Maštoviti kutak zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 2.319
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Maštoviti kutak

Znaci nisam ovo vidio vec, i svi znamo da ja, Marin, smisljam retardirane , da prostis na rijeci, teme, no ova je maštovita i za maštovite kao što već vidite po naslovu :D.

Ovo je namjenjeno za sve maštovite. Sve što dobro i MAŠTOVITO možete učiniti za ovaj forum ili nekog drugog korisnika postajte dolje, a svi ostali uključujući i mene će vam pokušati pomoći, svo kritiziranje na ovu temu možete napisati dolje, kao korisnici ovoga foruma ovu temu možete VI I JA poboljšavati i ažurirati. Malo zvuči čudno ali samo pucam od ideja i njih postam na forumu :) molim malo podržavanja ;D

15 godina
neaktivan
Re: Maštoviti kutak
Marinchi kaže...

zar nitko nije zainteresiran napraviti nes dobro za forum i bug?

A što bi to trebalo biti? Zamijeniti moderatore na par dana? :D

0xBADC0DE
12 godina
protjeran
Maštoviti kutak

Ja mastam da ce ova tema uskoro pod kljuc ili pasti u zaborav.

Eto nesto korisno i za narod i za BUG.

13 godina
odjavljen

Pa pitaj ti moderatore lol, mozda, da se vidi kvaliteta drugih? :D BAS mastovito, ne zezan se

15 godina
neaktivan
Marinchi kaže...

Pa pitaj ti moderatore lol, mozda, da se vidi kvaliteta drugih? :D BAS mastovito, ne zezan se

Ma kakva kvaliteta drugih. Moderiranje je prava tlaka.

Mokri san mladih forumaša - biti moderator, ili barem imati vlastitu temu. Ja i dalje ne shvaćam smisao ove teme. Ajde pokaži svojim primjerom što si to točno zamislio za ovu temu...

Jer ja uspjevam samo shvatiti da bi ti nešto radio, ni sam ne znaš što točno, ali znaš da ti za to baš treba zasebna tema.

0xBADC0DE
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 19:20 (rustweaver).
13 godina
odjavljen

Eto naprimjer napravit nešto maštovito za admina, moderatora itd. Izmislit pjesmu za forum, bili kakvo nešto šta moš napravit a da si barem pinku mislio o tome... Eto, ja neznam zašto ste bezobrazni i zašto me mrzite, no to je vaše mišljenje i ja ga ne mogu promjenit, pa šta ću ja.

14 godina
neaktivan
Marinchi kaže...

Eto naprimjer napravit nešto maštovito za admina, moderatora itd. Izmislit pjesmu za forum, bili kakvo nešto šta moš napravit a da si barem pinku mislio o tome... Eto, ja neznam zašto ste bezobrazni i zašto me mrzite, no to je vaše mišljenje i ja ga ne mogu promjenit, pa šta ću ja.

Mrzimo te i bezobrazni smo jer imas 8 godina, ponašaš se kao da ima 5, otvaraš glupe teme na forumu, neznaš ni sam šta oćeš, izražavat se neznaš. Ajde barem koristiš interpunkcijske znakove.

Battlelog: Xtream_gjurki
13 godina
odjavljen

Kaze covjek da imam 8 godina a ti sam neznas sto si napisao. Pa prvo rekao si da me "mrzite" ok to mi ne smeta, mada ne kuzim zasto mi to nisi poslao preko pm-a, ali da si rekao "bezobrazni smo" prvo vrijedjas sebe jer samom sebi govoris da si bezobrazan, a vrijedjas i druge jer i njima govoris (ocito jer si napisao to u mnozini ako znas sta je to). Jos jedan put procitaj sto si napisao i razmisli o tome... Ja samo zelim biti ljubazan i aktivan, ali necu podnositi da me neko napada bez razloga...

16 godina
moderator
Maštoviti kutak

Nigdje veze...

Sljedeći put smisli što želiš i jasno to napiši/objasni...ja te ni nakon nekoliko čitanja nisam shvatio, a očito ni drugi...

LOCK.

Just hating everyone for no reason.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice