Kljucevi za Neotionbox 501

poruka: 5
|
čitano: 3.263
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam satelitski prijamnik Neotionbox 501, pa mi trebaju kljucevi za thor, digi, i ostale satelite... zna netko gdje mogu naci valjane kljuceve?

Crasher1504
17 godina
neaktivan
Re: Kljucevi za Neotionbox 501
Crasher1504 kaže...

Imam satelitski prijamnik Neotionbox 501, pa mi trebaju kljucevi za thor, digi, i ostale satelite... zna netko gdje mogu naci valjane kljuceve?

Za digi znam da je zakljucan prije nekih pola godine, cak i vise. A mislim da su i ostali.

Presli na Nagravision 3 kodiranje, a taj kod jos nije probijen.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
goodye kaže...
Crasher1504 kaže...

Za digi znam da je zakljucan prije nekih pola godine, cak i vise. A mislim da su i ostali.

Po tvom misljenju, kada mogu ocekivati da ce taj sustav kodiranja biti probijen ??

Crasher1504
17 godina
neaktivan
Crasher1504 kaže...
goodye kaže...
Crasher1504 kaže...

Po tvom misljenju, kada mogu ocekivati da ce taj sustav kodiranja biti probijen ??

Mislim da nece tako skoro doci. Ja sam davno presao na kablovsku, bar imam sta gledati. 

Moje misljenje, nemoj cekati, jer sigurno nece brzo. Nadi drugo rijesenje, lako se vratiti na sat kad se kod probije

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan

Uzmes card sharing i dreambox, i uzivas..{#} 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice