Je li ovo legalno

poruka: 10
|
čitano: 1.719
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Je li ovo legalno?

Pozdrav!

znaci frend mi je poslao neki link od online talk panela nešto tako. Uglavnom zelio je da se registriram i ispunim jednu anketu pa bi on dobio 100 bodova (2400 bodova se moze zamijeniti za 100 kn). Meni je palo na pamet zasto ne bih ja radio temporary emailove koji su gotovi za sekundu i napravio sam ih tako 24, registrirao se s bezveznim podacima i ispunio jednu anketu. Uglavnom za manje od sat vremena sam ja "zaradio" 100 kn. Mene sad muci je li to legalno? Izbrisao sam taj racun u strahu da mi policija ne pokuca na vrata ili da ta austrijska firma ne pokrene neku tužbu. Mogu li me pratiti preko kolačića ili neceg takvog ako nisam koristio prave podatke?

10 godina
neaktivan
Je li ovo legalno

Ugasi komp brzo, Interpol možda već priprema međunarodnu tjeralicu.

17 godina
Re: Je li ovo legalno
Zak Houdek se isto splasil da ga prate preko kolacica pa ih je za svaki slucaj pojel sve.
17 godina
odjavljen
Je li ovo legalno

Kršenje ToS-a i tako to... Ja ne bi išao unovčiti te bodove.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Je li ovo legalno

Već je kasno, ista stvar se meni dogodila. Sad spavam sa jednim okom otvorenim.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
neaktivan
Re: Je li ovo legalno?
SheldonCooper kaže...

Pozdrav!

znaci frend mi je poslao neki link od online talk panela nešto tako. Uglavnom zelio je da se registriram i ispunim jednu anketu pa bi on dobio 100 bodova (2400 bodova se moze zamijeniti za 100 kn). Meni je palo na pamet zasto ne bih ja radio temporary emailove koji su gotovi za sekundu i napravio sam ih tako 24, registrirao se s bezveznim podacima i ispunio jednu anketu. Uglavnom za manje od sat vremena sam ja "zaradio" 100 kn. Mene sad muci je li to legalno? Izbrisao sam taj racun u strahu da mi policija ne pokuca na vrata ili da ta austrijska firma ne pokrene neku tužbu. Mogu li me pratiti preko kolačića ili neceg takvog ako nisam koristio prave podatke?

Izgleda mi kao piramidalna prevara.

15 godina
neaktivan
Je li ovo legalno

ti bas volis zivit na rubu zakona jel

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
Brian kaže...
SheldonCooper kaže...

Pozdrav!

Izgleda mi kao piramidalna prevara.

Lako moguce da nije prevara, ali  99% da ce skuziti ako pogledaju mailove ljudi koje si pozvao. U najgorem slucaju ces ostati bez poena i biti banan.

12 godina
neaktivan
SheldonCooper kaže...

Pozdrav!

Ukoliko nisi sakrio svoj IP nećeš moći dići novac jer provjeravaju IP adrese s kojih su registrirani korisnici. A provjeravat će sigurno jer si prebrzo skupio 2400 bodova. Ja sam se davno tamo registrirala(tad se još zvalo Mindtake), registrirala sam svoju mamu i zvali su me doma na telefon i tražili da ona potvrdi da se sama registrirala da bi se izbjegla manipulacija. Sad kad dođe anketa koja od nas prva riješi druga ne može rješavati.

Neće ti nitko pokucat na vrata, nisi tražio isplatu i time nisi učinio ništa ilegalno. U najgorem slučaju te mogu banirat.

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
10 godina
odjavljen
Je li ovo legalno

Čovječe, kako vam se dâ baviti tim glupostima? Internet je mjesto za zajebanciju, a ne klikanje po blesavim anketama za pišljivih nekoliko kuna! Gdje vam je smisao za uživanje, gdje vam je hedonistički duh?!

Qrčim se, a drugi 3,14zde.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice