Maleni softverski problem ^^

poruka: 6
|
čitano: 4.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

1. Ovako, kad upalim kompjuter pojavi se crna slika na kojoj pišu neki podatci o kompjuteru, između ostalog piše ˝Press F1 to continue.˝ što znači da svaki put kad želim upaliti komp moram pritisnuti F1 tipku.

Prvo pitanje: Je li moguće da se to isključi pa da F1 ne moram pritiskati i da to jednostavno prođe samo od sebe?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Kad se kompjuter upali, pojavi se ekran wellcome pa moram kliknuti na svoj account.

Drugo pitanje: Je li moguće namjestiti da se kompjuter automatski ulogira jer postoji camo jedan account?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvala svima na odgovorima.

14 godina
neaktivan
★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 10:39 (Marko :D).
15 godina
neaktivan

nešto mora pisat prije tog F1

al najvjerojatnije ti je u biosu krivo neš podešeno

za počekat digni bios setup defaults

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
Re: Maleni softverski problem ^^

E hvala ti, rješio sam F1. Sad me još samo zanima kako da se automatski ulogira u account jer nema nikakve lozinke. A znam da je moguće jer je kod prvog kompa bilo tako :)

15 godina
moderator

mogao si barem onda napisat koji Os imaš :/

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
17 godina
Re: Maleni softverski problem ^^
hitmanpunisher kaže...

E hvala ti, rješio sam F1. Sad me još samo zanima kako da se automatski ulogira u account jer nema nikakve lozinke. A znam da je moguće jer je kod prvog kompa bilo tako :)

1. otvori Run (WIN + r)

2. upiši "control userpasswords2"

3. odznači "Users must enter a user name and password to use this computer" i to je to.

ili

1. odi na start i u search upiši "netplwiz"

2. odznači "Users must enter a user name and password to use this computer" i to je to.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice