moja ponuda za free hosting i domenu jos stoji :D
Pusti Duksyja
moja ponuda za free hosting i domenu jos stoji :D
Pusti Duksyja
Napominjem da u trenutku pisanja ovog posta je uploadano nazad 36 postova od 158. Po meni sam totalno poludija iza 80-90 :)
Inace kada ovako ljudi neto preporuce, uzmem s velikom dozom rezerve i obicno ispadne nesto bezveze i gubitak vremena.
Ovo kada sam poceo citat, u komadu sam sve progutao, smijao se, plakao i sve sto ide s time. :)
S nestrpljenjem ocekujem ostatak.
Home page! :D
Guys...I know something you dont know..I know something you dont know.... :P
Mislis na ovo? :)
Njegovo ime i prezime?
Ja znam kako izgleda, da nije to?
you know his wife?
Nope, keep guessing! :D
Znas ISK-a uzivo?
Znam informatičara, i njegovu ženu, a znam da je napokon postavljena i najavljivana stranica. Informatičari u europu prije ostalih!
Šta, znaš mu adresu?
Znam informatičara, i njegovu ženu, a znam da je napokon postavljena i najavljivana stranica. Informatičari u europu prije ostalih!
Favorizirano!!!!
Spreman sam za nove postove!
P.S. Ubiće me žena, majke mi... tek sad "visim" za kompjuterom :)
...i eto ti nazovimogatako lajtmotiv za povratničko-pokajničku impresionističku kritiku baziranu na čistom praktičnom razmišljanju te svrsishodnom operativnom djelovanju proizašlom poradi izvačenja iz g*vana u koja si se sâm uvalio.
P.S.
Inače bi dobio minus zbog svega ovoga što se događalo, ali i sâm znam da ne možeš biti ISK a da s vremena na vrijeme ne napraviš nekakvu grešku u koracima koju nitko normalan nikada ne bi napravio. Tako da ćemo ovo jednostavno pripisati standardnoj devijaciji koja se očekuje na toj razini... I sve pet.
Ignore.
Evo novi pesimistični.
Jos nisi shvatio da je blog obrisan i da se ponovno sve uploada?
Evo novi pesimistični.
Jos nisi shvatio da je blog obrisan i da se ponovno sve uploada?
LOL.
Ma ne pratim poput vas. Pročitao sam sve zajedno nekoliko poruka. My bad.
Svih 158 postova je back online.
Ljudstvo moje... crka san. Nakon šta san ručno uploada 158 komada na quark.blog.hr, istu stvar san napravija i na novoj domeni informaticar.eu
Nisan baš vičan u WP, ali snalazin se polako. (Još nisan naša di se minja password od onoga defaultnog šta san dobija u mog standardnog kita22)
Kritike? Prijedlozi? Glas forumske rulje?
Ljudstvo moje... crka san. Nakon šta san ručno uploada 158 komada na quark.blog.hr, istu stvar san napravija i na novoj domeni informaticar.eu
Nisan baš vičan u WP, ali snalazin se polako. (Još nisan naša di se minja password od onoga defaultnog šta san dobija u mog standardnog kita22)
Kritike? Prijedlozi? Glas forumske rulje?
Odeš na http://informaticar.eu/wp-login.php
Logiraš se
Sa desne strane na panelu odeš na Users
Odabereš Personal settigns
I na dnu imaš "New password"
:)
Oće postovi ubuduće izlazit samo na informaticar.eu ili i na quark.blog.hr?
btw dobro izgleda, što jednostavnije to bolje, ionako je tekst najbitniji :)
Oće postovi ubuduće izlazit samo na informaticar.eu ili i na quark.blog.hr?
btw dobro izgleda, što jednostavnije to bolje, ionako je tekst najbitniji :)
Na oba. Ali ovaj WP je zakon :) Tej sad vidin koji je ovaj blog džajnt šit.
Vidi se da je napravljen update, sada su na slici i odstojnici!!! Jeeiiiii
Izuzetno mi je drago da nastavljaš pisati!
Nego, može prijedlog? Mislim da bi bilo korisno ubaciti opciju "subscribe", ako Wordpress to podržava, pa da ljudima dođe email notifikacija kad staviš novi post.
Izuzetno mi je drago da nastavljaš pisati!
Nego, može prijedlog? Mislim da bi bilo korisno ubaciti opciju "subscribe", ako Wordpress to podržava, pa da ljudima dođe email notifikacija kad staviš novi post.
Može samo mi reci di je taj botun :)
Informatičar tata mata za hardver ali očito nema vremena pratiti sve softverske trendove NHF
Ta .eu je malo bolja zbog lakšeg listanja, a ona 1. je više u stilu :)
.eu, samo promijeni font, stavi malo manji :)
Za subscribe, instaliraj ovaj plugin na svoju stranicu: http://wordpress.org/extend/plugins/post-notification/
I omogući registraciju novih usera, plugin šalje notifikacije registriranim userima.
Jedina stvar koja me možda malo smeta (prije je to do mene jer se trebam naviknit) je to da mi nema popis postova dok čitam neki post. Govorim o stranici informatičar.eu