Nije ti šef uzea pare ovaj put, napreduješ
Jedina stvar koja me možda malo smeta (prije je to do mene jer se trebam naviknit) je to da mi nema popis postova dok čitam neki post. Govorim o stranici informatičar.eu
Brate, nisi jedini... i meni to ide na džigericu, ali evo nadam se da će kolega Unix ovo pročitat pa da će riješiti na zadovoljstvo svih :)

Kritike? Prijedlozi? Glas forumske rulje?
Jos da stavis logo JNC-a nasoj sreci nece biti kraja (:
Kritike? Prijedlozi? Glas forumske rulje?
Jos da stavis logo JNC-a nasoj sreci nece biti kraja (:
Tija san ti sad odgovorit, pa ka san vidija kolko zvjezdica imaš pripa san se :)
Ali ako si ikad ima u ruci džiensi napajanje ili ako si ikad pomiriša vazduh koje džiensi duva van... zna bi o čemu pričan.
Tija san ti sad odgovorit, pa ka san vidija kolko zvjezdica imaš pripa san se :)
Ali ako si ikad ima u ruci džiensi napajanje ili ako si ikad pomiriša vazduh koje džiensi duva van... zna bi o čemu pričan.
Znam, znam ...
Znam o cemu pricas. Taj se miris najbolje osjeti ako popravljas kompjuter koji je koristio pusac (u kuhinji) :)))
Treba zakonom zabraniti JNC kucista..
[edit]
Steta sto nisi aktivniji na forumu. Ali koliko vidim/citam ti si previse zauzet
Fale nam dobri hardverasi
A di ću bit aktivniji, online san od 7-24... znaš ti na koliko ja mista na Internetu 3,14zdin... puno brate puno
Informatičar starog kova je 40%...
http://quark.blog.hr/2012/05/1630783769/dobosi-darkvuda.html
160 post na blogu i 160 post na forumu. Slučajnost? Nipošto...
Druže, ako bi ti triba, logo za blog, zovi da palin fotošop.
Licenca i sve.
Licenca i sve.
Ne mogu virovat, kako si me pogodija. A znaš da san o tome razmišlja dok san tražija vide po Internetu za ovaj novi .eu... ko fol, ono, hardveraš i te spike.
Ajde, daj mašti oduška :)
Licenca i sve.
Ne mogu virovat, kako si me pogodija. A znaš da san o tome razmišlja dok san tražija vide po Internetu za ovaj novi .eu... ko fol, ono, hardveraš i te spike.
Nije baš najlakše hedonizam i zajebanciju pretočiti u sliku, vidi, ako valja, valja.
A čuj... malo mi je okrugli font, a i pc mi baca na JNC :)
Nebi sad tija te maltretirat ali citiraću svoju ženu "Ti zvučnici mi se ne sviđaju, a koji mi se sviđaju znat ću kad ih vidin" :)
Naletih na blog preko lupige i odjednom nije sve više tako sivo.
stavi sliku univaca u logo :D
Licenca i sve.
Nije baš najlakše hedonizam i zajebanciju pretočiti u sliku, vidi, ako valja, valja.
Hm s obzirom da je "informatičar starog kova", znači stari lisac moraš negdje na Logo ugurat prekriženi srp i čekič ko simbol nema druge jel.
(:
Ovo je minitower logotip, a ja tražin desktop.
Evo ideja, ako nije dobra ništa, a ako treba nešto promjeniti(boju fonta/font) imam i PSD
power_user, ovo je ok samo da je font više "terminalski" i da je drit a ne utreso
krenia san od 160. posta pročita par i onda otiša na 1. Bogami šta god kaže dobro kaže!!!
da ne spominjem Pravilo br.1.
power_user, ovo je ok samo da je font više "terminalski" i da je drit a ne utreso
Ovako?
najbolje da ja to nacrtan na papir sa šapom i uploadam šta je meni u glavi :)

Molin vas da radite slike u 1000 × 288 rezoluciji :)
"Ja se čudin ki piz*a na nove mudante" "Ljudi zovu za svaku pizd*riju kad god in se digne kur*c." kakav Isus...
donedavno sam imao averziju prema dalmatincima (ja sam ono purger i ta sranja), no prošli tjedan mi je frendica (iz Splita) kupila WD Caviar Black 1TB kad je bila u Tailandu i sad sam još naišao na ISK-a, tak da ono....
Svi smo mi Hrvati...
Nisam skrolo, stvarni lik, simpatičan mladić iz distributerskog miljea, vrlo šupkovite sreće jer je zadnju ratu kredita u švicarskim francima za svoje luksuzno vozilo isplatio mjesec dana prije nego je švicarac otišao u nebo.
Otkačio sam se na ovu
Hahahah,zakon