Izbrišite mi BOL acc zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 999
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Izbrišite mi BOL acc

Ne koristim ga više, maknuo sam sve informacije da se nemogu povezat samnom (jedino admini mogu vidit prošle informacije), sve postove sam zamjenia sa slovom a (jer sam glup i neznam mogu li se izbrisat).

Acc sam prebacio na novi mail i nedugo nakon sam taj mail izbrisao

Mislim, ja nisam nikome pomogao (jer sam glup a ljudima nesto narocito niti nisam zanimljiv), nije nitko pomogao niti meni, vidim da nema opcije da se briše account, bezveze trošim svima vrime i moždane stanice što stojim ovdje.

Ako nema ban opcije dostupne čak ni adminima, onda me lijepo proćerajte ili dajte crni karton.

Ili ćemo u redakciju lipo donit pivicu, janjce pa ćemo razrješit

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 10:16 (Marinchi).
12 godina
protjeran
Re: Izbrišite mi BOL acc
Marinchi kaže...

Ne koristim ga više, maknuo sam sve informacije da se nemogu povezat samnom (jedino admini mogu vidit prošle informacije), sve postove sam zamjenia sa slovom a (jer sam glup i neznam mogu li se izbrisat).

Acc sam prebacio na novi mail i nedugo nakon sam taj mail izbrisao

Mislim, ja nisam nikome pomogao (jer sam glup a ljudima nesto narocito niti nisam zanimljiv), nije nitko pomogao niti meni, vidim da nema opcije da se briše account, bezveze trošim svima vrime i moždane stanice što stojim ovdje.

Ako nema ban opcije dostupne čak ni adminima, onda me lijepo proćerajte ili dajte crni karton.

Ili ćemo u redakciju lipo donit pivicu, janjce pa ćemo razrješit

Nevrti se forum oko tebe a to sta govoris da si glup sam sebi mi puno govori o tebi a posebno ovakav post . :D zivio ti meni i vratio se malo pametniji na forum 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
12 godina
odjavljen

Bog me gromom pogodio sto ljudi neznaju za sarkazam i humor...

Zapravo inace, ozbiljno mislim kada recem da nikome nisam pomoga, al jel tvoj posao otic na thread i rec da o covjeku puno govori sta se voli zajebavat na svoj racun.

Lijepo sam i kratko rekao, nikoga ovdje ne zanimam, nikoga mene ovdje ne zanima.

Ne razumijem onda, kako se zbog toga forum moze vrtjet oko mene? Ovakvih threadova vec ima, a malo me steka u glavi to sto jedan od najvecih tech foruma u hrvatskoj, mozda na balkanu opcenito nema opciju za izbrisat account, ako imas pravo registrirat se, kojeg vraga nemozes izbrisat svoj profil?

12 godina
protjeran
Marinchi kaže...

Bog me gromom pogodio sto ljudi neznaju za sarkazam i humor...

Zapravo inace, ozbiljno mislim kada recem da nikome nisam pomoga, al jel tvoj posao otic na thread i rec da o covjeku puno govori sta se voli zajebavat na svoj racun.

Lijepo sam i kratko rekao, nikoga ovdje ne zanimam, nikoga mene ovdje ne zanima.

Ne razumijem onda, kako se zbog toga forum moze vrtjet oko mene? Ovakvih threadova vec ima, a malo me steka u glavi to sto jedan od najvecih tech foruma u hrvatskoj, mozda na balkanu opcenito nema opciju za izbrisat account, ako imas pravo registrirat se, kojeg vraga nemozes izbrisat svoj profil?

Posaljes PM adminu ili modu i rijesena stvar a ne otvarat temu. Zar ne ?

Nemoj se prkosit gravitaciji .
12 godina
odjavljen

Admini ne brisu account, ne brise ga niko, jedini nacin za "nestat" sa ovoga foruma je za dobit crni karton koliko ja znam, a sada sam upravo kandidat da ga dobijem, jel da?

16 godina

da, ali to nije ono što zazivaš.. ban nije brisanje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
odjavljen

To je najbliže što mogu dobit, kao što sam rekao(zapravo nisam al predpostavlja se iz konteksta) ne želim se vraćat na forum.

15 godina
Marinchi kaže...

Admini ne brisu account, ne brise ga niko, jedini nacin za "nestat" sa ovoga foruma je za dobit crni karton koliko ja znam, a sada sam upravo kandidat da ga dobijem, jel da?

Account se može obrisati ali poruke ostaju, osim ako ih sve sam ne izbrišeš.

Ako se više ne prijavljuješ na taj račun on s vremenom postaje neaktivan.

Swedish latin super funk.
10 godina
protjeran

Čovjek traži da mu se izbriše account i od toga pravite dramu, pustite ga na miru i gotovo.

12 godina
odjavljen

Dobro, kako se brišu poruke

EDIT: ono, sorry, al odavno nisam bio ovdje. Jedva sam se sjetio kako zapocet temu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 10:39 (Marinchi).
16 godina
sirka666 kaže...
Marinchi kaže...

-ne, ne briše se. Postoji čak i zakonska obveza čuvanja logova, acc je dio podatka..

admin može pobrisati temu, post.. ali ne smije acc.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
odjavljen
Izbrišite mi BOL acc

Sada čitam opet post gore i potvrđeno je da se acc nemože brisati. Znači izbrisani postovi, threadovi i ban su najblize brisanju profila sto cu dobiti ako se ne varam.

12 godina
odjavljen
Izbrišite mi BOL acc

Znaci trebao bi poslati poruku moderatoru i trebalo bi bit nesto ucinjeno po tome pitanju jel da?

17 godina
Izbrišite mi BOL acc

Ovo je posao za...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
odjavljen
Izbrišite mi BOL acc

Poslao sam DrNastyu, neznam jeli moderatori uopce mogu brisati ista, al eto... Sta bude bude :p

15 godina
ihush kaže...
sirka666 kaže...
Marinchi kaže...

-ne, ne briše se. Postoji čak i zakonska obveza čuvanja logova, acc je dio podatka..

admin može pobrisati temu, post.. ali ne smije acc.

http://www.bug.hr/forum/user/mentalist/15059.aspx

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/bug-forum-live/97796.aspx

Naravno da se može izbrisati, ukloniti (protjerati), poruke i username ostaju ali javni pristup profilu je onemogućen. To što se čuvaju logovi je druga stvar.

Swedish latin super funk.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice