Izlasci u Rijeci?!

poruka: 5
|
čitano: 5.297
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Izlasci u Rijeci?!
pitanje

E ovako. Zanima me kakvi su izlazsi u Rijeci. Ja i frendovi smo mislili sutra izaci vani u Rijeku. Iz pule smo. Pa me zanima tko god da mi kaze koja su najbolja mjesta tamo za izaci,od narodnjaka do techno muzike. Koji su najpoznatiji klubovi tamo za izaci i dali valja otici na onaj brod koji svi govorore da je predobro.,i ako moze netko reci tko je vec tamo bio.

pozdrav svima

Proud to be adicted to WoW
17 godina
Izlasci u Rijeci?!

pozdrav i tebi. Iz Rijeke sam, ali sam davno izlazio u noćni život Rijeke, preferiram nešto drugo.... Stoga dok ne dobiješ nešto evo ono od mene možda malo i retro. Inače fan sam diskoteka tako da tu probaj zaviriti, neznam dal je još klub na Preluku aktivan ali je to meni bilo pod obavezno zove se Fun Academy (pogledaj na net dal je aktualno, stalo se mjenja to iz sezone u sezonu).

Što se tiče broda sad se zove Nina II nije moj đir tako da... (čirilica i komercijala) onda vratimo se opet na disko, pogledaj malo za Teslu i Stereo.

Ostalo ovako: ma prođeš po Rivi i Korzu i ćeš vidjeti par kafića di ima mladih pa tamo i vi uletite. ( 2 Lava, River, Hemingvej il kako se već piše, Buda....)

هردسري & سبيدسري
17 godina
protjeran
Izlasci u Rijeci?!

Brodovi: Nina(pop-rock, strano i domace - sve sto vole mladi lol) i Arca(rock, pop-rock ako sidjes dolje, a house/trance/techno na drugom flooru tj palubi desno)

Kafici/night klubovi: palah(recimo alternativa, rokija,metal, elektro, ovisi kako naletis),

hemingway(tipovi od 40 god i cure od 14 - svako malo bude i neka predmaturalna pa dodje hitna po momke koji su popili vise od 2 bavarie),

el rio(glazbeni repertoar - od vardara pa do triglava pa do ''best of eurosong'' ispada),

phanas pub(za poluuspjesnu radnicku klasu koja misli da je upper middle class),

river pub(ne znam kako je sada, nekad bila rokija i pop 80-ih, vlasnik nedavno preuzeo ''Ninu'')

capitano(za mlade kojima je cilj se jednog dana pridruziti gore navedenoj ekipi iz phanasa, a do tad plesu i ludi su skroz)

Stereo- recimo disco, tj multinamjenski prostor u kojem najcesce budu koncerti i slicno

-to su relativno najposjecenija mjesta(ne znaci nuzno da ih se mora posjetiti heh) - sve se nalazi u centru, medjusobno udaljeni najvise 5 min hoda

-bez obzira na gore navedene, uvijek postoji mogucnost da usput u centru cujete neku mjuzu koja vam pase i uletite u neki no-name birc gdje je gazda odlucio napravit dernek pa poslije sve spalit i trazit novac od osiguranja

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2009 23:45 (PsychoticBaklava).
16 godina
neaktivan
RE: Izlasci u Rijeci?!
autorov komentar

haha koji si ti car! eto predlozit cu deckima.,pa se vidimo u nekim od tih=)

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan
Izlasci u Rijeci?!
PsychoticBaklava- je to bas lijepo srocio, ali za izac nema nigdje :p
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice