Izgubio listic od poste

poruka: 8
|
čitano: 1.884
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Izgubio listic od poste

Ovako slao sam postom sa foruma neke dijelove vrijednosti 700 kn i sad onaj listic kad saljem pouzecem dobio da mi pare stignu i ja taj listic izgubio sto je jos bolje ni postari nisu mi jos stigli nakon tjedan dana pa zelim ic u postu..dali ce mi primit ako im pokazem osobnu svoju tj od starog i donesem im starog jer na njegovo ime sam stavio paket ili nece? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
15 godina
Re: Izgubio listic od poste
Damir1908 kaže...

Ovako slao sam postom sa foruma neke dijelove vrijednosti 700 kn i sad onaj listic kad saljem pouzecem dobio da mi pare stignu i ja taj listic izgubio sto je jos bolje ni postari nisu mi jos stigli nakon tjedan dana pa zelim ic u postu..dali ce mi primit ako im pokazem osobnu svoju tj od starog i donesem im starog jer na njegovo ime sam stavio paket ili nece? 

Hoce, imaju te u sustavu kada saljes paket.Odi sto prije to vidjeti.

iclock2much
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Damir1908 kaže...

Hoce, imaju te u sustavu kada saljes paket.Odi sto prije to vidjeti.

e hvala ti na brzom odgvoru spasio si me i smirio..javim se kad budem otiso dole vidit sta je..imas od mene prst gore {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 10:38 (Damir1908).
16 godina
neaktivan
Izgubio listic od poste

Ista stvar ovdje, samo što nisma izgubio, nego mi jednostavno novci ne dolaze. Ali ja se tješim ovim neradnim danima... odprilike isti iznos.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
13 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Ista stvar ovdje, samo što nisma izgubio, nego mi jednostavno novci ne dolaze. Ali ja se tješim ovim neradnim danima... odprilike isti iznos.

Aha onda je posta zaribala... ma ovdje prolazi postar ali nista ..odo u postu da rijesim to 

15 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Nemoj se tjesiti, tvoji su novci, pravac posta sa listicem :)

iclock2much
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

Nemoj se tjesiti, tvoji su novci, pravac posta sa listicem :)

evo stigla posta i pare...hvala svima nije mi ni trebo listic

16 godina
neaktivan
Izgubio listic od poste

Ništa, nadam se da će i meni danas stići, ako ne poslije 3 idem u poštu, do grada.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice