Žutouhi je sto posto, znam da je to neko napisao, to je sto posto to
Horagio je točno rekao.
Žutouhi pingvin (Rockhopper Penguin, Eudyptes chrysocome)
Ako netko želi nešto naučiti:
hr.wikipedia - en.wikipedia - slika
Stavljaj dalje.
Zapravo, pravi hrvatski naziv je zlatouhi pingvin koliko ja znam.
Sto posto sam siguran.
Što se tiče ne poštivanja pravila, nitko ne odgovara i samo postaju nove slike, ne zna se tko što pogađa.Uvijek ima više životinja u igri.
Ajde, potvrdi da je zlatouhi da mogu šibato dalje.Ma ajde, koja potvrda
Ovo je malo lakše sada.
Žutouhi pingvin (lat. Eudyptes chrysocome) je vrsta pingvina čija je najbliža srodnica vrsta zlatouhi pingvin (lat. Eudyptes chrysolophus).
-- hr.wikipedia
Horagio je na redu!
Sorry na offtopicu, tek san se sad uključio u temu, i ne razumijem točno pravila, znači onaj tko pogodi ima pravo odabrati što sve moramo reći o životinji ili je to već određeno?
Zapravo, pravi hrvatski naziv je zlatouhi pingvin koliko ja znam.
Sto posto sam siguran.
Što se tiče ne poštivanja pravila, nitko ne odgovara i samo postaju nove slike, ne zna se tko što pogađa.Uvijek ima više životinja u igri.
Ajde, potvrdi da je zlatouhi da mogu šibato dalje.Ma ajde, koja potvrda
Ovo je malo lakše sada.
stepski ljuskavac?
Sorry na offtopicu, tek san se sad uključio u temu, i ne razumijem točno pravila, znači onaj tko pogodi ima pravo odabrati što sve moramo reći o životinji ili je to već određeno?
Trebaš reći ime životinje, i to je to. Naravno, zahtijeva se naziv vrste a ne "pingvin, sova, papiga". Kad netko pogodi ja napišem sva tri naziva (hr., eng. i lat.) i dam linkove da se iz ovoga može nešto i naučiti. Predlažem da i vi to radite.
BTW koliko puta trebam reći, HORAGIO JE NA REDU!!!
Jebo vas bo*. Vi se svadate na forumu kompjuteraša oko životinja.
- Mislim da si krivu riječ cenzurirao.
- Ako nemaš ništa pametno za reć, šuti.
Ma, pogađajte Hraesvelgovu.
- Mislim da si krivu riječ cenzurirao.
- Ako nemaš ništa pametno za reć, šuti.
BUDALA
Ma dobro, pravi naziv pingvina je zlatouhi.
Horagio je rekao žutouhi.Sada neznam bili ti to htio uvažiti, ali on ništa nije postao pa sam ja.
Da, ljuskavac je, netko je pogodio.Pucaj dalje.
I da, lakše s tim vrijeđanjem, ovo je samo tema za zabavu, ne za neko vrijeđanje.
hjooj, opet ja.... evo nove:
tražim ime te zmije, ne prihvaćam "zmija", "zelena zmija" i te gluposti...tražim konkretan odgovor u skladu sa pravilima teme
ima li cijelo tijelo te zmije, stavil si joj samo glavu, da bi pokusali naci tu zmiju moramo vidjeti pruge
Zelena zmija.
Zelena zmija.
ti zaslužuješ debelu kaznu na ovom forumu
tražim ime te zmije, ne prihvaćam "zmija", "zelena zmija" i te gluposti...tražim konkretan odgovor u skladu sa pravilima teme
trebam još što dodati??
Ja sam mislio da je ime zmije zelena zmije, i da je to ime dobila po boji.
EDIT: evo sa tijelom:
Zelena Mamba možda??? (gađam napamet )
onda si krivo mislio
EDIT: evo sa tijelom:
Zelena Mamba možda??? (gađam napamet )
nije Zelena Mamba, ona je malo više "fluorescentne" boje....
ako nebudete pogodili do 15:30 sati dajem hint, nakon kojeg ćete pogoditi 100%
onda si krivo mislio
Pa to se tako kaze, a ne odma deranje, vrištanje, vađenje tastera iz tastature, razbijanje miševa....
onda si krivo mislio
Pa to se tako kaze, a ne odma deranje, vrištanje, vađenje tastera iz tastature, razbijanje miševa....
Kako da izbrišem ovaj post?
ima milijardu zelenih zmija i bas ova da dobije ime po boji!?!?! ma daj covjece ono si namjerno uradio, no drnasty je fino objasnio pravila u temi (ponasanja) tako da necu ici u offtopic niti cu se svadja niti cu spamat, ali ti zasluzujes barem crveni, a zasluzio si i crni po meni
nije Zelena Mamba, ona je malo više "fluorescentne" boje....
ako nebudete pogodili do 15:30 sati dajem hint, nakon kojeg ćete pogoditi 100%
Istočna Zelena Mamba nije tako fluorescentne boje

ok, ja nisam gledao na strane svijeta , ja sam za "zelenu mambu" naveo da je "fluorescentne boje"...pogađajte dalje...
@zv'jer: izbriši "mjesto za sliku" iz citata jer ti je sad ubacilo sliku tamo gdje ne želiš.
@ostali: prekinite se svađat.
@80h3m1r: ja ću pričekat 15:30
@zv'jer: izbriši "mjesto za sliku" iz citata jer ti je sad ubacilo sliku tamo gdje ne želiš.
@ostali: prekinite se svađat.
@80h3m1r: ja ću pričekat 15:30
ovo se neš pošemerilo, stavio sam sliku na klasičan način, da se na dnu posta vidi, nisam koristio ovu opciju mjesto za sliku... nije mi jasno, budem probo editirat...
EDIT: sad sam skužio da se sad mora stavit mjesto za sliku i da nema više "klasičnog načina", jbg nisam dugo stavljo slike u svoje postove...
EDIT2: ON TOPIC: Zelen Trs Zmija????
ovo se neš pošemerilo, stavio sam sliku na klasičan način, da se na dnu posta vidi, nisam koristio ovu opciju mjesto za sliku... nije mi jasno, budem probo editirat...
EDIT: sad sam skužio da se sad mora stavit mjesto za sliku i da nema više "klasičnog načina", jbg nisam dugo stavljo slike u svoje postove...
Ne ne ne. Mjesto za sliku se već nalazilo u 80h3m1rovom citatu, pa je zato završila gore. Ne treba ti mjesto za sliku, još uvijek se može na klasičan način. Samo izbriši mjesto za sliku iz 80h3m1rovog citata i pojavit će se dolje.