Kad sam bio mlad

poruka: 35
|
čitano: 6.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kad sam bio mlad

Ah, bio je to kraj osmog razreda. U toj noći su bile dvije stvari koje ću pamtiti, pretpostavljam do kraja života. Prva je bila moja prva pijanka, a druga je bila moj prvi poljubac (da, osmi razred, šta ćeš...).

Uglavnom, škola je završila oko deset ujutro. Odmah nakon škole nas se desetak skupilo na legendarnim klupicama ispred frendove zgrade. Bile su dvije klupice, jedna nasuprot druge, tako da nije bilo pregršt mjesta, a neki su i stajali. Tako smo pričali, zaj*bavali se, onda smo se poljevali vodom pa je bilo i brašna (što neke cure nisu odobravale), ali sve u svemu, bilo nam je super. Razišli smo se par sati nakon, pojeo sam ručak, malo se odmorio i oko 6-7 popodne smo se krenuli sastajati. Željeli smo napraviti proslavu da budu oba razreda (A i B), no to je bilo jako teško. Nismo mogli okupiti ni sve iz našeg razreda, ali na kraju nas je bilo puno - još su došli i sedmaši. Proslava je bila u parkiću blizu škole, dosta intimno mjesto ograđeno drvećem i često napušteno tako da nije bilo nikog ko bi nam smetao. Svi smo dali pare za cugu, a dvojica likova su sa skuterima išli kupovati cugu.

Između mene i jedne cure je već tad bilo nešto iako nikad nismo profurali. Cijelu godinu smo si bili dobri i često smo se družili (obično u širem društvu), ali nikad nije bilo te iskre koja bi nas zapalila. Naravno, i ona je došla na proslavu. Većina nas je bila u iščekivanju kako će pijanka zapravo ispasti jer se ta većina nikad nije napila. Tad je došla cuga. Bila je hrpa Q-pack Žuji, nešto flaširanih Heinekena, par vina i puno 2-litrenih Coli. Bila je i boca Jagera, ali tako daleko nisam htio ići.

Sjećam se da, kad se sumiralo na kraju večeri, ja sam popio oko pola Q-packa i par čaša bambusa (iako se to teško može zvati bambusom jer skoro ni nije bilo Cole). Vino koje sam pio je bilo Vranac koji je bio tako užasnog okusa da mi se bljuvalo (ne doslovno). To je valjda bilo najjeftinije vino u ponudi, možda i ispod 20 kn.

Tako smo malo pili, neki su bili pijani, a te večeri nisam proveo ni sekunde bez da me je neko grlio i govorio mi kako sam zakon ili da sam ja grlio nekog i govorio mu/joj da mi je zakon. Bilo je i jedno brdašce na kojem su se oni stvarno pijani kotrljali, a bio je i jedan tobogan kroz koji smo se svi spuštali.

Bio je već mrak kad sam poljubio onu curu. Stajao sam i pio Žuju, a ona je došla do mene i počela mi govoriti kako me voli, simo vamo. Mislio sam, svi su pijani, ništa čudno. Tako je vrijeme nastavilo teći, ja sam sjedio na jednoj klupici u parku, a frend mi je objašnjavao kako odsvirati 'Jednom kad noć' na gitari. Tad je ona došla, sjela mi u krilo, onako postrance, prvo je bila sekunda-dve mojeg čuđenja i onda se pojavila ona iskra i samo smo se prepustili uz 'uuu' svih nazočnih. Kasnije te večeri nismo baš puno pričali, čak nismo ni bili blizu, ali smo se stalno pogledavali.

Na kraju praznika smo prekinuli jer se tad nismo ni viđali puno, a već smo isfurali do kraja. Bilo mi je ok s njom, ali odlučili smo ostati samo frendovi.

Da rezimiram - na kraju one večeri nisam bio pijan već pripit, a frend i ja smo, dok smo išli doma, diskutirali koliko smo pijani i koliko smo popili i kako se jedan lik pravio pijan. Starci naravno nisu skužili i na kraju mi je to bila najbolja večer mog života - kraj 8. razreda...

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
17 godina
neaktivan
Kad sam bio mlad

Kraj osmog razreda :D Makar je to bilo prije par tjedana, bilo je jako zanimljivo ;D

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
17 godina
Kad sam bio mlad

Predobre price, Stimulans!Namigiva

Nemam komentara
16 godina
neaktivan
RE: Kad sam bio mlad
Bichanich kaže...

Predobre price, Stimulans!Namigiva

Hvala, hvala! Dajte i vi koju, možda da ispričam i ja jednu sa kraja 8. razreda, ma ima vremena...

They took our jobs!
16 godina
neaktivan
Kad sam bio mlad

Ovo je c/p sa teme Popravljanje eko-kože probušene cigarom? pa da se netko ne uvrijedi:

Jednom dok sam bio mali, trebao mi je pod hitno materijal za drvenu praćku - prava koža. Gumu sam odrezao od prednjeg kotača dedinog bicikla (unutarnja guma koja je optimalno elastična) a kožicu sam našao u dedinom traktoru (IMT neki, ne znam više koji model - al dobra koža, ma za 10) - na bočnim dijelovima kabine bilo sve obloženo sa pravom kožom pa sam nožem odrezao koliko mi treba - jao što me stari ispi*kao kad je skužio rupu, a tek kad sam mu rekao da je to za praćku - E pa da mi jeb sve svece i svetice... LOL - al sam ja zato imao najbolju praćku u ulici Smijeh.

They took our jobs!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice