Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.824.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
cola777 kaže...
Tcherot kaže...

A hernych je igro finale prije par dana i daleko je od 100 bilo je za ocekivati tank jos i manarino koji na dobar servis dan je solidan

heliovaara - johnson 2 @ 1,85 bum 21e

bofors - vasteras 2 @ 2,60 bum 10e

majstore moj u kojoj se ti kladi kladiš

trenutno william hill i victor chandler prije dok sam se bas kladio onda sam imo jos i expekt paddypower bet365. i naravno najbolja online klada za trejdanje live betfair koja me iz nekog razloga izbacila prije jedno leto dan iako sam bio uredno autoriziran .valjda nesto sa nasim zakonom koji je donjet pa se toga drze.eh da i 5dimes je imo fine kvote na chelengere sam im je sajt zbrda zdola i imo problema jednom s povratom love na moneybookers, uspio razjesit ali dosta natezanja 

15 godina
neaktivan
Tcherot kaže...
cola777 kaže...
Tcherot kaže...

A hernych je igro finale prije par dana i daleko je od 100 bilo je za ocekivati tank jos i manarino koji na dobar servis dan je solidan

heliovaara - johnson 2 @ 1,85 bum 21e

bofors - vasteras 2 @ 2,60 bum 10e

majstore moj u kojoj se ti kladi kladiš

trenutno william hill i victor chandler prije dok sam se bas kladio onda sam imo jos i expekt paddypower bet365. i naravno najbolja online klada za trejdanje live betfair koja me iz nekog razloga izbacila prije jedno leto dan iako sam bio uredno autoriziran .valjda nesto sa nasim zakonom koji je donjet pa se toga drze.eh da i 5dimes je imo fine kvote na chelengere sam im je sajt zbrda zdola i imo problema jednom s povratom love na moneybookers, uspio razjesit ali dosta natezanja 

e hvala, a koju karticu imaš za uplate

Hrvatska vidje svakojakih čuda, al' ne nađe štrika za toliko juda
16 godina
neaktivan
Sta reci kada pogodis 5 parova 2.0 kvote i zaj*be te hokej 1.2 kvote u zadnjih 10 min igre? Koju posluku porati? Kome?

Produzetci u hokeju ne spadaju pod regularno vrijeme, nije li?
xfire: triplex667 • steam: tripleks334 • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • Batina je izašla iz raja. Jer da je tamo ostala, to više ne bi bio raj.
16 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

Koji su ovo kraljevi u Linzu. Gube dvije trećine jedan razlike, i onda ubace 2 gola u posljednjoj trećini za 2:3 {#}.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

hokej je prejaki oba hokeja koja sam odigro su vodili 3:1 i izgubili 4-3 u zadnjoj trecini nevjerojatno

ja ima od privredne visu electron to mi najbolje jer ak se nekaj zakomplicira debitna je pa nemas problema ko sa kredit to bi svima preporucio da otvore deviznu debit sam za kladjenje .mora imat cv2 broj 3 broja na pozadini

17 godina
neaktivan

paire - janowicz 1 @ 1,85 bum 31e   2:1 {#}  naravno ne bez drame imo je 4-1 brejk sansu za 5-1 u trecem setu pa brejnut od drva odmah sljedeic gejm ali je vratio

eDit

becker - fischer 2 @ 1,95 bum 25e         1:2 {#} ajde jednom fiks i na moju stranu becker je imo 6:2 3:0 

mannarino - zeballos 2 @ 2,70 bum 10e      2:0  {#} zeballos je igro do 5-5 30-15 fulo 3 bp posle nije ni pokusavo igrat od 5-5 nije gejma uzo a mozda ak je i uzo 3-4 poena 

lacko - hajek under 22,5 @ 1,80 bum 25e     7:6 6:2 {#} bilo je za ocekivat da onaj ko zgubi 1. set ce odustat od borbe  

edit

jaziri - minar h2 (+4,5) @ 1,75 bum 25e                {#} minar na kraju i dobio umornog jaziri steta nisam se ususdio pobjedu cisto odigrat jer minar je penzioner

rosenborg - valeranga h2 (-1,5) @ 1,8 bum 25e            3:1 {#} 1-0 valeranga i onda izgube od stalne musterije nedavsi ni gola u preostale 2 trecine a rosenborg je ekipa kaj u prosjeku prima 6

manglerud - lorenskog 1x @ 2,30 bum 15e               2: 4 {#} lorenskog je sve rjesio u prvo trecini

brown - haider 2 @ 1,80 bum 19e                      1:2  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 9:20 (Tcherot).
15 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

hokej je prejaki oba hokeja koja sam odigro su vodili 3:1 i izgubili 4-3 u zadnjoj trecini nevjerojatno

ja ima od privredne visu electron to mi najbolje jer ak se nekaj zakomplicira debitna je pa nemas problema ko sa kredit to bi svima preporucio da otvore deviznu debit sam za kladjenje .mora imat cv2 broj 3 broja na pozadini

mijauuu imam baš tu, hvala ti na informacijama

sretno danas

EDIT:

mannarino - zeballos 2 @ 2,70 bum 10e

nadam se da će mannarino očitat lekciju horaciju danas :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 16:49 (cola777).
17 godina
neaktivan

rodovre - aalborg 2 @ 2,30 bum 21e  5:2 {#} vodili 1-0 i 2-1 u drugoj trecini i primili 3 gola u tekmi po trecinama u zadnjoj minuti 

timra - lulea x @ 4,10 bum 19e     2:2 {#}  gol za gol 

ovaj hokej prije kraja sezone i brorbe za playof te samog playofa je smrt niti statistika niti forma niti roster niti h2h nema tu nikakve veze cisti randome

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 9:22 (Tcherot).
17 godina
neaktivan

phau - zemlja over 22,5 @ 1,80 bum 25e   6;4 , 3:6 4:6 {#}

beck - fischer 1 @ 1,60 bum 31e           2:1 {#}  sta je tu sve bilo a joj 

lacko - berrer 2 @ 1,90 bum 20e            2;1 {#} berrer kralju nadam se nikad nebus vise u top 100 set 4-2 u tie drugog seta i servis zgubi mece servirajuci 40-0 svaki gejm do 4-4 servis  brejknut i onda jos fula brejk loptu na drugi servis 5-4 lacko kralj

stakhovsky - berankis 2 @ 2,10 bum 25e  1:2 {#}  eto jos jedan cudan na moju stranu stakor je imo set pa onda brejk na brejk u drugom sami brejkovi i onda je puko

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 21:59 (Tcherot).
14 godina

Jedan podatak za kladitelje koji beru utakmice njemačke Bundeslige, danas u utakmici između Kaiserslautern-a i Bayera Levercusen u postavame neće biti prvih golmana  od oba dva kluba, znači, ne igraju zbog povrede niti Tobias Sippel za Kaiserslautern, niti Rene Adler za Bayer Levercusen.

U Bayer Levercusenu je relativno prorijeđena i sredina jer nema u postavi niti Tranquillo Barnette-a, Michael Ortega, a niti Renata Augusta, svi odreda igrači sredine.

Kako se meni čini, ovdje bi iz tog jednostavnog razloga, ponajprije neigranja prvih golmana moglo očekivati golova sa obje strane, a vjerojatno možda i više od 2.5 postignutih golova na utakmici  {#}!!  

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

lukko - tps x2@ 1,85 bum 23e            3:5 {#} 

skalica - trencin x @ 4,40 bum 19e           2:5 {#} na kraju skalice i tesko porazene ,trebo sam x2 ko tps udariti

litvinov - kladno x @ 4,20 bum 19e       4:4 {#} wow ajde jednom nekaj cudno na moju stranu kladno je vodilo do zadnje trecine 4-1 ovi strpali 3 komada za moj x

duisburg - braunschweig 1 @ 2,60 bum 20e  3:0 {#} ajde bar nesto danas bez ludih komplikacija

edit

souza - giannessi 1 @ 1,75 bum 25e   0:2 {#} bam public bet u svim kladama, souza koji je proslo kolo od domaceg igraca izgubio tek 2 gejma i bori se za top 100 pao koeficijent i to 0,2 - 0,3 bam public bet

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 21:32 (Tcherot).
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

danas u utakmici između Kaiserslautern-a i Bayera Levercusen u postavame neće biti prvih golmana  od oba dva kluba

bas gledam utakmicu uzivo, prvi gol nevjerovatna pogreska drugog golmana...

;)

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
13 godina
protjeran

Da...a 1 gol u 60 minuta samo padne...lol

MENE krkne Lyon prokleti...krasno...!!!

16 godina
neaktivan

Kakva sam ja budaletina pa se ne okladih danas na Dinamo i Medveščak {#}. Trebao sam staviti 100 kn ali sam se ipak suzdržao {#}

xfire: triplex667 • steam: tripleks334 • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • Batina je izašla iz raja. Jer da je tamo ostala, to više ne bi bio raj.
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Kakva sam ja budaletina pa se ne okladih danas na Dinamo i Medveščak {#}. Trebao sam staviti 100 kn ali sam se ipak suzdržao {#}

hmm ja isto fulo dinamo poco si nekaj po glavi vrtet a glup sam ko da imaju kaj u evropi napraviti i sparat se za kaj.bio je lijepi besplatni koeficijent oko 2 na dinamo

a medvescak nebi uzo nikako sad je to vec stvarno duza serija a hokej nije igra serija sljedece kolo svakako protiv medvjeda jer ovo je vec preduga serija pobjeda

16 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

hmm ja isto fulo dinamo poco si nekaj po glavi vrtet a glup sam ko da imaju kaj u evropi napraviti i sparat se za kaj.bio je lijepi besplatni koeficijent oko 2 na dinamo

a medvescak nebi uzo nikako sad je to vec stvarno duza serija a hokej nije igra serija sljedece kolo svakako protiv medvjeda jer ovo je vec preduga serija pobjeda

Na Dinamo je bila čak 2.10 {#} začudio sam se kad sam vidio. Protiv Medveščaka sam i ja igrao prije 5-6 utakmica uvijek protiv ali vidio sam da im je krenulo, čak 7 pobjeda u nizu imaju, a sad ćemo vidjeti kako će odigrati protiv Graza u nedjelju, nadam se pobjedi...

17 godina
neaktivan

malo nocne zabave 

calgary - chicago x @ 4,00 bum 19e 5:2 {#} bam razbili ih

Edit

malo jutarnjih ruskih eksperimenta u borbi za ostanak 

volga - amkar perm 2 @ 3,10 bum 21e

1;2 {#} bam domaci pobrali crveni u drugom poluvrijemenu ajde malo srece

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 12:58 (Tcherot).
15 godina

moj danasnji

1. 31130 (19.11.2011 15:30)
TOP/Schalke 04 - Nurnberg
Tip:1X

1.25

2. 313 (19.11.2011 15:30)
Wolfsburg - Hannover 96
Tip:1X

1.35

3. 318 (19.11.2011 20:45)
Fiorentina - Milan
Tip:X2

1.24

4. 329 (19.11.2011 22:00)
Valencia - Real Madrid
Tip:2

1.65

5. 54521 (19.11.2011 16:00)
AH/Middlesbrough - Blackpool
Tip:1

1.46

6. 489 (19.11.2011 13:30)
Kozara - Željezničar
Tip:X2

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d
17 godina
neaktivan

ovi rusi iz prvog udarca prema golu primili gol {#}

gomel - dinamo minsk 2 @ 2,60 bum 19e   2:1 {#} prejaki ovi bjelorusi svi klubovi koji trebaju bodove za opstanak ili evropu nis pobjedili 

union berlin - fortuna x @ 3,20 bum 19e   0:0 {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 15:23 (Tcherot).
16 godina

Ja sam uplati ovo.što mislite

Valencia : Real Madrid 2

Swansea City : Machester United 2

Ajax : NAC Breda 1

Manchester City : Newcastle United 1

Rangers : FC Johnston 1

Bayern : Borussia Dortmund 1

F1 2011 Codemasters
15 godina
emerik kaže...

Man city mi je klimav

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d
16 godina

Dosad imaju sve pobjede kod kuće.

F1 2011 Codemasters
17 godina
neaktivan

berankis - rosol 1 @ 1,75 bum 25e        2:1 {#}

haider - paire 2 @ 2,20 bum 21e        0:1 {#} blah haider predo nakon sto ga paire demloliro doma .mogo je jos 3 gejma otrpet ovak mi je bet void

dukla - teplice x @ 3,00 bum 19e              0:0  {#}

dinamo m - niznekamsk x @ 4,40 bum 15e   1:2 {#} opet fulam protiv favorita x underdog cak i dobi mesto da odigram logicni x2 grr i naravno opet cijelu trecinu veliki favorit nemre doma izjednacit

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 18:08 (Tcherot).
14 godina
emerik kaže...

Malo obavješćivanja širokog kladioničarskog pučanstva, sa jednom {#} činjenicom !!!!

Od početka igranja nogometa na Otoku, znači tamo od tisuću osamsto i neke, Swansea i Manchester United su odigrali ukupno samo 16 utakmica, od toga 8 domaćih, kod Swansea, i pazi sada; NIKADA NISU POBIJEDILI Swansea doma, uz skor 8/6/2/0 uz gol razliku 14:06 {#}?!

Ne kažem da možda neće danas, ali uz učinak Swansea u domaćim utakmicama u Premiership-u ove sezone od 5/3/2/0 uz gol razliku odsamo čak 8:1.

Čini mi se da će danas Manchester United i Sir Alex Ferguson imati malo više problema u osvajanju sva tri boda, obzirom Manchester Unitedu koliko znam fale jedino Darron Gibson/sredina i Ryan Giggs/sredina, ali uz opasku, kada ne igra Giggs, MU ima velikih problema sa distribucijom lopte napadačima, u to sam se uvjerio mahom nebrojeno puta {#}!    

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 13:56 (ATJLučko).
17 godina
neaktivan

ovaj nogac mi malo steka nije 1 na 1 ko tenis he he pa malo opreznije

wolfsburg - hannover 2 @ 2,90 bum 15e   4:1 {#}

gladbach - werder x @ 3,20 bum 15e      5:0 {#}

auu ovi njemci se raspistoljili nakon pauze ko da nema sutra .

edit 

kalpa - espoo 1 @ 1,75 bum 17e       2:1 {#}

edit

horsens - odense 2 @ 2,60 bum 19e           0:1 {#}

ajaccio - caen x @ 3,00 bum 19e               2:2 {#}

thun - servette x @ 3,20 bum 19e             3:0 {#}

alcoyano - huelva 1 @ 2,60 bum 19e           2:1 {#}

celta - hercules x @ 3,20 bum 19e             0:1 {#}

las palmas - xerez 2 @ 3,50 bum 19e           0:0 {#}  

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 9:31 (Tcherot).
16 godina
ATJLučko kaže...
emerik kaže...

Malo obavješćivanja širokog kladioničarskog pučanstva, sa jednom {#} činjenicom !!!!

Od početka igranja nogometa na Otoku, znači tamo od tisuću osamsto i neke, Swansea i Manchester United su odigrali ukupno samo 16 utakmica, od toga 8 domaćih, kod Swansea, i pazi sada; NIKADA NISU POBIJEDILI Swansea doma, uz skor 8/6/2/0 uz gol razliku 14:06 {#}?!

Ne kažem da možda neće danas, ali uz učinak Swansea u domaćim utakmicama u Premiership-u ove sezone od 5/3/2/0 uz gol razliku odsamo čak 8:1.

Čini mi se da će danas Manchester United i Sir Alex Ferguson imati malo više problema u osvajanju sva tri boda, obzirom Manchester Unitedu koliko znam fale jedino Darron Gibson/sredina i Ryan Giggs/sredina, ali uz opasku, kada ne igra Giggs, MU ima velikih problema sa distribucijom lopte napadačima, u to sam se uvjerio mahom nebrojeno puta {#}!    

A razmišljao sam dal dvojku na Man Utd ili Milan.Odlučio sam Man Utd jer imaju "slabijeg" protivnika.

F1 2011 Codemasters
17 godina
neaktivan

bologna - cesena x @ 3,20 bum 19e      0:1 {#} a debila morali primiti doma gol 5 minuta prije kraja tama se loado talijanki tipican 0-0

den haag - utrecht x @ 3,30 bum 19e       2:2 {#} 

vitesse - feyenoord 2 @ 3,20 bum 19e      0:4 {#}

sociedad - espanyol 1 @ 2,30 bum 21e         0:0 {#} trebo sam misliti under ili x te rane spanjolske ko i talijanske 70 % x i to 0-0 ili 1-1

antalyaspor - istanbul 1 @ 2,60 bum 19e        2:1 {#}  eto i antalyaspor konacno ubiljezili pobjedu u prvenstvu

astana - lev poprad x2 @ 1,90 bum 21e       1:1 {#}

ugra - novosibirsk 2 @ 2,50 bum 21e         4:1 {#} 5-6 poraz sibirska u nizu opak nekaj ne stima inace solidna khl momcad

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 14:25 (Tcherot).
17 godina

Šta mislite na pobjedu Medveščaka danas ?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Šta mislite na pobjedu Medveščaka danas ?

ja cu na grazere ili x bum jos kasnije odlucio .kao sto rekoh hokej nije igra velikih serija .ovo je stvareno vec previse pobjeda u nizu za hokej od medvjeda

15 godina
neaktivan

jao uskoro atp barclays, tu bi se moglo zaradit nekih para ako Bog da

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice