Kreditne kartice

poruka: 14
|
čitano: 5.788
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Online zarada, Paypal, kako otvorit račun u banci?

Bok, ekipa!

Imam 18g i student sam prve godine. Cekao sam dugo da napunim 18 da mogu poceti zaradjivati preko interneta (freelanceanje, marketing, itd..) i sad kolko citam po internetu nemogu imati karticu dok ne budem druga godina. Jel ja sad moram cekat jos jednu godinu da napravim karticu i PayPal? Ne treba mi kartica ako PayPal moze samo preko bankovnog računa, ali ja uopce ne kužim kako to sve u vezi kartica i racuna ide.. :)

Što se tiče trošenja, u minus ne bih uopće išao.

Uglavnom, što moram učiniti da bih mogao napraviti PayPal i primati lovu na njega?

I također, kad biznis krene, hoće li mi zatvoriti račun ako odustanem od faksa (u slučaju da imam neku studentsku karticu ili sl.)

Also, koju banku preporučujete, totalni sam nub što se toga tiče {#}

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 14:13 (param-pam).
12 godina
neaktivan
Kreditne kartice

bump

17 godina
Re: Online zarada, Paypal, kako otvorit račun u ba
param-pam kaže...

Bok, ekipa!

Imam 18g i student sam prve godine. Cekao sam dugo da napunim 18 da mogu poceti zaradjivati preko interneta (freelanceanje, marketing, itd..) i sad kolko citam po internetu nemogu imati karticu dok ne budem druga godina. Jel ja sad moram cekat jos jednu godinu da napravim karticu i PayPal? Ne treba mi kartica ako PayPal moze samo preko bankovnog računa, ali ja uopce ne kužim kako to sve u vezi kartica i racuna ide.. :)

Što se tiče trošenja, u minus ne bih uopće išao.

Uglavnom, što moram učiniti da bih mogao napraviti PayPal i primati lovu na njega?

I također, kad biznis krene, hoće li mi zatvoriti račun ako odustanem od faksa (u slučaju da imam neku studentsku karticu ili sl.)

Also, koju banku preporučujete, totalni sam nub što se toga tiče {#}

Hvala!

Kakva glupost, karticu možeš imati i kad si maloljetan. Nema nikakve veze s tvojim studiranjem.

Za koju banku si gledao?

Možda je u tvojoj banci u studentskom paketu tako nekakva opcija, iako ni to nema smisla, jer studentski paket možeš koristiti u svim bankama čim upišeš faks.

Neće ti nitko zatvarati račun, nema to nikakve veze s fakultetom, još jednom.

A za PayPal je najbolje otvoriti tekući račun i uzeti Visa Electron karticu.

A za banku bih ti preporučio Erste, čini mi se da imaju najpovoljnije studentske pakete.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
neaktivan
Kreditne kartice

Zelim si kupiti novi pc na rate(12-24 rata,harvey norman).
Nisam nikada imao nikakvu kreditnu karticu.
Iduce godine pocinjem raditi u jednoj firmi na odredjeno na godinu dana.
Sada me zanima mogu li ja kada pocnem raditi,traziti da mi daju kreditnu karticu u toj firmi
ili nju mogu dobiti samo oni koji imaju stalno zaposlenje odnosno na neodredjeno.
Ako ja imam pravo na kreditnu karticu, mogu li je odma izvaditi ili moram cekati da mi prva placa sjedne na racun ili kako to vec ide....?
Di u firmi moram ici traziti da mi izrade kreditnu karticu(koji sluzba ili ured ) i kolko to traje?
Mislim da ce mi placa biti 5000 kn. , pa me zanima kako se to odredjuje do koje cifre mogu kupovati kreditnom?
Laik sam u takvim stvarima , pa bih molio da mi nitko na forum ne zamjeri.

12 godina
neaktivan
Re: Kreditne kartice
tommyboy2 kaže...

Zelim si kupiti novi pc na rate(12-24 rata,harvey norman).
Nisam nikada imao nikakvu kreditnu karticu.
Iduce godine pocinjem raditi u jednoj firmi na odredjeno na godinu dana.
Sada me zanima mogu li ja kada pocnem raditi,traziti da mi daju kreditnu karticu u toj firmi
ili nju mogu dobiti samo oni koji imaju stalno zaposlenje odnosno na neodredjeno.
Ako ja imam pravo na kreditnu karticu, mogu li je odma izvaditi ili moram cekati da mi prva placa sjedne na racun ili kako to vec ide....?
Di u firmi moram ici traziti da mi izrade kreditnu karticu(koji sluzba ili ured ) i kolko to traje?
Mislim da ce mi placa biti 5000 kn. , pa me zanima kako se to odredjuje do koje cifre mogu kupovati kreditnom?
Laik sam u takvim stvarima , pa bih molio da mi nitko na forum ne zamjeri.

1 - karticu na daje firma nego banka

2 - banka procjenjuje dali se njima ispati tebi dat karticu na konto tvojih primanja preka računa u toj banci unatrag par godina

3 - pričekaj da budeš "dobio" tih 5000kn - već smo ovdje imali slučaj da se tip hvalio kak su mu obećali 5000+ kn plaće a dobio minimalac {#}

4 - radije štedi i skupi nešto para i kupi preko oglasnika komponente - dobićeš kvalitetnije za manje novaca

12 godina
neaktivan
Kreditne kartice

mene zanima hipoteticki

el mogu ja dobit kreditnu karticu od banke ako sam zaposlen na odredjeno,

ako da pod kojim uvjetima?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 1:57 (tommyboy2).
15 godina
neaktivan
Kreditne kartice

Kak ne bi mogao... Samo odi u banku i otvori račun ;) i pazi s karticama. Zlo je to, ode lova a ni ne osjetis ;)

Potrudi se dobiti ono što voliš jer ćeš inače biti prisiljen voljeti ono što si dobio
12 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...

Kak ne bi mogao... Samo odi u banku i otvori račun ;) i pazi s karticama. Zlo je to, ode lova a ni ne osjetis ;)

ali koji su uvjeti?

16 godina
tommyboy2 kaže...
ilija2010lukic kaže...

ali koji su uvjeti?

Uvjeti su da si punoljetan.

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
tommyboy2 kaže...
ilija2010lukic kaže...

ali koji su uvjeti?

Uvjeti su da si punoljetan.

samo to da sam punoljetan je uvjet?

a kako je zlatkor mi gore odgovorio :da banka procjenjuje dali se njima ispati tebi dat karticu na konto tvojih primanja preka računa u toj banci unatrag par godina

12 godina
neaktivan
Kreditne kartice

moze li mi netko odgovoriti?

vazno mi je to

15 godina
neaktivan
banka odreduje limite s obzirom na tvoja primanja
tj koliko mos u minus, koliko mos potrosit bez da ih zoves za odobrenje itd
12 godina
neaktivan
Kreditne kartice

mislim da na kraju ipak neće bit niš od kartice...kak da banka zna da će se moć naplatit svaki račun kad tražitelj NIJE u radnom odnosu???

Eventualno nek traži od banke gdje roditelji imaju račun pa to bude kao "junior" kraditna kartica. Ili ako roditelji već  imaju neku kred. karticu onda mogu oni tražit sa sina dodatnu gdje oni određuju limit kupovine (npr. nemre kupit skuplje od 500kn)

16 godina
Kreditne kartice

Zna netko kolike su kamate na diners(1000eur) na otprilike godinu dana, dvije?

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice