Internet pete generacije hah

poruka: 5
|
čitano: 883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Kaj kazete da izjave da je potreban internet pete generacije za glasanje putem interneta?

Nisam se jos prepustio potpuno izjavama jer cu dobiti mozdani od gluposti izrecenih. 

Osobno mi se jako svida ideja glasanja putem interneta s tim da ostane mogucnost glasanja na birackim mjestima. 

Danas apsolutno sve mozete putem interneta pomocu par klikova. Wifi na svakom koraku.

Nisam glasao jos ni jedanput od svoje 18. godine sad punim 23. i trebali poceti kaznjavati ne glasanje. 

Za nas mlade,zaposlene,zaigrane i ne bas puno vremena bi dobro doslo glasanje putem interneta i vjerujem da bi odaziv bio jako osjetan u usporedbi do sad. 

Kaj cemo napraviti? Hocemo pustiti da nam pricaju ovakve pizdarije(nije mi zao na psovki) ?

Svaki komentar dobro dosao.

10 godina
neaktivan

Bas nikakve reakcije na izjavu HAKOM-a da je potreban internet pete generacije za glasanje putem interneta.

off topic imam osjecaj kao da sam vec 3 dana na poslu.

11 godina
Re: Internet pete generacije hah

O čemu se točno radi? Daj neki link baci, moje guglanje od 10 sekundi nije imalo rezultata

10 godina
neaktivan
Re: Internet pete generacije hah
Avensac kaže...

O čemu se točno radi? Daj neki link baci, moje guglanje od 10 sekundi nije imalo rezultata

Bilo je na vijestima na telki dan prije nego sam otvorio temu. 

Mozda nema komentara u temi jer kao i ti nemas tu informaciju nego samo moje rijeci. hmm 

13 godina
neaktivan

Nisam ni ja niti jednom glasao hihi a evo imam 20 i ne privlaci me bas da idem...

Malo me brine koliko je to ispravno jer kad cujem da je u nekim mjestima vise glasova nego stanovnika...neznam to su neke nepoznate sile

A sad glasanje putem interneta bi moglo donjeti veći odaziv ali i još jedan put za namještaljke (opet pesimizam) ... 

I daj nađi neki link ili nešto ...šta oni misle na 5g ili? Ne kužim zašto bi to bilo potrebno 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice