Zanima me kako napraviti backup cijele sistemske particije npr. particije c ili d ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bih ti preporučio Acronisov software koji se sprži na cd (koji je bootabilni) i on ti napravi kompletan backup u obliku datoteke koju kasnije možeš opet pročitati s acronisom i vratiti sve datoteke
također s acronisom možeš i samo neke datoteke ne cijelu particiju...
Edit:
http://www.whatsabyte.com/P1/create_cd.htm
evo link gdje je objašnjeno kako napraviti bootabilni cd samo što acronis nije besplatan ;)
Da li mogu na neki način besplatno ?
koji OS koristiš? na windowsima koliko ja znam postoji mogućnost backupa...
Windows 7 Ultimate,32 bitna verzija.
start i pod search upišeš Backup and Restore
i otvoriš to te pratiš upute za izradu backupa...
Eo jedno pitanje uz objašnjenje :
Zasad imam jedan hard disk i na njemu je instalirana windows 7.Želim kupiti još jedan hard disk i na njega instalirati windows xp.
Prije dok sam imao windows xp,napravljen je backup c i d particije,c particije na kojoj je bio operacijski sustav i d gdje su bili dokumenti.
Zanima me da li mogu nekako u taj novi hard disk kojeg kupim staviti backup c i d particije i da se odmah prebaci na njega windows xp koji je unutar backupa tako da ne moram standardno instalirati operacijski sustav u novi hard ?
trebao bi moci ''montirati'' sliku ako si ju napravio sam nekim od programa, a ako si napravio iz windowsa, onda neznam, nego zasto si ti morao otvoriti 2 teme u backupu?