kralju nemoj ni ić onda...
ak na maturalcu mislis bit na tabletu i mobitelu nemoj ni ic...
razumijem da nevoliš klubove al šta će ti tablet možeš ić van sa društvo se zaje*avat al ic spavat oko 11-12 navecer ti se probudis onda oko 7-8 a ovi tvoji ce vjerovatno spavat do 12 xd
ak na maturalcu mislis bit na tabletu i mobitelu nemoj ni ic...
razumijem da nevoliš klubove al šta će ti tablet možeš ić van sa društvo se zaje*avat al ic spavat oko 11-12 navecer ti se probudis onda oko 7-8 a ovi tvoji ce vjerovatno spavat do 12 xd
možeš mislit, mislim kad smo mi bili da smo samo jedan dan mogli spavati duže, do 11h, inače je sve rano ustajanje, doručak i odma se odlazi negdje. Svi ko zombiji uglavnom.
Ovaj bi na tabletu bio :/ Možeš ti ćeš jedini u busu gledati panoramu španjolske :) haha..Mislim da će svi drugi biti u dubokom snu....
ps ostavi tablet na 5 dana čak ga ostavi doma sedi u busu s ekipom i nikad se nećeš bolje u životu provest...
Zašto bi bio debil? Ne poimaju svi zabavu na jednak način.
Mada ne bi trebao ići jer je to bacanje novaca u njegovom slučaju.
pa pustite covjeka, neka bude na tabletama ako bas zeli...
nego, nisi nam rekao, koje uzimas?
Signature is assuming direct control
If you know what i mean:) Zdravije od alkohola a bolje ćeš se osjećat ;) I neće ti ništa probavi bit:D
onda nemoj ni ić 
SHOW PROGRAM ti je u španjolskoj pogotovo navečer kad svi završe u krivim sobama a za 10 dana se prave da se ne znaju hahaha ...
Evo ja sam na nov na ovom pdfu vidim ima ekipe sa pdf-a kladionica-tvoj zicer dana, uglavnom mi idemo u barcelonu avionom, nazad u cannes, monte carlo, nica, i padova, uglavnom pitanje za one koji su bili, kolko je lagano skupit butru i kolke su cijene hrane jer sam ja dosta velika osoba (ne debela) kolke su cca cijene vina i ostalih alkoholnih pica.
ima neko već da zna da ove godine ide u španjolsku? ja idem od 22.8. - 1.9. :)
idem ja u Barcu.
Evo ja sam na nov na ovom pdfu vidim ima ekipe sa pdf-a kladionica-tvoj zicer dana, uglavnom mi idemo u barcelonu avionom, nazad u cannes, monte carlo, nica, i padova, uglavnom pitanje za one koji su bili, kolko je lagano skupit butru i kolke su cijene hrane jer sam ja dosta velika osoba (ne debela) kolke su cca cijene vina i ostalih alkoholnih pica.
isto ko kod nas, dal vam je stvarno problem skupit curu za jednu noc? postoji milijun taktika za to, ja sam znao zbarit curu bez ijedne progovorene rijeci(dosta alkohola u meni i njoj doduse)
Butru ti je relativno lagano "skupit" jel su svi opušteni i pijani. Preporuka odite u klub Tropics, hrvatice iz svih djelova ljepe naše i najveći klub u kojem sam bio (Holywod je smeće u odnosu na Tropics, al vjerojatno ce te od njih dobit ulaznice ko mi). Kad se čekirate na aeordrom imate Duty free shopove, tamo kao nema poreza. Mi smo tamo uzeli cugu. Svako po zakonu smije ponjet jednu litru alkohola, al mi smo kupili vise pa dali curama da ponesu za nas, tako da tamo nismo ni kupovali nista u trgovinama od alkohola.
Mi smo u hotelu imali odlicnu hranu, a inace smo se ubijali u Burger Kingu (nemogu se sjetit kolke su cijene).
isto ko kod nas, dal vam je stvarno problem skupit curu za jednu noc? postoji milijun taktika za to, ja sam znao zbarit curu bez ijedne progovorene rijeci(dosta alkohola u meni i njoj doduse)
Da. Tamo je stvarno lagano, jos kad u glavi imas pristup "boli me kur*c ak me odbije, ionako ju nikad vise u zivotu necu vidit".
I zapamti: ne hebe ljep, nego uporan ;)
Da. Tamo je stvarno lagano, jos kad u glavi imas pristup "boli me kur*c ak me odbije, ionako ju nikad vise u zivotu necu vidit".
I zapamti: ne hebe ljep, nego uporan ;)
moji kreteni oce prostitutku uzet, ali gle zasto placat 200 eura kad napijes zenu za 20 ili koja je vec pijana plus imas manje sanse za sidu pokupit. Da samo sto su nasi specijalci iz agencije vec nama kupili karte i jos kazem razrednici da cemo tamo sve dobit jer mi je sestricna bila tamo vise puta, ne idioti nama kupe karte 
Ma litra nije dovoljno to se za doricak popije umjesto kave, kapaciteti se bildaju pa popijem za troje i imam visoku toleranciju, sta preporucate da se pije tamo jel imaju neke narodne svoje rakije? to bih htio probat.
moji kreteni oce prostitutku uzet, ali gle zasto placat 200 eura kad napijes zenu za 20 ili koja je vec pijana plus imas manje sanse za sidu pokupit. Da samo sto su nasi specijalci iz agencije vec nama kupili karte i jos kazem razrednici da cemo tamo sve dobit jer mi je sestricna bila tamo vise puta, ne idioti nama kupe karte 
Ma litra nije dovoljno to se za doricak popije umjesto kave, kapaciteti se bildaju pa popijem za troje i imam visoku toleranciju, sta preporucate da se pije tamo jel imaju neke narodne svoje rakije? to bih htio probat.
Sta ce uzimat prostitutku kad je tamo 80% cura došlo sa mišljenjem " ako me do sad nisu je*ali je*at ce me", dovoljno da ne izgledaš ko bare u boljim danima i možeš uz najgoru moguću spiku nać curu. Mogu mislit kako je tamo lako rješit neku žensku ako je ovdje kod nas, u običnom izlasku.
Znam cure koje su u vezi 3-4 godine i dođu na taj vražji maturalac i prevare dečka sa nekim tipom kojeg su prvu put upoznale, kurbičine, šta ja znam, valjda taj maturalac mjenja čovjeka :D
Mi idemo u prag sa collegiumom, dobra je stvar šta svi idu u isto vrijeme iz hrvatske sa collegiumom i još će dubioza bit tamo, predobro:) sve nam je uključeno u cijenu, ama baš sve:) Krakow-Prag je destinacija, nadam se da će bit okej, dobra je ekipa:)
A kakve su cijene cigara i cigareta jer ako se ima alkohola ovog otrova ne smije falit ili to isto u duty shopu?
Bio sam ja prije 3 godine kad sam maturirao. Bilo je superfenomenalno, piće tada nije baš bilo toliko skupo, ali ovisi što pijete. Žensku uz malo truda i najveći klošar može naći. To sve ludo, nadrogirano, pijano. Samo pazite se bolesti kakve. Uglavnom, uživajte kako god znate. 
Imaju svoje piće, nešto poput vina. Zove se sangria. Mi smo tu uzeli na crno u fast food restoranu i bilo je prefino
Imaju svoje piće, nešto poput vina. Zove se sangria. Mi smo tu uzeli na crno u fast food restoranu i bilo je prefino
Hvala, sad se znanje prikuplja samo moram pazit da ne bu bilo sr*nja jer ne provodi dan ili noc na murji.
a mislis da tu nije skupo? pa po klubovima u zgu je casa necega 30 kn. ali treba znat izlazit.
slazem se jackie-kola 32 kn za dvije case toga vani popijem litru viskija i 2 litre pepsija
Jos nismo stigli u Spaniju, u motelu smo u Kann-u u Francuskoj, sutra nastavljamo put za Spaniju. Ovdje je katastrofa, motel je uzasan, nekakav ibis budget. Ugl, nadam se da su ti u Lloretu 100000 puta bolji. Vidimo se mozda?
Ta ti je sangria u Lloretu odlična jedino ako si curica ili ako se želiš pošteno izrigati. O mamurluku ujutro da ne govorim. Treba piti čistu cugu: votku, viski ;)