Trebam pomoc u vezi katastra, naime nigdje ne mogu pogledat (kao mapu=kartu) izgled cestice... Znam da sam prije nekoliko mjeseci gledao na katastru, ali sad nista ne mogu pronac... Normalno upisem broj cestice, sve podatke pronadje osim prikaza izgleda cestice...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zato sluzi 100kn taxenih maraka i djelatnik koji preko autocada isprinta trazenu cesticu.
zato sluzi 100kn taxenih maraka i djelatnik koji preko autocada isprinta trazenu cesticu.
Rekel sam prije da sam vec se sluzio s opcijom prikaza cestica... No sad je ne mogu pronac...
Rekel sam prije da sam vec se sluzio s opcijom prikaza cestica... No sad je ne mogu pronac...
Ma smradovi su to izgleda maknili, i ja sam prije to vidio, a sada ti je jedino riješenje kako je torrente rekao, ili ih hakiraj XD.
Jel bio možda neko na testiranju za stručnog referenta za katastarske poslove? Imam idući tjedan pa me zanimaju pitanja koja se vrte
Nisu makli možeš po broju čestice pronaći gdje se nalazi samo ukucaj u google http://geoportal.dgu.hr/