Komarci

poruka: 73
|
čitano: 33.729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Komarci
Pudge kaže...
sk8 4 life kaže...

ako živiš blizu mora...onda si spašen od komaraca jer ako si se kupao su moru onda imaš soli po tjelu što odbija komarce...

...a ako si se otusirao onda si na*ebo.Namigiva
 tako nekako
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
16 godina
neaktivan
ribar kaže...

ma koje aplikacije i zvukovi samo mlatite praznu slamu,i ca mislis di ce komarac utec iz sibe i damu smeta ti zvuk, u banju? o iruda van

najbolje van je prijen spavanja popit litru domace rakije komarci ne volu alkohola

Imaš li iskustva s time LOL
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
16 godina
protjeran
sk8 4 life kaže...
ribar kaže...

ma koje aplikacije i zvukovi samo mlatite praznu slamu,i ca mislis di ce komarac utec iz sibe i damu smeta ti zvuk, u banju? o iruda van

najbolje van je prijen spavanja popit litru domace rakije komarci ne volu alkohola

Imaš li iskustva s time LOL
 normalno, slusaj, ka popijes litru rakije boli te kita i da te hijene grizu
nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
neaktivan
ribar kaže...
  normalno, slusaj, ka popijes litru rakije boli te kita i da te hijene grizu
  koji brat... hahaha, sve covjek misli da te komarci nece grist ako osjete rakiju. Kad ono, ti ne osjetis kolko si se nalio.Smijeh
17 godina
neaktivan
ribar kaže...

Potpuno netočno!
Jedina hrana tj. piće za koje se smatra da ima utjecaj na ubode komaraca je alkohol. U jednoj studiji 14 dobrovoljaca je popilo po kriglu piva u nekoliko navrata. Nije poznat razlog, ali komarcima su konzumenti postali privlačniji.
(Poznato je da alkohol povećava dotok krvi u kožu i pojačava se znojenje - savršen mamac za komarce!).
16 godina

Treba dobro natopit kožu rakijom pa nek se te krvopije napijuCool

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
Komarci

Evo nakon čitavog ljeta i 58 uboda na nogama od strane omraženog nam tigrastog komarca, svečano objavljujem da protiv gamadi tigraste meni osobno pomaže ocat(u mom slučaju vinski), stavljen u šalicu i u prostoriju u kojoj boravim.

Eto nadam se da će barem nekome pomoć kao i meni.

Pozdrav

16 godina
neaktivan
Atomic kaže...

Evo nakon čitavog ljeta i 58 uboda na nogama od strane omraženog nam tigrastog komarca, svečano objavljujem da protiv gamadi tigraste meni osobno pomaže ocat(u mom slučaju vinski), stavljen u šalicu i u prostoriju u kojoj boravim.

Eto nadam se da će barem nekome pomoć kao i meni.

Pozdrav

samo 58? ja sam za 3 tjedna skupio preko 150...

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
14 godina
neaktivan
Komarci

Ne opet te prokletinje! Zašto ih jednostavno ne istrjebimo? Bar ove vrste što grizu ljude, zamislite samo kako bi život bio ugodniji? Postoji navodno jedan vrlo efikasan način a to je da se naprave GMO mužjaci koji se puste da se pare sa ženkama i oni daju ličinke koje jednostavno krepaju, ali na žalost s obzriom da su ljudi dosta neinformirani (čitaj neobrazovani) i čim čuju GMO odmah prevode sa "vrag" i stvaraju kojekakve mitologije da se plaše međusobno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2016 22:35 (Sjekirica).
12 godina
neaktivan
Re: Komarci
Sjekirica kaže...

Ne opet te prokletinje! Zašto ih jednostavno ne istrjebimo? Bar ove vrste što grizu ljude, zamislite samo kako bi život bio ugodniji? Postoji navodno jedan vrlo efikasan način a to je da se naprave GMO mužjaci koji se puste da se pare sa ženkama i oni daju ličinke koje jednostavno krepaju, ali na žalost s obzriom da su ljudi dosta neinformirani (čitaj neobrazovani) i čim čuju GMO odmah prevode sa "vrag" i stvaraju kojekakve mitologije da se plaše međusobno.

Tebi su beskorisni, no drugima su korisni. Mnoge zivotinje se hrane komarcima.

17 godina
Komarci

Ja sam čuo da kad te ugrize GMO komarac da postanes vumpir. Vumpir je isto što i vampir, samo što ne siše ljude već krumpire, a ako nema krumpira onda ide okolo i liže kamenje. Prica se da vumpiri nisu puno pametni ali su opasni ako ih je više. Jedini način da ih se ubije jest da ih se poškropi vinskim octom sa malo ružmarina, moze i peršin.

17 godina
Re: Komarci
tLeon kaže...

Tebi su beskorisni, no drugima su korisni. Mnoge zivotinje se hrane komarcima.

Ma snašle bi se s ostalih par desetaka tisuća vrsta kukaca...

14 godina
Komarci

WordPress ❤
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice