Rekao sam sebi nema kladjenja osim vikendima i kada je liga prvaka,covjece necu vise da bacam pare na ovo sr*nje! xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hahahah......e ovo ide u HoS...
Zasto?
pa dobitak je +14kn....ali dobro necu.....samo ja nebih nikad tako stavio....a sad ako izgubi.....
sigurno je sigurno.ima sistem u kojem u godini možeš zaraditi ako se kladiš svaki dan i po 20000 kuna
Ima kaj pametno ovaj vikend....
nemojte englesku tam pada snjeg......
Ne bih rekao da ce englezi biti odgodjeni....
Za danas i sutra:
nisi imao srece,jucer je zaista bilo previse iznenadjenja da bi se proslo...
nisi imao srece,jucer je zaista bilo previse iznenadjenja da bi se proslo...
Od ovih parova što je virtuoso promašio, bar po meni, jedino pravo iznenađenje je tottenhamov neriješen ishod. Primjerice, poraz reala me uistinu nije nimalo iznenadio. Dapače očekivao sam najmanje neriješen ishod na toj utakmici. Bilbao je uvijek bio neugodan protivnik, pogotovo ako se radi o domačem terenu (statistika na tablici neka ne zavara). Dok je klađenje na golove više lutrija nego logika. Ali sve u svemu bio je neloš listić i šteta da nije bilo sreće.
Jučer sam gledao na RTL-u Tottenham - Hull i neopravdano je Hull iskamčio bod. Da im nije bilo golmana kojemu je bio očito dobar dan bilo bi 3-0 ili 3-1 ali 0-0 nikako. Dobro da se nisam kladio jučer - falio bi sigurno barem 3-4 para...čudan dan skroz a ogromna ponuda
stvarno je tema zamrla...
Evo od mene jedan pokušaj. Kombinirano danas/sutra/preksutra. Ulog 15kn.
Evo zafrknula me samo fiorentina. Izgubili od bologne doma 2-1. Koja katastrofa. Stvarno to nisan očekiva od njih. Ali kad pogledaš oni igraju ove sezone toplo/hladno, tako da nikad ne znaš.
dajte nešto za danas ... :D
Nesto nam nema kladionicara....
ja igro nes bezze ... tek da odigram nesto ... :D
Man Utd - Hull 1
Aston Villa - Brighton 1
Preston - Chelsea 2
Tottenham - Leeds 1
Lens - Campiegne 1
Colmar - Lille 2
Bordeaux - Ajaccio 1
Sevilla - Almeria 1
Valladolid - Barcelona 2
Ebemu Everton:/
Birmingham nikako da kiksa.
ja sam jutro ovo odigrao
shalke 2
hertha 1
bayern x2
gl.randgers x2
sevilja 1
FMP-helios 1
u.olimpija-zagreb 1
barca 2
siroki-bosna 1
juve-roma oba daju gol
deportivo-athl.bilbao x2
Evo završena utakmica između intera i milana. Pobjeda intera 2-0 i to sasvim zaslužena. Čudan ovaj sudac. zajexa je cilu utakmicu.
Evo završena utakmica između intera i milana. Pobjeda intera 2-0 i to sasvim zaslužena. Čudan ovaj sudac. zajexa je cilu utakmicu.
Pa,sad... Igrali su dobro,ali i Milan je u 2.pol napadao vecinu vremenu. Cesar ih je spasio. Prvo ona obrana iz nabacaja pa je skinuo penal.
Uglavnom,solidna utakmica. Ja bih stavio na Milana da sam kojim slucajem igrao.
Pa,sad... Igrali su dobro,ali i Milan je u 2.pol napadao vecinu vremenu. Cesar ih je spasio. Prvo ona obrana iz nabacaja pa je skinuo penal.
Ja sam igrao 1x na inter. Osobno mislim da je zasluženo, prvenstveno radi broja igrača na terenu. Također mislim da je sudac nepošteno naškodio interu isključenjem sneijdera, a ni sam neznam zašto je lucio dobi prvi karton (digao se i nastavio igrat, pa čak je i sam sugerirao da nije prekršaj nego da je pao). Ali opčenito suđenje je bilo živa katastrofa (na obje strane). Ipak nema samo hnl papke od sudaca
ja igrao da inter i lyon daju gol, upravo pratim indianapolis(NFL) koji trenutno vodi, i cekam jos:
NHL colorado-dallas 1.trecina ili kraj da ce dobit colorado,
NBA toronto-lakersi igrao na lakerse X2(jucer me zeznuo denver za 2500kn, odigrao nerijeseno)
WTA Venus williams-Schiavone F. naravno na williams sam stavio
dobitak 1700
Ulog 250
Nek mi bude sretno!
EDIT: evo prosao i indianapolis!
Dabogda dobio!
ja igrao da inter i lyon daju gol, upravo pratim indianapolis(NFL) koji trenutno vodi, i cekam jos:
NBA toronto-lakersi igrao na lakerse X2(jucer me zeznuo denver za 2500kn, odigrao nerijeseno)
dobitak 1700
Ulog 250
Nek mi bude sretno!
Nazalost pao na nba-u lakersi izgubili 1 razlike...
dobitak 1700
Ulog 250
Nek mi bude sretno!
dobitak 1700
Ulog 250
Nek mi bude sretno!
dobitak 1700
Ulog 250
Nek mi bude sretno!
Ispricavam se zbog duplih postova, problemi sa internetom!
Šta mislite o ovom :
Norveška - Island 2 1.50
Njemačka - Češka 2 2.25
Austrija - Rusija 1 1.75
Slovenija - Španjolska X 10,0
Hrvatska - Danska ?
Poljska - Francuska ?
Mislim da bi Česi bez problema mogli dobit Nijemce kao i Španjolci Slovence ali Slovenija u zadnje vrijeme jako dobro igra.
U našem slučaju - igramo slabo,a Danci su nam više nego dostojni protivnici.Poljska pak protiv Francuske ima koeficijent 4.10 ali Francuzima sigurno neće bit lako.
za jeb... kladjene na nogomet c.b.c utrke pasa rulaju xD
Za veceras:
...karina.
Za veceras:
...karina.
Jbg, nemamo srece!