Ovako slao sam postom sa foruma neke dijelove vrijednosti 700 kn i sad onaj listic kad saljem pouzecem dobio da mi pare stignu i ja taj listic izgubio sto je jos bolje ni postari nisu mi jos stigli nakon tjedan dana pa zelim ic u postu..dali ce mi primit ako im pokazem osobnu svoju tj od starog i donesem im starog jer na njegovo ime sam stavio paket ili nece?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako slao sam postom sa foruma neke dijelove vrijednosti 700 kn i sad onaj listic kad saljem pouzecem dobio da mi pare stignu i ja taj listic izgubio sto je jos bolje ni postari nisu mi jos stigli nakon tjedan dana pa zelim ic u postu..dali ce mi primit ako im pokazem osobnu svoju tj od starog i donesem im starog jer na njegovo ime sam stavio paket ili nece?
Hoce, imaju te u sustavu kada saljes paket.Odi sto prije to vidjeti.
Hoce, imaju te u sustavu kada saljes paket.Odi sto prije to vidjeti.
e hvala ti na brzom odgvoru spasio si me i smirio..javim se kad budem otiso dole vidit sta je..imas od mene prst gore 
Ista stvar ovdje, samo što nisma izgubio, nego mi jednostavno novci ne dolaze. Ali ja se tješim ovim neradnim danima... odprilike isti iznos.
Ista stvar ovdje, samo što nisma izgubio, nego mi jednostavno novci ne dolaze. Ali ja se tješim ovim neradnim danima... odprilike isti iznos.
Aha onda je posta zaribala... ma ovdje prolazi postar ali nista ..odo u postu da rijesim to
Nemoj se tjesiti, tvoji su novci, pravac posta sa listicem :)
Nemoj se tjesiti, tvoji su novci, pravac posta sa listicem :)
evo stigla posta i pare...hvala svima nije mi ni trebo listic
Ništa, nadam se da će i meni danas stići, ako ne poslije 3 idem u poštu, do grada.