Istrosen vrh vide

poruka: 36
|
čitano: 13.024
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Istrosen vrh vide

Bok,

na projektoru zelim odvdati jednu vidu ali nemogu jer je ijeli vrh vide istrosen pa mi odvijac nemoze zahvatiti vidu, dali mi netko moze reci kako da onda odvidam vidu?

Hvala

15 godina
neaktivan
Re: Istrosen vrh vide
ako mozes tj ako je ispupcena
klijestima
http://soundcloud.com/apoteka
17 godina
neaktivan
netmail8 kaže...

Bok,

na projektoru zelim odvdati jednu vidu ali nemogu jer je ijeli vrh vide istrosen pa mi odvijac nemoze zahvatiti vidu, dali mi netko moze reci kako da onda odvidam vidu?

Hvala

Za takve probleme bi ti najbolje bilo da uslikaš vidu (pretpostavljam da je to neki šaraf jel?) i uploadaš sliku na forum da vidimo o čemu se radi pa ćemo ti predložiti rješenje.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
Istrosen vrh vide

Ako se da , ili ga probaj klijestima ili  malo zapili glavu vide , pa ga probaj s ravnim odvijacem odsarafti !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Istrosen vrh vide

Hvala svima,

ako slikam nece se viditi jer je vidica kao u rupi i onda treba, odvijac staviti u t urupu i tek onda diram vidi, razumijete?

15 godina
Istrosen vrh vide

Kužim , tesko ces ga dobit van kad je u rupi ! Probaj jako stisnut s odvijacem , mozda zagrize pa ga uspijes odsarafit !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan

Ma jesam ali nece jer je u sredini tj na vrhu vide samo rupica jer se istrosilo od stiskanja, svejedno hvala, ako netko drugi ima rjesenje neka napise

15 godina
Istrosen vrh vide

Moj zadnji pokusaj bi bio busilica s odgovarajucim svrdlom da prebusis tu vidu !

Music As A Weapon !!
17 godina
neaktivan
Istrosen vrh vide

Takve probleme je onda najbolje pokušati riješiti sa malo boljim odvijačima npr. oni koji dolaze u setu   sa izmjenjivim glavama.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan

Hehe to cu probati ako nespijem na drugi nacin, a i nemam busilicu jer sam uselia u novi stan.

17 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Moj zadnji pokusaj bi bio busilica s odgovarajucim svrdlom da prebusis tu vidu !

Onda to postaje prekomplikovano jer šaraf mora skroz izbušiti i sa ureznicom ponovno narezati "gvint" i staviti novi i veći šaraf.

14 godina
neaktivan
Istrosen vrh vide

na odvijac stavi kap, dvije superljepila, pricekaj da se stvrdne pa onda odvidaj ;)

13 godina
neaktivan

Proba sam ali nisam uspia jer je u sredini samo rupa i nista nemoze zakaciti vidu.

13 godina
neaktivan

Hehehe to sa superljepilom sam razmislja, sto mislis jeli moguce?

15 godina
Istrosen vrh vide

Al ako je glava vide istrosena takav odvijac mu nece pomoc !

Music As A Weapon !!
15 godina
boxer kaže...
Haf932 kaže...

Onda to postaje prekomplikovano jer šaraf mora skroz izbušiti i sa ureznicom ponovno narezati "gvint" i staviti novi i veći šaraf.

Zato je to moja zadnja opcija , ako mora izvadit saraf pod svaku cijenu !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
netmail8 kaže...

Hehehe to sa superljepilom sam razmislja, sto mislis jeli moguce?

Da, mene je spasilo vise pita, provaj prije nego pokusas ovo sta kolega Haf kaze.

13 godina
neaktivan

Ako probam to sa buslicom dali postoji opasnost da ostetim čip?

15 godina
Istrosen vrh vide

Pa ako busis malo po malo , onda ne ! A i sumnjam da je nesto drugo blizu te rupe s sarafom !

Music As A Weapon !!
17 godina
neaktivan
Istrosen vrh vide

Hmm, imam pitanje, da li je forumaš baš siguran da se radi o običnim šarafima tipa sa jednom crtom ili oni sa križićem jer oni kada se zeznu onda nastaju problemi.

Moguće je da se radi o "imbus" šarafu sa 6-kutnom glavom za koje trebaju imbus ključevi pa mu izgledaju kao istrošeni obični šarafi?

Imbus šaraf Imbus šaraf
17 godina
Istrosen vrh vide

Da, točno to, ja sam imao priliku jednom vidjeti i da bude torex vijak, tako da bi bilo dobro da to slikaš.

Normalno da će se vidjeti ako imaš blic ili posvjetlič nekom baterijom...{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan

Nije imbus 100% znam razliku, to je krizni vijak, dali ima jos itko ideju?

14 godina
neaktivan
netmail8 kaže...

Nije imbus 100% znam razliku, to je krizni vijak, dali ima jos itko ideju?

Jesi siguran da nije torx?

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
13 godina
neaktivan

100% sam siguran, takvih vidica ima 10 a 9 mogu izvaditi 

17 godina
netmail8 kaže...

E onda se jedan "zapekao" {#}

Postoji par načina na koji ga možeš izvaditi, jedan luđi od drugog {#}

Ono što ja radim kad mi se tako nešto dogodi, je probušim sredinu vijka s tankim borerom, ne do kraja, samo da malo uhvati, i onda pokušam okrnuti vijak sa bušilicom.

Ne kažem ti da ovo radiš, ovo nije baš preporučljivo, ali samo dajem primjer jedne lude ideje {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
netmail8 kaže...

E onda se jedan "zapekao" {#}

Ili ga je kinez krivo zašarafio {#}

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
Istrosen vrh vide

Samo se drži onoga, da pametniji popušta.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
17 godina
Unix kaže...

Ili ga je kinez krivo zašarafio {#}

I to lako moguće, ali zna se desiti da to se to mašinski zavrće, pa da ode malo u krivo i navoj zahvati neki mealni dio, i onda se možeš {#}

Frend mi kaže da on to riješva lemilicom, uzme obični šaraf, zagrije njegov vrh koliko može i onda ga "zavije" u ovaj dolje vijak. ako se uspije prilijepiti jedan vijak za drugi, onda uz pomoć ovog prvog vijka može odvrnuti drugi. Ali to nisam probavao...

16 godina
neaktivan
Istrosen vrh vide

Možda da probaš lagano zakucati odvijač u šeraf, tako ja rješavam običo, ili ako imaš bitova zakucaj bit.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
17 godina
neaktivan
Istrosen vrh vide

zareži fleksom crtu na šarafu i odvintaj sa ravnim šarafcigerom

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice