Mišljenje o gitarskom pojačalu

poruka: 9
|
čitano: 2.941
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zanima me pojačalo do 700 kn, Gitarsko i koristit ću ga isključivo za viježbu u 4 zida...

Bacio sam oko na ovo: http://webshop.musicshop.hr/product_info.php?cPath=43_44_216&products_id=430b (LANEY LX20 15W)

Može li mi itko reći kakvo je (iskustva, dojmovi...) i po čemu se razlikuje od ovoga: http://webshop.musicshop.hr/product_info.php?cPath=43_44_216&products_id=431 (LANEY LX20R 15W)

Hvala unaprijed!

IRebic
17 godina

http://www.gitare.info/plug.php?e=classifieds&item=552 Ako lik proda za 500 kn izbor je jasan.

...something diabolic
16 godina
protjeran

Polovni Marshall?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan

ako je samo za cetiri zida onda ti je dovoljno obicno od nekih 500kn,bilo koje skoro

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
17 godina

Ne bih ti baš preporučio Laneya iz osobnog iskustva. Možda bi ti bilo bolje kupiti neko polovno, ali malo poznatije pojačalo. Marshall, Fender, Mesa Boogie itd.

17 godina
neaktivan

ovo je za 4 zida, frend mi kaže da je ovo od 15W više nego dobro, naručeno je...

Ovde sad treba LOCK

IRebic
17 godina
neaktivan

ja kad sam poceo bavit se sviranjem na pocetku sam imao Laneya i bilo je sasvim ok,imao sam ga oko godinu i pol,mislim da je kostalo ravnih 500kn

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
17 godina
neaktivan

Razlika između LX20 i LX20R je ta da LX20R ima ugrađeni reverb efekt, vrlo korisna stvarčica koja može fino obogatiti zvuk.

Čini mi se da je ovo solidno pojacalo. Tranzistorac je tako da pretpostavljam da se neće kvariti, a za doma ti je sasvim dosta 15 W.

Nadam se samo da se nisi zaj*bao pa ne isprobao pojačalo na svojoj gitari. Jer ipak, najbitniji aspekt pojačala je zvuk koji dobivaš. Mislim, nema se tu šta razmišljati za pojačalo; ako ti se sviđa zvuk, pojačalo će ti biti dobro.

Spike da je Marshall bog i batina za pojačala i da pojačalo ne valja ako nema ime su samo spike... Uostalom, ne raspravlja se o lampašima koji ne koštaju ispod 1000 kn (bar ne kvalitetniji), tako da Mesa/Boogie zaboravite...

~~~P*čka, šolja, k*rac~~~
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 1:52 (i_rambo_plache).
16 godina
neaktivan
RE: Mišljenje o gitarskom pojačalu
i_rambo_plache kaže...

Razlika između LX20 i LX20R je ta da LX20R ima ugrađeni reverb efekt, vrlo korisna stvarčica koja može fino obogatiti zvuk.

Čini mi se da je ovo solidno pojacalo. Tranzistorac je tako da pretpostavljam da se neće kvariti, a za doma ti je sasvim dosta 15 W.

Nadam se samo da se nisi zaj*bao pa ne isprobao pojačalo na svojoj gitari. Jer ipak, najbitniji aspekt pojačala je zvuk koji dobivaš. Mislim, nema se tu šta razmišljati za pojačalo; ako ti se sviđa zvuk, pojačalo će ti biti dobro.

Spike da je Marshall bog i batina za pojačala i da pojačalo ne valja ako nema ime su samo spike... Uostalom, ne raspravlja se o lampašima koji ne koštaju ispod 1000 kn (bar ne kvalitetniji), tako da Mesa/Boogie zaboravite...

Evo ja imam LX20R (20W) i ESP/LTD H-101FM gitaru,sto se pojacala tice dobro je ima distorziju i ostale osnovne stvarcice,za kucno sviranje i sa frendovima u garazi je dusu dalo Namigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice