MaxTv - vaša iskustva
- poruka: 133
- |
- čitano: 77.460
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus

I stajat će tako dok ne platiš da gledaš.
A na novu tv zaboravi, "kao" ne daju da se snimaju, copyright ili tak te neke izmišljotine.
Zašto samovoljno izbaciše OBN pa nedavno i RTS Sat (Srpska televizija koju rado gledam zbog humornih serija) !!??
Ne može to tako.
Potpisao sam Max TV ugovor na 24 mj zbog programa koje su imali na spisku, nisam potpisao zbog ljubavi prema njihovom sporom i jadnom IPTv-u
Danas ću im napisati mail i tražiti raskid ugovora ako ne vrate programe koje su imali na dan sklapanja ugovora.
Pričao sam s odvjetnikom i kaže da imam potpuno pravo na uslugu-programe navedene pri potpisu ugovora, inače je ugovor formalno-pravno nevaljan jer se jedna strana nije pridržavala sporazuma iz ugovora.

A na novu tv zaboravi, "kao" ne daju da se snimaju, copyright ili tak te neke izmišljotine.
Hehehe :) Ali ja bih platio, no kad kliknem OK tamo kao da platim, javi da kao nesto nije dostupno i nema nista ... Samo su na listi ti programi, tebe boze nicemu ne sluze.
A za Novu nisam ni iznenadjen. Dobio sam je u HD-u, a za snimanje cu prezivit.
Zna li netko kako je kod IskonTV-a ili OptiTV-a rijesena snimalica? Jeli mogu sve programe ili je isto kao i na MaxTV-u? Hvala.
Hehehe :) Ali ja bih platio, no kad kliknem OK tamo kao da platim, javi da kao nesto nije dostupno i nema nista ... Samo su na listi ti programi, tebe boze nicemu ne sluze.
nazovi 0800 9000 i saznaj direktno od njih u čemu je problem :D
Dva puta vec zvao i pazi odgovora, oni nisu sigurni, vjerovatno je test neki, pa ce pitat tehniku i javiti mi?!? Od toga ima vec 2 miseca :)
Zna li netko kako je kod IskonTV-a ili OptiTV-a rijesena snimalica? Jeli mogu sve programe ili je isto kao i na MaxTV-u? Hvala.
To baš i mene zanima.
Ja baš i nisam više oduševljen sa ponudom programa. Jest da ih ima dosta, ali velika većina ne vrijedi ništa.
Čini mi se da je sve to prije bilo bolje, a možda mi je bilo zanimljivije dok je bilo novo.
Uglavnom ugovor je do 11.11. pa ćemo vidjeti...
javio mi se problem 300 te ih nazovem 1. puta kaže tip da bi trebalo biti sve sređeno, no nije. Zatim malo kasnije zovem 2.puta te mi se javlja drugi tip te kaže da će doć' kolega u uvid, sada me zanima dali će me koštati njegov "uvid" ? Btw. resetiranje routera ni prijamnika nije pomoglo......
Neće te ništa koštati.
Probaj ga ostaviti malo duže ištekanog iz struje, pa vidi hoće doći k sebi.
Zna li netko zašto sakrivanje kanala ne radi kako treba (imam dosta onih HD programa koji mi samo smetaju jer još uvijek nemam u sobi HD telku)? On skroz druge sakrije programe i onda ne želi vratiti na staro pa moram restartat STB.
Zna li netko zašto mi ne radi videoteka, nemam pristup njoj?
I ne radi mi crveni gumb na Supertalentu :P