Moderator ili Admin zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.735
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Moderator ili Admin

Zanima me jeli se ikako može postat admin ili moderator na forumu...jer evo pratim bug već skoro 4 godine i velika mi je želja postat moderator ili admin na vašem forumu {#}

17 godina
neaktivan
Moderator ili Admin

evo već sam javio domagoju da te stavi. polažem velike nade u tebe.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
Moderator ili Admin

...another one bites the dust...

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
16 godina
neaktivan
Re: Moderator ili Admin

ok...hvala ti puno....nisam nešto posebno vješt sa forumima i tim stvarima....ali što se tiče svega ostaloga sam dobar sam....a ti si dobar sa domagojom ili

18 godina
neaktivan
Moderator ili Admin

Trebaš proći test inicijacije, ne znam točno o čemu se radi ali priča se po selu da ima neke veze sa kukumarima i šlagom.

Fuck you NATO!
17 godina
neaktivan
Re: Moderator ili Admin
Kobe Bryant kaže...

ok...hvala ti puno....nisam nešto posebno vješt sa forumima i tim stvarima....ali što se tiče svega ostaloga sam dobar sam....a ti si dobar sa domagojom ili

da. forumaš mentalist i ja se najviše družimo s njim.

morat ćeš pričekati njegov odgovor kad bude online :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
Moderator ili Admin
World Championships: 7, GP started: 284, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice