Magnetni Perendev Motor

poruka: 7
|
čitano: 23.915
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Magnetni Perendev Motor

Zadnji dana sam fasciniran i uvjeren u cinjenicu da se energija moze dobiti iz magneta, no prije nego sam se upustio u bilo kakvu izradu (pokusaj) potrazio sam na netu vise informacija o tome, iznendadio sam se kad sam vidio da takvi motori vec postoje u kucnoj izradi, i da rade upravo na principu na kojem sam i zamislio da bi trebali raditi. Pronasao sam lika kojemu auto radi na tom principu, jest da ne ide brzo ali radi na magnetni motor. Zanima me da li je itko pokusao sa foruma nesto slicno, ili se zanimao za tu temu, ja sam siguran da je to moguce, ali da zbog politike drzava i njihovog naplacivanja el. energije to zasigurno nece zazivjeti u skoroj buducnosti, jer drzave priamaju pregoleme prihode od distribucije iste, te bi sigurno znatno oslabljela njihova moc kada bi svako kucanstvo imalo vlastite izvore energije. I sam Tesla je imao izuma dosta u vezi magneta koji se cuvaju u tajnosti. Taj motor se zove Perendev

motor i ima jako puno na youtubu videa o njemu u kucnoj izradi,

18 godina
neaktivan
RE: Magnetni Perendev Motor
systemize kaže...

Zadnji dana sam fasciniran i uvjeren u cinjenicu da se energija moze dobiti iz magneta, no prije nego sam se upustio u bilo kakvu izradu (pokusaj) potrazio sam na netu vise informacija o tome, iznendadio sam se kad sam vidio da takvi motori vec postoje u kucnoj izradi, i da rade upravo na principu na kojem sam i zamislio da bi trebali raditi. Pronasao sam lika kojemu auto radi na tom principu, jest da ne ide brzo ali radi na magnetni motor. Zanima me da li je itko pokusao sa foruma nesto slicno, ili se zanimao za tu temu, ja sam siguran da je to moguce, ali da zbog politike drzava i njihovog naplacivanja el. energije to zasigurno nece zazivjeti u skoroj buducnosti, jer drzave priamaju pregoleme prihode od distribucije iste, te bi sigurno znatno oslabljela njihova moc kada bi svako kucanstvo imalo vlastite izvore energije. I sam Tesla je imao izuma dosta u vezi magneta koji se cuvaju u tajnosti. Taj motor se zove Perendev

motor i ima jako puno na youtubu videa o njemu u kucnoj izradi,

Upravo gledam i oduševljen sam. Dosta vremena sam proveo uz alternativne izvore energije i trenutno se najviše interesiram za solarne kolektore i fotonaponske module. Našao sam članke o kolektorima i modulima u starim brojevima časopisa "Majstor". Članci datiraju iz 2000./ 2001. i  puni su korisnih informacija. Ukoliko si zainteresiran uploadam ih na RS i stavim linkove ovdje na forum.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Magnetni Perendev Motor

Ovo je jako zanimljivo.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
RE: Magnetni Perendev Motor
PROTECTOR kaže...
Upravo gledam i oduševljen sam. Dosta vremena sam proveo uz alternativne izvore energije i trenutno se najviše interesiram za solarne kolektore i fotonaponske module. Našao sam članke o kolektorima i modulima u starim brojevima časopisa "Majstor". Članci datiraju iz 2000./ 2001. i  puni su korisnih informacija. Ukoliko si zainteresiran uploadam ih na RS i stavim linkove ovdje na forum.
 Naravno, bio bi zahvalan
18 godina
neaktivan
Magnetni Perendev Motor

Fotonaponski moduli.      

Link

Centrala na krovu.          

Link

Solarna kuća na Hvaru.   

Link

Solarno grijanje.             

Link

Struja iz vjetra.

Link

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Re: Magnetni Perendev Motor

@ PROTECTOR

Pozdrav

evo danas naisao na temu a dokumenti na RS-u   nisu vise aktivni.

Ako nađeš vremea bi li ih mogao ponovo uplodati

Unaprjed hvala

"So say we all"
14 godina
neaktivan
Re: Magnetni Perendev Motor

već nekoliko godina pokušavam riješiti to što spominješ. napravio sam kompletne izraćune i spremam se naprviti prototip kako bi mogao patentirati.

pisao sam Daimleru o tome i ponudili su mi ugovor u kojem traže da im predstavim prototip i da su spremni dalje financirati razvoj mog modela. 

trenutno mi treba par tisuća eura da napravim zamišljeno i da krenem da lje. u potrazi sam za nekim od investitora jer Daimler traži da im donesem 

prototip. ako netko ima nekog tko je voljan uložiti novce u nešto što će zasigurno mijenjati svijet neka mi se javi na email. uglavnom radi se o tome što će magnetna indukcija 

stvarati kinetićku energiju a ona elektrićnu. svi zainteresirani mogu mi se javiti. 

makomax
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice