Logic

poruka: 23
|
čitano: 2.835
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Logic

Znam da gluplje teme nitko nije otvorio al eto pretrazivajuci bug forum uvidio sam da Logic nije onakav kakvim sam ga smatrao. Te smatram da mu dugujem ispriku jer sam ga ocrnjivao na forumu. Ovim putem sam mu se odlucio ispricati. 

Ne zamjerite na temi Neodlučan

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 0:40 (xZero).
16 godina
neaktivan
RE: Logic
xZero kaže...

Znam da gluplje teme nitko nije otvorio al eto pretrazivajuci bug forum uvidio sam da Logic nije onakav kakvim sam ga smatrao. Te smatram da mu dugujem ispriku jer sam ga ocrnjivao na forumu. Ovim putem sam mu se odlucio ispricati. 

a kako si ga ocrnjivao?

16 godina
xnight_hunterx kaže...
xZero kaže...

a kako si ga ocrnjivao?

A srao sam po njemu JER sam ga smatrao najvecim smecem. No utvrdio sam da se gadno varam. Uvidio sam da je on dobar obiteljski covijek i zakon lik koji voli pomagati drugima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 0:47 (xZero).
16 godina
protjeran
Logic

jeli to ocrnjavanje vrijedno otvaranje teme u cast logica?

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

A srao sam po njemu JER sam ga smatrao najvecim smecem. No utvrdio sam da se gadno varam. Uvidio sam da je on dobar obiteljski covijek i zakon lik koji voli pomagati drugima.

I sad ti treba cijela tema da mu se ispričaš? Smijeh

Mora da si onda dosta sr*o po čovjeku...? Namigiva

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
vlad0 kaže...
xZero kaže...

I sad ti treba cijela tema da mu se ispričaš? Smijeh

Mora da si onda dosta sr*o po čovjeku...? Namigiva

Pa istina, jesam. Da treba mi jer mi je krivo zbog toga. 

Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 0:51 (xZero).
17 godina
Logic

Nakon nekoliko desetaka tema u kojima se vrijeđaju korisnici (Ivo uvjerljivo vodi na ovoj listi) lijepo je za promjenu vidjeti da se netko ispriča.

Bilo bi zgodno i pohvalno da se ovo češće prakticira ali za to su prikladniji PP, jer ovako nepotrebno skrečeš pažnju na drugog korisnika.

Zaključak: (da iskoristim tekst koji je danas ispisao gotovo svaki član ovog foruma):

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.Smijeh

Dear Math Students, Please don't try to find me. I owe your teacher money... Sincerely, X.
16 godina
Logic

I meni je nekako prikladnije takve stvari rješavati privatnim porukama, ipak su nekako osobnije i direktno se obraćaš nekome kad pišeš nego ovako kad se tema otvara. Ali dobro važan je trud da se želiš ispričati i da ostali znaju da si pogriješio tako da to opet cijenim. Jer dosta ljudi zna griješiti ali ih puno manje prizna svoju grešku i ispriča se...

Stoja
16 godina
wyks kaže...

Nakon nekoliko desetaka tema u kojima se vrijeđaju korisnici (Ivo uvjerljivo vodi na ovoj listi) lijepo je za promjenu vidjeti da se netko ispriča.

Bilo bi zgodno i pohvalno da se ovo češće prakticira ali za to su prikladniji PP, jer ovako nepotrebno skrečeš pažnju na drugog korisnika.

Zaključak: (da iskoristim tekst koji je danas ispisao gotovo svaki član ovog foruma):

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.Smijeh

A ako vec nije zgodna tema za isprike bilo bi zgodno da tema bude u cast Logicu Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 1:09 (xZero).
15 godina
neaktivan
Logic

Ma Logic je super!  Osmijeh

When I'm good, I'm very good. But when I'm bad, I'm even better. ;)
15 godina
neaktivan
Toni93 kaže...

jeli to ocrnjavanje vrijedno otvaranje teme u cast logica?

Cini se da se do kartaze dolazi iskrenim posipanjem pepelom i usputnim podizanjem ega onome kome se ispricavas. :D

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
Hahaha logi(te)c(h). Treba mu spomenik dignuti, samo treba naci pogodno mjesto
Welcome to the new decade: Java is a restricted platform, Google is evil, Apple is a monopoly and Microsoft are the underdogs.
16 godina
neaktivan
Logic

Eto da se pohvalim Logic mi je komšija Namigiva

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
17 godina
Logic

Lijepo od tebe.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
18 godina
neaktivan

Konacno me nesto uspjelo iznenaditi na forumu ;)

Sta da kazem na ovo ;)

Ganulo me. Izvinjenje prihvaceno i se nadam da je nesto iz mojih postova upucenih njemu i naucio ali je ovo definitivno znak da odrasta.

:)
16 godina
protjeran
Logic

Logic je u menopauzi pa ima loše i dobre dane Smijeh

Sir Crapsalot.
15 godina
odjavljen
Logic

LOL zašto to nerješite privatno, neš ti teme.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
18 godina
neaktivan
Weky kaže...

LOL zašto to nerješite privatno, neš ti teme.

Ako je vrijeđanje bilo javno zašto onda nebi i isprika bila javna?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Logic

neka tema postane sticky ,i svatko ko se javno zakači s logicom tu mu se može  ispričatiNevinašce

16 godina
seneka kaže...

neka tema postane sticky ,i svatko ko se javno zakači s logicom tu mu se može  ispričatiNevinašce

Dobra ideja Belji se

16 godina
protjeran
Logic
@seneka

Sta se onda logic s dosta ljudi kaci pa da tema treba biti sticy?
ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
16 godina
odjavljen
seneka kaže...

Bilo bi zgodno...Ali nije potrebno.

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan
seneka kaže...

onda je i am alive trebao imati svoj podforum {#}

jel napravio on novi acc?

to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice