da li imate iskustva sa internet aukcijama tipa (ulovi.hr) i slično, dobra i loša iskustva, strane itd, svi kometari dobro došli
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije loš sajt za aukcije, bitno je da se proda nešto a sve ostalo je manje više bitno.
Najbitnija stvar kod takvih sajtova je posjećenost jer bez toga nema niti ponude niti potražnje.
Moja preporuka je novi sajt za aukcije koji je pokrenut prije svega par dana pa nema baš niti posjeta niti aukcija , ali s vremenom ako Bog da bit će i toga.
probaj sreću na mckilt aukcijama( www.mckilt.net ). to je još prilično nova aukcijska kuća, ali već ima nešto u njoj, a ima i ponuda. izgleda dosta dobro i čini mi se da će se dosta brzo razviti.
a zasto bi bilo lose?
ja sam do sad par stvarcica kupio i sve uredno stiglo i sve,mada sam cekao i 35radnih dana....
a i ako te zajebe nisu to neki veliki novci
može mi netko reći tko poznaje aukcije.hr malo bolje, kod postavljanja aukcije, i sad postavljam početnu cijenu, i ispod početne cijene bi trebala biti kupi-odmah cijena (znam, jer sam gledao video tutorijal) ali je nema. Zna netko zašto?
Pozz,imam pitanje u vezi aukcije.hr , naime vidm kod registracije traze OIB i dolje je navedeno da po članku 7 zakona ....ulgavnom spominje se neregistrirana djelatnost. Ako prodajem nesto kao fizicka osoba, misle mi porez naplatit ili? bas sene kuzim u taj dio zakona ( kao kuzim se u drugi dio )
Ako netko prodaje preko toga, molio bih informaciju o tome