Pozdrav!
Možda ovo i nije najbolji forum da objavim ovo, ali ako ima netko tko se razumi u puške molio bih za pomoć. Naime naletio sam na ovu kuburu nedavno pa me zanima zna li teko je li prava ili plagijat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gledajući šarafe koji su korišteni , izgledaju staro pa bi mogla i kubura biti stara a ne moderna replika, no za precizno odrediti treba vidit u živo, tada se može bolje ocijeniti da li je to starinska izrada ili moderna mašinska obrada
Pozdrav!
Možda ovo i nije najbolji forum da objavim ovo, ali ako ima netko tko se razumi u puške molio bih za pomoć. Naime naletio sam na ovu kuburu nedavno pa me zanima zna li teko je li prava ili plagijat
Drvo mi se čini skroz uredu,a po metalnim djelovima bih rekao da je stara i funkcionalna...ima rijedak kundak,pa mislim da bi mogla bit vrijedna,ali ipak,drvo mi izgleda dosta novo....P.S imaš li šipku za nabijanje?Pogledaj oznake na braniku okidača,sistemu okidača i kundaku...
Offtopic... ali nikako mi nije jasno zasto ste od nekoga prst dolje ito obadva ....
Za pusku i ja mislim da je prava po izgledu i izgledu izrade okidača(bolje pogeldajte)
Imam slicnu samo nema onakav kundak
Ovaj sto daje td,on je toliki expert za oruzje,da se ne zeli niti javljat koliko je pametan...
Može li netko od vas otprilike procijeniti kolika je vrijednost ove kubure
Može li netko od vas otprilike procijeniti kolika je vrijednost ove kubure
Moras nekom odnijet...ako je napravljena nedavno,ne vrijedi ni 1000kn...
Odnesi u Las Vegas u Pawn Stars.
Bok
Imam identicnu takvu. Jesi sta doznao?
Najbolje pronađi nekog stucnjaka i odnesi njemu, jer je preko slika tesko odrediti.
Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Ma napuni ju u ispali, ak se ne rascvjeta dobra je