A ne o tome je li ispravno biti ateist ili teist, hetero ili homoseksualac i sličnim glupostima kojima ovdje svakako nije mjesto.
Ne priča se o tome je li ispravno biti ateist ili teist, hetero ili homoseksualac i sličnim glupostima kojima ovdje svakako nije mjesto već o tome da li je ispravno tolerirati ateizam i homoseksualnost.
Naročito vas molim, da se suzdržite od bilo kakvih izljeva ekstremnog nacionalizma, te bilo kakve diskriminacije na bilo kojoj osnovi jer ćete biti poslani na hlađenje po brzom postupku.
Malo je to ipak nezgodno jer je se priča o EU koja sa sobom nosi određena pravila tolerancije i nediskriminacije, pa se onda postavlja pitanje da li inzistiranje na "tradiocionalnim vrijednostima" znači i poziv na određenu dozu netolerancije i diskriminacije.
još ću jedan put objasniti zašto sam protiv eu
jednostavno me se ne sviđa u kojem pravcu ovaj svijet ide,sa zapada dolaze neke nove vrijednosti koje se smatraju modernim i popularnim a tko tako ne razmišlja taj je zaostao i zadrt,tradicionalne vrijednosti polako izumiru,svi znamo koje su tradiocionalne vrijednosti
Ne znači da je nešto ispravno ako je tradicionalno. Tradicionalno je bilo da te otac može isprebijat ko vola u kupusu, pa opet nije bilo u redu i sad je zabranjeno. Ok, priznajem da su i pri tom malo otišli u suprotnu krajnost, pa baš i ne preostaje ništa od ozbiljnijih odgojnih metoda ni kada su stvarno opravdane, ali obično tako bude kada se napokon napusti jedna dugotrajno ustaljena krajnost.
drugo zašto nas tako brzo guraju nepripremljene u europu pa tek smo dvadeset godina samostalni,zašto ne bismo malo uživali u samostalnosti kad smo zadnjih 1000 godina bili po nekim unijama koje su bile pogubne za hrvatski narod,ja smatram da bismo mi trebali prvo hrvatsku dignutu na noge pa bi nas oni sami zvali a ne da ih kao zadnja bijeda molimo da uđemo u eu,pri tome pristajući na sve njihove prohtjeve
Slažem se da nas se gura nepripremljene i smatram da bi trebalo ići sporije i pomalo stati na noge prije. Što se uživanja u samostalnosti tiće, zar stvarno misliš da se država s ovolikim vanjskim dugom može nazivati samostalnom u punom smislu te riječi?