaku pohvalu). Ja nikad nisam bio na ovome forumu a da moderatori nisu bili aktivni, bilo to ujutro, podne, poslijepodneva, navečer ili pak preko noći.

Svaka čast moderatorima na njihovom dobrovoljnom radu.

EDIT: još uvijek problemi s Operom i editiranjem texta

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 11:00 (Zale).
16 godina
neaktivan

nego šta onda,preko veze?Smijeh

ma svaka im dala (ako imaju vremena kad su stalno tu) Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 11:03 (shimano).
17 godina
protjeran
Zale kaže...

Ako pogledaš profile od moderatora vidjet ćes da su stalno online (što je za svaku pohvalu). Ja nikad nisam bio na ovome forumu a da moderatori nisu bili aktivni, bilo to ujutro, podne, poslijepodneva, navečer ili pak preko noći.

Svaka čast moderatorima na njihovom dobrovoljnom radu.

EDIT: još uvijek problemi s Operom i editiranjem texta

eto, tako se postaje moderator .hahahaha

šalim se (djelomično). Namigiva

17 godina
neaktivan
shimano kaže...

Naravno kao i sve u ovoj drzavi. Cim netko nesto dobije odmah se smatra da je preko veze! Tocno. Poslao sam svakom clanu BUG-a rusku kopiju Rolexa a redovito svake godine saljem prsute i ostale domace proizvode. Ako uspijem u paket naguram i cigare koje mi je Castro osobno urucio. Za vino nesmijem rec jer ilegalno dolazim do njega.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
shimano kaže...

Naravno kao i sve u ovoj drzavi. Cim netko nesto dobije odmah se smatra da je preko veze! Tocno. Poslao sam svakom clanu BUG-a rusku kopiju Rolexa a redovito svake godine saljem prsute i ostale domace proizvode. Ako uspijem u paket naguram i cigare koje mi je Castro osobno urucio. Za vino nesmijem rec jer ilegalno dolazim do njega.

nitko nije optužio nikoga,nego je samo bilo pitanje kako,ali ako se netko osječa prozvanim...Šutim

16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...
shimano kaže...

a di je moj prsut necu se cigara najestNamigiva

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
16 godina
neaktivan
Moderator,kako?

ja sam im kupio dva iMaca i jedan iFon touch-svakome

ali jos nista od moderatoraMršti se

mozda da im dam malo jela i pica ko sta je ivo ucinio?

ON toppic:

moderator ces postati ako si aktivan,znas pomoci i imas vremena

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
neaktivan

to je samo za upravni odbor,mislim pršut i sve to.ali zašto nam se moderator nije izjasnio da nas prosvijetli kako je on dosegao tu veličinu?Iznenađen

ma sve je to ok,neko mora obavljati i prljavi dio posla i čistiti od smeča koje pišemo,to je plemenita djelatnost.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 11:14 (shimano).
17 godina
neaktivan
shimano kaže...

to je samo za upravni odbor,mislim pršut i sve to.ali zašto nam se moderator nije izjasnio da nas prosvijetli kako je on dosegao tu veličinu?Iznenađen

ma sve je to ok,neko mora obavljati i prljavi dio posla i čistiti od smeča koje pišemo,to je plemenita djelatnost.

Nes ti velicineBelji se. Pa nisam postao prvak u F1 vec najobicniji mod. Nije to bas tako velika cast. Ima to i puno negativnih strana. Npr. saznao sam psovke i kletve za koje nisam ni znao da postoje.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
shimano kaže...

bio je dobar i jeo puno špinata i brokule

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
shimano kaže...

Nes ti velicineBelji se. Pa nisam postao prvak u F1 vec najobicniji mod. Nije to bas tako velika cast. Ima to i puno negativnih strana. Npr. saznao sam psovke i kletve za koje nisam ni znao da postoje.Cool

ma mlad si čut češ ti još psovki,nego jel se "švabo" vrača u formulu il šta?

16 godina
neaktivan
Moderator,kako?

čisto sumnjam da modovi rade besplatno, tj. bez naknade...

uostalom koliko reklama ima u BUG-u zadnje vrijeme plus 35 kn po broju, mislim da jako lijepu plaću poberu

16 godina
neaktivan
the economist kaže...

uostalom koliko reklama ima u BUG-u zadnje vrijeme plus 35 kn po broju, mislim da jako lijepu plaću poberu

vidi ti muda brale,usudi se kritizirat bugheadovce,i to još po đepu,ideššš!Cool

šutnja znači potvrdu obično,ako nitko ne demantira onda bi to moglo biti to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 11:32 (shimano).
17 godina
neaktivan
the economist kaže...

Da, pa moderatorstvo je jedan od najunosnijih poslova u povijesti...

Sjećam se da sam vodio online gaming portal i moderatori su imali po 1000€ mjesečno, paušalno. Plus bonusi na noćnu i slično. 13. plaću i 6 tjedana godišnjeg uz benificirani radni staž.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 11:35 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
the economist kaže...

Da, pa moderatorstvo je jedan od najunosnijih poslova u povijesti...

Sjećam se da sam vodio online gaming portal i moderatori su imali po 1000€ mjesečno, paušalno. Plus bonusi na noćnu i slično. 13. plaću i 6 tjedana godišnjeg uz benificirani radni staž.

ajd sad "cut the crap" pa da ozbiljno to riješimo,jer ja sam mislio da je to stvarno volonterski posao,ali ako nitko to ne pokušava potvrditi i još k tomu ne opovrgava izravno netočne navode,onda se zapitam što je istina.

17 godina
neaktivan
shimano kaže...

ajd sad "cut the crap" pa da ozbiljno to riješimo,jer ja sam mislio da je to stvarno volonterski posao,ali ako nitko to ne pokušava potvrditi i još k tomu ne opovrgava izravno netočne navode,onda se zapitam što je istina.

Moderatorstvo je na dobrovoljnoj bazi. Placa se 0 (nula) kuna! Jel ti sad srce manje tuce?Cool

17 godina
neaktivan
the economist kaže...

Ovisno o mjesecu. BUG nam na račune uplati po 5500kn (s doprinosima), a "na ruke" dobijemo još 3-4 tisuće, ovisno i količini kartona koje podijelimo. Uz putne troškove i gorivo ako smo iz Zagreba pa radimo u redakciji.

Nažalost, kako je recesija, te su cifre drastično smanjena verzija onoga s početka. Sada nas je više, a budget je isti pa su nam plaće praktički prepolovili :( a i ljudi više čitaju pravila i manje je glupih pa teže nasjedaju na mamce za kartone.

Noviji moderatori volontiraju prvih 6 mjeseci dok se ne vidi jesu li osvetoljubivi i opasni za pravičnu podjelu kartona i da se ne dogodi da zbog pohlepe za novcem kartone dijele bespotrebno.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 11:46 (naxeem).
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
shimano kaže...

Moderatorstvo je na dobrovoljnoj bazi. Placa se 0 (nula) kuna! Jel ti sad srce manje tuce?Cool

znaš ono meni ni iz đepa ni u đep,ali bitno je da se zna,jer sad ako ništa drugo oni koji su mislili drugačije moraju priznati da su moderatori društveno korisna bića.

tako da meni srce kuca još jače kad znam da na svijetu ima toga.Smijeh

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ovisno o mjesecu. BUG nam na račune uplati po 5500kn (s doprinosima), a "na ruke" dobijemo još 3-4 tisuće, ovisno i količini kartona koje podijelimo. Uz putne troškove i gorivo ako smo iz Zagreba pa radimo u redakciji.

Nažalost, kako je recesija, te su cifre drastično smanjena verzija onoga s početka. Sada nas je više, a budget je isti pa su nam plaće praktički prepolovili :( a i ljudi više čitaju pravila i manje je glupih pa teže nasjedaju na mamce za kartone.

Moras nas izdat! Grrrr...

16 godina
protjeran
naxeem kaže...
the economist kaže...

Noviji moderatori volontiraju prvih 6 mjeseci dok se ne vidi jesu li osvetoljubivi i opasni za pravičnu podjelu kartona i da se ne dogodi da zbog pohlepe za novcem kartone dijele bespotrebno.

ma vraga teze nasjedaju cod:mw2 tema je odlican mamac za kartone bar za novije clanove kojih je sa temom dosta doslo

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
naxeem kaže...

Moras nas izdat! Grrrr...

A čuješ, nije to baš tako ni loše. Ljudi će samo dublje kopati ako im ne kažeš i onda mi se čini da je nekako bolje biti iskren. A krenu li priče o tome koliko tko dobiva, može biti više štete i nama i BUG-u ako se mulja.

Uostalom, nije da će primati nove još dugo vremena, pa se ne brini za rezove.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice