Jeste li za ulazak HR u EU? zaključana tema

poruka: 453
|
čitano: 57.361
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Jeste li za ulazak HR u EU?
dado8 kaže...

AJDE MOLIM TE,tko je i gdje je rekao da ce EU striktno upravljat nama(da bar)

Ti rekao i isto prizivao (to radiš i sada u istoj rečenici ako ne primjećuješ)..

dado8 kaže...
Imam filing da se pola ljudi ovdje naslo pametovat a u principu uopce im nije jasan koncept EU, od nekog su culi da ce nam sve poskupit te da ce nam zabranit vrhnje i sir pa su se nasli ovdje seruckat.

Hajde ti nama neukima lijepo pojasni koncept EU-a. Baš bi me interesiralo kako to vidi mali Ivica..

dado8 kaže...

Ma dajte molim vas, suocite se sa stvarnoscu: ... ZIVJELA PRVOBITNA AKUMULACIJA KAPITALA i ZIVIO NEOLIBERALNI KAPITALIZAM... 
koji sigurno nece zaposliti nas narod vec ga cijedi i cijedit ce ga, sve dok su na vlasti njegovi vazali takvog kapitala ( Mudrinic,Todoric, Raic...)

A u Europi socijalizam.. Kao nije još veća akumulacija kapitala i još gori kapitalizam?? O čemu pričamo, sad će te cijediti i domaći i strani tajkuni, što misliš da kapital pozna osobnost ili nacionalnost? Evropčani jedva čekaju da nekome pomognu. Altruisti. Sve obazriva jedna zemlja od druge, koje uopće nisu stekli svoje bogatstvo ratovima i kolonijama. Ma naprosto čim vide da je nekom loše, lome se tko će prvi pomoći. I sve besplatno. I onda je svizac zamotao čokoladu..

16 godina
protjeran
MrBlc kaže...

Zapravo si u anketi naveo samo dva krajnja mišljenja. Ja sam protiv ulaska u EU na način da se ide što prije, samo sredi fasada, EU administracija koristi za nove administrativne troškove i sl što se sada radi, ali sam isto tako za ulazak u EU kada za to bude vrijeme uz uvjet da nam glavna vodilja bude izgradnja gospodarstva i industrije, dugoročni plan otplate duga, povećanje konkurentnosti i sl.

ništa za dodati. pogađa u bit.

May justice be done though the heavens fall
16 godina
neaktivan
Jeste li za ulazak HR u EU?

Moja tetka zivi u Austriji, i da ne pricam sad sve sto mi je nabrojala (ne da mi se pisat tolko),rekla nam je da neznamo sta nas ceka,da sutimo i uzivamo u ovom sto imamo sad,jer kad udemo(AKO) ostat cemo bez pola toga 

16 godina

Jedinu pozitivnu stvar kod ulaska u EU koju vidim je to što ćemo se moći preseliti u recimo Njemačku i tamo živjeti i raditi, ako uđemo u EU velike su šanse da ovo i učinim jer ovdje gdje imamo takva prirodna bogatstva umjesto da živimo kao "bogovi" mi živimo kao jedna od najvećih bijeda jer su nas takozvani  "naši ljudi" blago rečeno pokrali

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina

ne da mi se čitat tema. glasao sam za NE.

pričala nam neki dan profa iz ekonomije na faxu i eto, rekla je ono kaj je zapravo i istina.. tužna istina.

EU nam neće ništa pomoć.

godišnje ćemo plaćat veliku cifru koja će ići u bruxelles.

standard će opasno pasti.

dogodit će nam se "grčka", jer naša "industrija" neće moć pratit ovo vani. (evo, i španjolska skupa sa portugalom ima problema)

ova mafija sa vlasti se želi dočepat eu plaća, koje idu i do 10ak tisuća eura.

nama treba MMF, jer on ima muda napraviti ono kaj mi ne bi htjeli, ali MORAMO ako želimo pokernut neki racku.

naši mafijaši ne žele MMF zato jer se MMFu sve mora transparentno obrazložit kamo je otišao utrošen novac, a naši transparentno ne znaju poslovat.

samim time bi izgubili svoje fotelje, koje griju od rata.

za neku sigurnost nam je dosta i NATO.

u skorije vrijeme, ako se pokrene neki racku, mogli bi i završit u shengenu ko i švicarska, ne treba nam eu za to.

prometna pozicija nam je odlična i ne znam zakaj to ne počnemo iskorištavati kako treba, velika se lova tu vrti.. pa mi smo ulaz u cijelu istočnu europu!

da bi nam bilo bolje, treba se riješit i nekih dotepenaca, a svi znaju na koje mislim.. ili, nek se lijepo integriraju u naše društvo i naš mentalitet, njihovoga nam ne treba.

sa slovenijom se gospodarski maksimalno povezat, bili bismo dobar tim.

itd itd.. imam još toga na pameti, a malo je "papira" i vremena sada..

uhh šta bi volio da smo ostali pod austrijom makar i kao konjušari..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 21:54 (nixass).
15 godina
protjeran
@makic

Ne zanimaju me tvoja vrijedanja jer upravo se po tome vidi da nemas argumenata

Spomenuo si da se ljudima to neda.upravo je u tome problem.da se promjeni jedno misljenje,da ljudi pocnu razmisljati kako pomoci drzavi(drzava to smo mi) dosta bi se toga promjenilo
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
protjeran
nixass kaže...

pričala nam neki dan profa iz ekonomije na faxu i eto, rekla je ono kaj je zapravo i istina.. tužna istina.

EU nam neće ništa pomoć.

dogodit će nam se "grčka", jer naša "industrija" neće moć pratit ovo vani. (evo, i španjolska skupa sa portugalom ima problema)

EU nam nece pomoc ako postanemo clanica? Sta je s lovom EU fondova koji su svim clanicama na raspolaganju? Nisu pomogli Grckoj? A nisu morali jer su se Grci sami zaje...

Vec placamo Vatikanu veliku cifru.

Standard ce opasno pasti? Moze gore od 10% nezaposlenih i ogromnim brojem penzica?

Industrija? Mi imamo industriju?

Mafija na vlasti se zeli docepat placa? Znas nekog ko ce zaposlit Sukera, Kalmetu ili Jandrokovica? Ja ne znam..... to bi stvarno bio LOL.

Vidim da se ljudima pricaju bajke. Da mozda bi najbolje bilo da se Hrvatska preseli na mjesec i bude oaza gluposti......

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 22:43 (Tallahasee).
16 godina
protjeran

Mene je EU razocarala vec prije nego smo usli, davala je drzavi pare, samo da se romima sagrade naselja, da se ne iseljavaju, ali su onda rome poceli iseljavati u međimurje,sad me zovite rasistom, ali što sve oni ovdje rade, imam pravo biti "rasist". Anyway, sad sam otišao u off-topic, ali svejedno ne zelim u EU ,ali zelim promjenu vlasti :D

17 godina
Tallahasee kaže...

EU nam nece pomoc ako postanemo clanica? Sta je s lovom EU fondova koji su svim clanicama na raspolaganju? Nisu pomogli Grckoj? A nisu morali jer su se Grci sami zaje...

Vec placamo Vatikanu veliku cifru.

Standard ce opasno pasti? Moze gore od 10% nezaposlenih i ogromnim brojem penzica?

Industrija? Mi imamo industriju?

Mafija na vlasti se zeli docepat placa? Znas nekog ko ce zaposlit Sukera, Kalmetu ili Jandrokovica? Ja ne znam..... to bi stvarno bio LOL.

Vidim da se ljudima pricaju bajke. Da mozda bi najbolje bilo da se Hrvatska preseli na mjesec i bude oaza gluposti......

od fondova se ne živi.

grčkoj su pomogli uz veliko negodovanje samih građana tih država koje su slale pomoć. vidiš da se sad radi na tome se regulira takvo pomaganje, svaki deficit iznad 3% nije prihvatljiv u eu (kolko se toga drže nije bitno, nemojmo očekivat da će nam gledat kroz prste)

vatikan isto treba odjexat.

standard će pasti, cijene će otić gore a plaće ostat tu di jesu. "lako" za nezaposlene. i ovi zaposleni će imat crkavicu.

industrija je gore pod navodnicima.

da, mafija se želi uhljebit tamo jer su i tamo velikim dijelom birokrati i sišu novac iz svojih fotelja. onaj ko će bit u hr vladi, imat će i veze za eu.

ovi kaj si ih nabrojal, oni tak i tak idu u zatvor.. ako ih neko ne skine metkom prije (osim jandrokovića, on je samo glup, nije on kriv) {#}

priča se svašta, ja imam svoje mišljenje. a to je da nam eu ne treba. bolje nam neće biti, može biti samo gore.

MI moramo SAMI SA SOBOM poradit na nekim stvarima. dok to ne riješimo, nemojmo očekivat da će drugi napraviti umjesto nas.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...

Mene je EU razocarala vec prije nego smo usli, davala je drzavi pare, samo da se romima sagrade naselja, da se ne iseljavaju, ali su onda rome poceli iseljavati u međimurje,sad me zovite rasistom, ali što sve oni ovdje rade, imam pravo biti "rasist". Anyway, sad sam otišao u off-topic, ali svejedno ne zelim u EU ,ali zelim promjenu vlasti :D

promjene vlasti nema dokle god hrvati imaju lopovski mentalitet.

16 godina
protjeran
karakteran kaže...
netko,netkovic kaže...

Nažalost istina,ali očekujem skorije nerede kao u grčkoj i francuskoj, ako neće milom,možemo ih natjerati silom, ali opet postoji problem, mi hrvati smo toliko glupi, da ne želimo surađivati za bolje sutra, nego svatko gleda svoje dupe, iako ima "organizacija" koje su stvarno ujedinjene, i mogu puno toga napravit, ali kada naprave i najmanji koncert, hapsi ih se...

16 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...
karakteran kaže...
netko,netkovic kaže...

Nažalost istina,ali očekujem skorije nerede kao u grčkoj i francuskoj, ako neće milom,možemo ih natjerati silom, ali opet postoji problem, mi hrvati smo toliko glupi, da ne želimo surađivati za bolje sutra, nego svatko gleda svoje dupe, iako ima "organizacija" koje su stvarno ujedinjene, i mogu puno toga napravit, ali kada naprave i najmanji koncert, hapsi ih se...

nereda neće biti jer su 800.000 onih koji su se na referendumu izjasnili za benificije u državnoj službi i oni neće jurišat na barikade. preko milion penzića također neće kusat pendrek, a nezaposleni nemaju za autobusnu kartu do zagreba jer nemaju ni za kruh, dok oni koji rade kod privatnika ne smiju izostat s posla ili imaju otkaz. tko će onda na ulice?

dokle god se ova bolesna nacija drži one izreke: bitno da je meni dobro, a druge ko ... neće biti boljitka. hrvati su toliko podmukao narod da u svom pljačkaškom pohodu misle da mogu čak i boga prevarit. no to će dovest samo do nestanka ovog naroda.

16 godina

@ toni93

pomoc drzavi kazes, ko ce pomoc nama...

evo primjer nas je 4 doma dice, otac mi je pao

sa krova dok je radia u 6 misecu, niti tjedan

sef je zatvoria firmu, mater mi takoder ne radi

nije to da ne zeli radit, povremeno uskoci kao

cistacica u skoli, brat i ja studiramo, a i ovo

dvoje mladi ide u skolu i ko meni moze pomoc,

a ja bi jos drzavi triba pomoc, ovo se vise ni

ne moze nazvat drzava!

Neko je prije spomenia Nato i tu smo mi laganini popusili, triba u tu placat clanstvo

unaprjedivat opremu koja je starija i od mene duplo, toliko je dobro da ce se brodovi

i ostala shranja prati u splitu i drugim gradovima, al bar smo sigurni... {#}

Znam samo da nakon faksa kidam odavde i plan mi je Svedska, ovamo

bi samo dolazia priko lita i to je to.... 

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
protjeran
karakteran kaže...
netko,netkovic kaže...
karakteran kaže...
netko,netkovic kaže...

nereda neće biti jer su 800.000 onih koji su se na referendumu izjasnili za benificije u državnoj službi i oni neće jurišat na barikade. preko milion penzića također neće kusat pendrek, a nezaposleni nemaju za autobusnu kartu do zagreba jer nemaju ni za kruh, dok oni koji rade kod privatnika ne smiju izostat s posla ili imaju otkaz. tko će onda na ulice?

dokle god se ova bolesna nacija drži one izreke: bitno da je meni dobro, a druge ko ... neće biti boljitka. hrvati su toliko podmukao narod da u svom pljačkaškom pohodu misle da mogu čak i boga prevarit. no to će dovest samo do nestanka ovog naroda.

Nažalost, kao što sam  i rekao, ima ljudi, samo ako i kažu što, ih se gleda poprijeko i hapsi...

15 godina
protjeran
nixass kaže...

priča se svašta, ja imam svoje mišljenje. a to je da nam eu ne treba. bolje nam neće biti, može biti samo gore.

MI moramo SAMI SA SOBOM poradit na nekim stvarima. dok to ne riješimo, nemojmo očekivat da će drugi napraviti umjesto nas.

Apsolutno te podrzavam jer imas svoje misljenje i drzis se toga. Ali jako bi volio znati kako ce nam bit bez EU i s kradezeom na vlasti? Bolje? Od cega? Kako nas to oni misle iscupat iz dreka? Daj molim te ak znas podjeli s nama. Moramo poradit sami na sebi? LOL Kako da se vrate pokradene pare i unistena industrija, brodogradnja, poljoprivreda... ma gospodartsvo? Kako? Nece nam EU pomoc, ali ce nas natjerat da RADIMO!

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
14 godina
neaktivan

Možda sam trenutno pijani provincijalac, ali ne shvačam EU kao spasenje nego osoba kojoj mogu samo oduzeti!! Ali kao osoba s nekoliko promila probajte me shvati: mesar sam u Podravci značim s kupovnom moči države se nosi i moji posao i z onih skurvanih miljuna kuna kaj su ova gamadm spojebali ja i moji drugovi čemo platiti!!! Sa čime?? Normalno s krvlju!!  Nije oupče važno što nam nisu korigirali plače 20godina, a ni putne!! I što su nam preko spojebanog sindikata zamrznuli staž!  I što povlaštena dijeca dobivaju posao preko rodbine! Nego ja samo želim plačeno za moji posao!! Gdje sam drmao po 16 sati po ljetu, sa 3 sata sna u noći!!! Pa zato sjebite mi račun, dajte mi posao plačen kak treba, ili napola plačen! Ali me nemojte imati za budalu!!I zato sažeto ne vidim što bi EU riješila??  Ima previše svojih problema!! Možda sam samo glup ,ali sigurno odgovorite ako imate sličnu priču!"!!!! Ili ako se bojite za posao!!

16 godina
protjeran
LancelotGnijevniCRO kaže...

Možda sam trenutno pijani provincijalac, ali ne shvačam EU kao spasenje nego osoba kojoj mogu samo oduzeti!! Ali kao osoba s nekoliko promila probajte me shvati: mesar sam u Podravci značim s kupovnom moči države se nosi i moji posao i z onih skurvanih miljuna kuna kaj su ova gamadm spojebali ja i moji drugovi čemo platiti!!! Sa čime?? Normalno s krvlju!!  Nije oupče važno što nam nisu korigirali plače 20godina, a ni putne!! I što su nam preko spojebanog sindikata zamrznuli staž!  I što povlaštena dijeca dobivaju posao preko rodbine! Nego ja samo želim plačeno za moji posao!! Gdje sam drmao po 16 sati po ljetu, sa 3 sata sna u noći!!! Pa zato sjebite mi račun, dajte mi posao plačen kak treba, ili napola plačen! Ali me nemojte imati za budalu!!I zato sažeto ne vidim što bi EU riješila??  Ima previše svojih problema!! Možda sam samo glup ,ali sigurno odgovorite ako imate sličnu priču!"!!!! Ili ako se bojite za posao!!

Predlažem 1. miran protest (koji ionako neće nešto riješit)

pa nakon toga nasilan protest (koji bi trebao uzdrmati vlast)

Kod krize u Velikoj Britaniji '69. Su nastali skinheadi, ljudi koji su se borili za prava radnika, ali su se našli pojedinci, koji su u njihovo ime prebijali ljude pa se počelo na skinheade gledati kao na "bezumne idiote"..

16 godina
protjeran

iz iskustva bugarske i rumunjske, ali i ostalih država (italija npr.) iluzorno je očekivati da će nam EU riješiti problem korupcije. to moramo sami. dakle, propadamo kako god okreneš.

mislim da je EU velika iluzija koja nam se nudi iz centara moći (pusić-čačić koji su vjerojatno plaćenici bilderburg grupe, ali i sdp-a pa i hdz-a čak) a kojoj je jedino u cilju porobljavanje manjih nacija, bogaćenje i nadzor nad resursima istih. dobar dio posla za svjetske moćnike već su odradili naši političari (elita) koji su nas gurnuli i još nas guraju u dužničko ropstvo. posljedica će biti preuzimanje svih resursa (vode, šume, energetika, obala, otoci, itd) u ruke stranih kompanija koje će nas učiniti sužnjevima, a kao posljedica svega toga bit će izumiranje hrvata.

lijek postoji, ali da bi se nacija spasila hrvati moraju biti složni što nisu. fraza "bitno da je meni dobro a vas ostale ko j...e", koštat će ovaj narod opstanka. prvo će propast sirotinja, radnici, privatnici i sl. a onda će na tapetu doći ekipa iz državne uprave čiji će se broj nakon bankrota države također (značajno) smanjiti.

15 godina
neaktivan

i da nas cekaju med i mlijeko tamo, mi ih ne bi dobili, jer jednostavno NEMAMO sposobnih ljudi na politickoj sceni da se za nas bore i ispravno postupe. svi su oni pripadnici interesnih skupina, bore se samo za sebe i trenutno vlastito blagostanje, makar ce to isto potrositi do smrti, a vlastitu djecu ce ostaviti u nesređenoj drzavi. nesređenoj, nazalost, i moralno i drustveno i materijalno.

a mogli smo tako uzivati u ovom raju.

Sta radi Chuck Norris u prokljucaloj vodi? -Ladi jaja.
17 godina
protjeran
karakteran kaže...

iz iskustva bugarske i rumunjske, ali i ostalih država (italija npr.) iluzorno je očekivati da će nam EU riješiti problem korupcije. to moramo sami. dakle, propadamo kako god okreneš.

mislim da je EU velika iluzija koja nam se nudi iz centara moći (pusić-čačić koji su vjerojatno plaćenici bilderburg grupe, ali i sdp-a pa i hdz-a čak) a kojoj je jedino u cilju porobljavanje manjih nacija, bogaćenje i nadzor nad resursima istih. dobar dio posla za svjetske moćnike već su odradili naši političari (elita) koji su nas gurnuli i još nas guraju u dužničko ropstvo. posljedica će biti preuzimanje svih resursa (vode, šume, energetika, obala, otoci, itd) u ruke stranih kompanija koje će nas učiniti sužnjevima, a kao posljedica svega toga bit će izumiranje hrvata.

lijek postoji, ali da bi se nacija spasila hrvati moraju biti složni što nisu. fraza "bitno da je meni dobro a vas ostale ko j...e", koštat će ovaj narod opstanka. prvo će propast sirotinja, radnici, privatnici i sl. a onda će na tapetu doći ekipa iz državne uprave čiji će se broj nakon bankrota države također (značajno) smanjiti.

ma da i onda će doći izvanzemaljci s palnete Nibiru i taman 2012 će oni dokusuriti Hrvatsku.

sve je to jedna velika zavjera masona, iluminata, izvanzemaljaca ....

rješenje je da dignemo zid oko Hrvatske i da sagradimo orgonske topove koji će uništiti chemtrailse s kojima nas truju. ;)

15 godina
protjeran
nixass kaže...

EU nam neće ništa pomoć.

nama treba MMF, jer on ima muda napraviti ono kaj mi ne bi htjeli, ali MORAMO ako želimo pokernut neki racku.

naši mafijaši ne žele MMF zato jer se MMFu sve mora transparentno obrazložit kamo je otišao utrošen novac, a naši transparentno ne znaju poslovat.

samim time bi izgubili svoje fotelje, koje griju od rata.

za neku sigurnost nam je dosta i NATO.

u skorije vrijeme, ako se pokrene neki racku, mogli bi i završit u shengenu ko i švicarska, ne treba nam eu za to.

prometna pozicija nam je odlična i ne znam zakaj to ne počnemo iskorištavati kako treba, velika se lova tu vrti.. pa mi smo ulaz u cijelu istočnu europu!

da bi nam bilo bolje, treba se riješit i nekih dotepenaca, a svi znaju na koje mislim.. ili, nek se lijepo integriraju u naše društvo i naš mentalitet, njihovoga nam ne treba.

sa slovenijom se gospodarski maksimalno povezat, bili bismo dobar tim.

itd itd.. imam još toga na pameti, a malo je "papira" i vremena sada..

Lijepo si počeo i onda si spomenuo MMF.. MMF je najgori kriminal u svijetu svaka država koja ih je uzela je financijski propala i otišla u još veče dugove nakon par godina. MMF nađe kratkoročno riješenje i onda iz države u koju je uložio izvuče duplo i ode dalje.. Neće danas u ovom svijetu nitko pomoći, a da od toga nema nekih svojih interesa zato ih naša vlada neželi dopeljati.

BAZINGA
16 godina
protjeran
bugofil ne bih se iznenadio da si član neke političke stranke ili da to nije netko iz tvoje obitelji.

pogledaj zeitgeist, sve što pričam u tom je filmu potkrijepljeno dokazima. ako ne podnosiš istinu, ne gledaj.

16 godina
odjavljen

Ne znam jel netko već napisao:

Bizant - propao

unija sa Ugarskom - Budimpešta - propalo

Austro-Ugarska - Beč - propalo

prva Jugoslavija - Beograd - propalo

NDH - Berlin - propalo

druga Jugoslavija - Beograd - propalo

EU - Bruxelles - ?

Imamo nekih problema sa unijama i slovom B..

Da ne budem offtopic - kako je netko rekao, sa ovom vlasti ne možemo ni u tramvaj, kamo u EU... I dokle god su oni tu, nikakva EU niti šta drugo neće pomoći jer ova kombinacija vlasti i mentaliteta naroda je ubojita za standard, gospodarstvo i sve ostalo.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
protjeran
karakteran kaže...
bugofil ne bih se iznenadio da si član neke političke stranke ili da to nije netko iz tvoje obitelji.

pogledaj zeitgeist, sve što pričam u tom je filmu potkrijepljeno dokazima. ako ne podnosiš istinu, ne gledaj.

obitelj mi ne spominji !

to smeće ne gledam, kao ni Šeherezadu i kao što ni ne čitam tebi omiljenu literaturu, Davida Ickea. ;)

14 godina
neaktivan

Pisalo je i da ćemo živjeti bolje pa ništa od toga. naprotiv živimo još gore!

Ako nešto dobro može donjeti europska unija, to je onda vladavina prava, barem u puno većoj mjeri nego što je kod nas!{#}

17 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Ne znam jel netko već napisao:

Bizant - propao

unija sa Ugarskom - Budimpešta - propalo

Austro-Ugarska - Beč - propalo

prva Jugoslavija - Beograd - propalo

NDH - Berlin - propalo

druga Jugoslavija - Beograd - propalo

EU - Bruxelles - ?

Imamo nekih problema sa unijama i slovom B..

Da ne budem offtopic - kako je netko rekao, sa ovom vlasti ne možemo ni u tramvaj, kamo u EU... I dokle god su oni tu, nikakva EU niti šta drugo neće pomoći jer ova kombinacija vlasti i mentaliteta naroda je ubojita za standard, gospodarstvo i sve ostalo.

- faraoni propali

- rimsko carstvo propalo

- Maye propale

- Indijanci propali, s*ebo ih Kolumbo

- Crvena Zvezda propala a bila prvak europe

- Fikret Avdić prop`o a bio car

- Ja prop`o, bio sam mlad i lep k`o Džajić

sve propada, svijet se mijenja, samo promjena stalna jest !!!!!

16 godina
protjeran
Bugofil kaže...
karakteran kaže...

obitelj mi ne spominji !

to smeće ne gledam, kao ni Šeherezadu i kao što ni ne čitam tebi omiljenu literaturu, Davida Ickea. ;)

kako možeš govoriti za nešto što nisi gledao da je smeće?

btw, david icke? tko je to? šeherzada? ti si pobrkao nešto.

17 godina
protjeran
nixass kaže...

od fondova se ne živi.

Tocno u sridu, ali masa ljudi ne kuzi da je to mazanje ociju.

Ajd probajte zamislit da ste vi neki glavonja neke vodece EU zemlje, i recite mi zasto bi pomogao HR.

Jel to znaci da su vani politicari sve sami dobrotvori i to za nove clanice, a u maticnim zemljama vladaju strajkovi (benge nemaju goriva i sl.) i to njih ne brine.

Mislite da vani nema korupcije, pa pogledajte ovu uvoznu u HR (Daimler) koja je isto tako losa kao i ova nasa domaca.

Cinjenica je da se EU prezentira kao Spasitelj za HR jer trenutna vlast koja previse dugo tlaci ovaj narod nema visi niti jedan razlog zbog kojeg bi ostala jos na vlasti.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
nixass kaže...

Apsolutno te podrzavam jer imas svoje misljenje i drzis se toga. Ali jako bi volio znati kako ce nam bit bez EU i s kradezeom na vlasti? 

Zakaj mislis da ak ne udemo u EU da ce kradeze i dalje bit na vlasti????

Nemojte to tako gledat jer ima jos postenih politicara u HR (Kajin, Lesar i dr.)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
protjeran

lesar nije pošten: vlado bebić - dogovorio sam s lesarom suradnju da idemo protiv vlasti s jednim prijedlogom, a on mi je zabio nož u leđa, ponio se ko trgovačko društvo.

kajin je prazna vreća, populista kojeg su svi pročitali, pogotovo nakon kandidature za predsjednika.

da netko ne misli da sam pristran: ne izlazim na izbore od 96 i nikad nisam bio član ni jedne partije, ni sad i ni prije.

problem je da su svi pošteni dok ne dođu u situaciju da se okoriste. oba u saboru, malo floskula, plaćica ide, a drugi vjeruju da oni mogu popraviti stanje u državi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 10:58 (karakteran).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice