Illuminati

poruka: 400
|
čitano: 145.665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Illuminati

hehe,know your enemy.....who is your enemy? Ja sam i dan danas u tim teorijama,al jedino sto danas znam i zasto.Razlog je zato sto trebam nekoga da krivim za danasnje drustvo.Ljudi su danas dosta dvolicni,svi hoce da ih se razumije a nitko nebi razumio.Tako da se onda tjesim da nisu ljudi krivi,nego neko tajno drustvo.Tko zna vec sutra cu drugacije razmisljat.

Sad sam shvatio jos jednu prednost foruma,za jedno 5 godina mozes vidjet kakve si gluposti pisao i kako si razmisljao:)

12 godina
protjeran
Illuminati

Najbolja fora koju je vrag ikada izveo bila je ona kada je svijet uvjerio da ne postoji.

14 godina
protjeran
Re: Illuminati
cale kaže...

hehe,know your enemy.....who is your enemy? Ja sam i dan danas u tim teorijama,al jedino sto danas znam i zasto.Razlog je zato sto trebam nekoga da krivim za danasnje drustvo.Ljudi su danas dosta dvolicni,svi hoce da ih se razumije a nitko nebi razumio.Tako da se onda tjesim da nisu ljudi krivi,nego neko tajno drustvo.Tko zna vec sutra cu drugacije razmisljat.

Sad sam shvatio jos jednu prednost foruma,za jedno 5 godina mozes vidjet kakve si gluposti pisao i kako si razmisljao:)

Pa zapravo Iluminati nisu moji neprijatelji, oni i  njihova dijela su samo test, vjerujem da je ovaj život služi da nešto naučim i napredujem. 

Ne trebas nikoga krivit za danasnje drustvo, takav je 'ispit', samo gledaj svoja 'posla' i ne zamaraj se previše,  nastoj biti dobar čovjek prema drugima, a prevenstveno prema sebi, to je osnova za sve ostalo, za ljubav prema drugima i za onu pravu istinsku sreću. Kako se ono kaže.. budi čovjek među ljudima.

Što se tiče sramote od gledanja prijašnjih postova, to sam iskusio već, ali ovdje se radi o ozbiljnim pitanjima i nadam se da nikada neću "odrasti" i "uozbiljiti se" i biti "realan", tj. odbacitvati stvari koje su mi pred nosom "kao glupe teorije zavjere".

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 3:03 (Tawals).
14 godina
protjeran
Illuminati

FABIJANSKO DRUŠTVO

Jedna od Iluminatskih organizacija koja zaslužuje posebnu pozornost je Fabijasnko društvo. Prikazano je kao "Britanski intelaktualno-socijalistički pokret čija je svrha promicanje načela socijalne demokracije putem postupnosti i reforme, a ne revolucije." Ili drugim riječima, od svoh osnutka 1884. ono je bilo posvećeno uvođenju 'promjena', što će dovesti do svijeta kakav imamo danas. Naziv 'Fabijansko' potjeće od imena Fabius, odnosno od Rimskog generala Kvinta Fabija Makisma Verukosa koji je provodio pomno planiranje strategije kako bih iscrpio neprijatelja tijekom dugih vremenskih razdoblja, izbjegavajući bitke koje bih se mogle pokazati presudnima na ovaj ili onaj način.

Amblem Fabijaskog društva je vuk u ovčjoj koži, čime se ljepo sažima cijela njihova djelatnost.  

Prvi idejni začetnici Fabijanskog društva bili su Sidney i Beatrice Webb, a njegovi članovi bili su i poznate ličnosti poput Georgea Bernarda Showa, H.G Wellsa, Virginije Wood, Bertranda Russella i Ramseya MacDonalda, koji 1924. postati prvi britanski premijer iz redova Laburista.  Među ostalim premijerima poteklim iz Fabijanskog društva bio je i zagriženi Iluminati Harold Wilson. Fabijanas George Bernard Shaw je napisao: "Ova nova i sveobuhvatna revolucija o kojoj razmišljamo može se definirati u tek nekoliko riječi. To je čisti.. svijetski socijalizam, znanstveno isplaniran i uvođen.

U svojoj srži Fabijansko društvo je tajno društvo. Ono je stajalo iza stvaranja Britanske laburističe stranke koju nadzire i dan danas. Bivši britanski premijer Tony Blair je fabijanac i očigledan promicatelj planova toga društva. Fabijansko društvo je stajalo iza njegova postavljanja na čelo Laburističe stranke 1995. godine, nakon više nego priklande smrti njegova predhodnika Johna Smitha. Blair je tada proveo deset godina kao Britanski premijer i tijekom tog razdoblja uvodio je fabijanska načela vrlo temeljito i brzo. Od Blairova izbora 1997. dvjestotinjak fabijanaca bili su članovi britanskog parlamenta, uključujući njegova nasljednika na mjestu premijera Gordona Browna i ministre (članove kabineta) Robina Cooka, Jacka Strawa,Davida Blunketta, Petra Haina Patricije Hewitt, Johna Reida, Ruth Kelly, Alana Milburna, i Clare Short. Upravljačka sila u Laburističkoj stranci danas, Peter Mandelson, izuzetno je blizak Fabijanskom društvu. Fabijanci se ne ograničavaju samo na Laburističku ili socijalaističke stranke. Ta organizacija dijeluje tajno širom političkog spektra dok izgrađuje svoje 'prožimanje' - manipuliranje 'konzeusa' iza fabijanskih/iluminatskih planova. I zbog toga više ne možete razlikovati političke stranke.  

Nastavak uskoro...

16 godina
Tawals kaže...
cale kaže...

Pa zapravo Iluminati nisu moji neprijatelji, oni i   njihova dijela su samo test, vjerujem da je ovaj život služi da nešto naučim i napredujem.

Ne trebas nikoga krivit za danasnje drustvo, takav je 'ispit', samo gledaj svoja 'posla' i ne zamaraj se previše,   nastoj biti dobar čovjek prema drugima, a prevenstveno prema sebi, to je osnova za sve ostalo, za ljubav prema drugima i za onu pravu istinsku sreću. Kako se ono kaže.. budi čovjek među ljudima.

Što se tiče sramote od gledanja prijašnjih postova, to sam iskusio već, ali ovdje se radi o ozbiljnim pitanjima i nadam se da nikada neću "odrasti" i "uozbiljiti se" i biti "realan", tj. odbacitvati stvari koje su mi pred nosom "kao glupe teorije zavjere".

svaka cast,drago mi je vidjet da netko ovako razmislja

14 godina
neaktivan
Illuminati

Neznam ako je u temi spomenut, no preporučam film Esoteric Agenda na tu temu.

I sve ostale naizgled nekvalitetne odnosno niskobudžetne filmove.

.... ... .--. / -.. --- / --. .-. --- -... .-
14 godina
protjeran
Illuminati

Četvero fabijanaca, Betrice i Sidney Web, Graham Walls i George Bernard Sha, osnovali su iluminatski sveučilišni koledž znan kao Londonski fakultet ekonomije i političke znanosti (LSE). Među onima koji su studirali na LSE-u su glavna iluminatska imena poput Davida Rockerfellera te miljiardera i financijera Georgea Sorosa (ovaj lik je jako utjecjan na našim prostorima, financira medijsku kampanju koja potiče mlade na imigraciju iz Hrvatske, umjesto da ostanu ovdje i prosvjeduju, također on financira razne grupe koje se zalažu za nezavisnu Vojvodinu). Jedno od tih imena je i Richard Perle , jedan od vodečih članova zloglasne neokonzervativne koja je kontrolirala administraciju Busha mlađeg i zagovarala "rat protiv terorizma" . Ondje je studirao i predsjednik Kennedy, iako vrlo kratko kao student LSE-a. Pojavljuju se u ljudi za koje to nikada ne biste očekivali. Među njima su Saif al-Islam Gaddafi, drugi sin libijskog diktatora, pukovnika Muammara Gaddafija koji je sada mrtav i njegov naširoko proglašavan nasljednik. Možete naći jako velik broj i poznatih i utjecajnih svijetskih vođa, političara, vladinih savjetnika i administratora, ekonomista, novinara, itd. koji su se obrazovali na Londonskom fakultetu ekonomije (pod utjecajem fabijanskog društva) ili su s tom organizacijom bili povezani. To je poput sveučilišta Oxfor i Cambridge, mesto gdje se mogu unovačiti i razvijati Iliminatski kadrovi, od kojih mnogi nemaju pojma kako i zašto su kasnije korišteni. 

Fabijansko društvo jedna je od glavnih niti u mreži, u to nema sumnje, te od svojeg osnutka zna za dugoročne ciljeve globalne fašističke/komunističke diktature (fašizam i komunizam su međusobno izmjenjivi kada prozrete sranja o njihovim razlikama). George Orwell (1984.) i Aldous Huxley (Vrli novi svijet ) su također članovi fabijanaca. Ako pročitate njihove antiutopističke romane imati ćete vrlo dobar uvid u globano društvo kakvo nam Iluminati nastoje nametnuti. Njihove knjige nikojim slučajem nisu plod mašte nego znanje o onome što dolazi. Zbog toga su se pokazale tako nevjerovatno točnima. 

Predstavnici izdavačke kuće Harper Collins navodno su priopčili da će fabijansci imati autorska prava na roman 1984. do 2025. godine. Čak su i prava na Orwellovu ostavštinu pod kontrolom fabijanskog društva. Ne žele da se zasna istina o onom o čemu je on ustvari pisao.

14 godina
protjeran
Illuminati

GLOBALNA DIKTATURA

Strukturu globalne kontrole možemo simbolički prikazati kao paukovu mrežu ili sustav piramida unutar većih piramida. Praktićki svaka organizacija ustrojena kao piramida, a pravi plan i ciljevi poznati su samo nekolicini na vrhu, na "vršnom kamenu". Što niže se spuštate niz te piramidalne strukture sve je više i više ljudi, ali sa svakim korakom prema dolje oni sve manje znaju o istinskim motivima organizacije za koju rade. Na dijelu je opet segmentacija. Oni samo "rade svoj posao, znaju samo ono koliko je potrebno da bih ga mobli obaviti. Nekolicina na vrhu manipulira ostatkom piramide kako bi ostvarili svoj plan, dok svi drugi nemaju pojma o postojanju nekakvog plana, a kamoli da pritom igraju određenu ulogu.

Jedino "vržni kamen" zna kako su svi dijelovi mozaika posloženi, kada povežete toćkice između naizgled 'nevinih' pojedinačnih doprinosa tada pronađete krajnje mračan obrazac. Ove segmentirane piramide (vlade, banke, korporacije i druge organizacije i grupacije) i same su dio jedne veće strukture. To podsjeća na ruske lutke babuške, gdje su manje piramide obuhvaćene većim, pa još većim piramidama. Ta struktura znači da banke (u množini) postaju - odete li dovoljno visoko - jedna banka.Isti je slučaj s vladama, političkim strankama, transnacionalnim korporacijama, medijskim organizacijama itd. 

13 godina
neaktivan
Illuminati

pogledajte svi ovaj video I PROCITAJTE ISPOD OPIS VIDEA

Ali lako to sve, meni je najveca muka vas zatupljeni ljudi sta ovu poruku ne sirite dalje i otvorite oci????

ima se, meže se
14 godina
protjeran
Illuminati

Na vrhu najveće piramide koja obuhvaća svr druge, sjdedi dinastija Rothschild, provoditelj i orkestrator plana "Pauka". Struktura piramide unutar piramide podrazumjeva da oni mogu nametnuti isti plan svim piramidama, a plan se zasniva na neprestanoj centralizaciji moći u svim područjnima ljudskog života. Ovdje imamo pravi  izvor, i kotlovnicu, onoga što se naziva 'globalizacija'. Da ste pripadnik nekolicina i da želite nadzirati većinu morate centralizirati proces donošenja odluka. Što ćete to više činiti brže ćete centralizirati više moći. Iz tog razloga tempo globalizacije biva sve brži. Ovdje treba istaknuti važnu stvar: u kontroliraanju piramida koje konroliraju druge piramide čaži prava moć. Na primjer, kontrolirate li piramidu koja obuhvaća bankarstvo i financijski sustav kontrolirate sve banke i financijske kuće unutar nje. Različite banke pod različitim nazivima mogu se pojavljivati i nestajati sukladno tome kako vi upravljate procvatom ili slomovima u svrhu preobrazbe društva, ali to su samo žetoni u igri. Kada kontrolirate sustav uvijek pobjeđujete. Ako kontrolirate europsko nogometno natjecanje nije važno hoće li Manchester United pobjediti Real iz Madrida ili obrnuto. Vi kontrolirate igru i stoga nemožete izgubiti. To vrijedi zapamtiti kada čujete da neka banka propada. Ljudi koji rade u banci mogu biti na gubitku, ali ne i Rothschildi, Rockerfelleri i oni koji nadziru svijetske financije.Ustvari, što je manje banaka to je lakše kontrolirati sustav, zbog čega smo svjedoci pojave mega-banaka, poput Goldmana Sachsa pod dominacijom Rothschilda.

17 godina
neaktivan
Illuminati

Emisija "Markov trg" Jabuka tv

Krešimir Mišak - Razgovor o Novom svjetskom poretku

14 godina
protjeran
kikicacool kaže...

TAWALS. Ohladi malo.

Idi popij pivu, opusti se. Ovo nije zdravo, ozbiljno ti kažem.

Nije ni piva bas najzdravija, ozbiljno ti kazem. Trenutno mi se čisti organizam.

12 godina
protjeran
Illuminati

Sa pijanim ovcama je najlakse upravljati.Nisu svi naivne budale.

15 godina
neaktivan
Tawals kaže...
kikicacool kaže...

TAWALS. Ohladi malo.

Idi popij pivu, opusti se. Ovo nije zdravo, ozbiljno ti kažem.

Nije ni piva bas najzdravija, ozbiljno ti kazem. Trenutno mi se čisti organizam.

Vidim da pricas sam sa sobom zadnjih par dana u ovoj temi pa cu ti samo reci da je nekad bolje ziviti u neznanju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 0:41 (razorst3).
14 godina
protjeran

Vidim da pricas sam sa sobom zadnjih par dana u ovoj temi pa cu ti samo reci da je nekada bolje ziviti u neznanju.

Ne pricam sam sa sobom, samo informiram one koji zele znati. :)

Ne bih se slozio s tobom da je zivot u neznanju bolji, ali je definitivno laksi.

14 godina
protjeran
Illuminati

EU kontrolira neizabrana birokracija pod nazivom Europska komisija (koja predsstavlja presliku politbiroa u Sovjetskom Savezu) i predlaže sve zakone. O njima se potom raspravlja na tajnim sastancima još većeg broja birokrata, pod skupnim nazivom Odbor stalnih predstavnika koji potvrđuje Vijeće ministara. Nacionalni parlamenti nemaju nikakvog prava na donošenje odluka, a Europski parlament nudi tek privid izborne zastupljenosti. Sve jr to muljaža, a članovi Europskog parlamenta ili 'MEP-i' (eng. Members of the European Parlament) imaju krjanje ograničeno vrijeme da uopće otvore usta prije nego li im iskljuće mikrofon. Unija tvrdi, što je za puknut od smijeha da je 'demokratska', a u isto vrijeme imate tipa poput Hansa-Geta Potteringa, odlazećeg predsjednika Parlamenta, koji 2009. godine požuruje MEP-e da se ujednine kako bi zamrznuli 'anti-europljane' i isključili ih iz procesa donošenja odluka. Petina nebitnih MEP-a nalazi se u skupinama koje podržavaju manji stupanj integracije ili potpuno povlačanje iz Unije. To je njihovo pravo, ili bi tako bilo da EU nije diktatura.  Gospoding Pottering je izjavio: "Milsim da je vrlo važno da proeuropski MEP-i dobro surađuju kako glas anti-europljana ne bi bio preglasan. 

Svake godinre u pronevjerama nestane 10% fantastičnog EU proračuna, a plaće i troškovi birokrata i MEP-a upravo su basnoslovni. Uzmimo slučaj Neila Kinnocka, bivšeg vođe britanske Laburističke stranke, i njegove žene Glenys, članice Europskog parlamenta. Kinnock je poznato klepetalo koje se ravna po načelu 'zašto da rabim jednu riječ kad imam tisuće njih od kojih mogu izabrati još pokoju?' Karijeru je započeo kao "buntovni velški socijalist"koji je osušivao ono što je postalo Europska unija sve dok nije otkrio da plaća u Europskom parlamentu uopće nije loša. Osiđivao je i britanski Gornji dom, da bih se potom istom pridružio. Njegova je gospođa postala MEP, dok je on postao birokrat u Komisiji, a 2009. objelodanjeno je da su zajedno zaradili 10 miljiuna funti na funkcijama u EU. Sada zadovoljavaju uviijete za izdašne i doživotne mirovine. Kakav li je lupež taj Kinnock, jedan od najbezočnijih grebatora koje ste vidjeli. No je tipičan prijmjer prilike za laku zaradu/korita za svinje koji predstavlja Europska unija.

13 godina
protjeran
Tawals kaže...

Vidim da pricas sam sa sobom zadnjih par dana u ovoj temi pa cu ti samo reci da je nekada bolje ziviti u neznanju.

Ne pricam sam sa sobom, samo informiram one koji zele znati. :)

Ne bih se slozio s tobom da je zivot u neznanju bolji, ali je definitivno laksi.

Da velika vecina nazalost savija se i prihvaca mainstream znanje zdravo za gotovo, jer ici protiv znaci da te ceka puno borbe i neshvacanja u drustvu.

Nadam se da ovdje ne ocekujes da ce svi prihvatit tvoje informacije kao cinjenice jer o tome se ne uci u skoli ili se ne prica na TV-u... 

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
17 godina
neaktivan
Illuminati

Slobodni zidari su 1994. godine legalno obnovili rad u Hrvatskoj, kada su

registrirani pri hrvatskom Ministarstvu uprave kao udruženje građana.

16. studenog 1995. u Zagrebu,
nedaleko gradskog poglavarstva, tadašnji je gradonačelnik Branko
Mikša otkrio spomenik u obliku mramorne piramide s vrhom od
nehrđajućeg čelika. (...) Autor, arhitekt Branko Silađin izjavio je,
da igrom sunčeve svjetlosti vršak znamena otkriva gotovo mističan
ugođaj te da znamen u obliku piramide simbolizira težnju k
savršenstvu, k neuhvatljivoj budućnosti. Autor naziva svoj rad
Granit koji pamti i navodi da se radi o znaku koji bi trebao biti
čitljiv svima koji dolaze s Mosta slobode. Dakle, univerzalni
simbol masonstva u prvom planu, zagrebačka katedrala u zaleđu,
na očigled onima koji dolaze u Zagreb iz pravca zarakoplovne

luke Pleso.

17 godina
neaktivan
Illuminati

"Pokret krunice za obraćenje i mir" pokrenuo veliku akciju potpisivanja peticije po svim župama grada Zagreba i šire ,gradonačelniku Bandiću da ukloni "masonsku piramidu" koju je postavio Lions club 1994.g u "spomen" na 900.godina od osnutka Zagrebačke nadbiskupije i grada Zagreba. Nadbiskup je usmeno upoznat s akcijom i blagoslivlja je te mu je jako drago da vjernici sami pokreću tako nešto. Inicijativa je da se na mjesto tog "spomenika"postavi spomenik Ivanu Pavlu II uoči dolaska pape Benedikta XVI. No kako kaže Sveto pismo "Žetve je mnogo radnika je malo" tako i u ovoj akciji fali radnika a imamo jako malo vremena za sve to sprovesti pa nam se može desiti ako brzo ne reagiramo da odbiju naš zahtjev jer će ostati malo vremena za postavu spomenika papi. Na 76 župa je župnicima poslano informativno pismo o samoj akciji koje vam u prilogu šaljemo, a nama sada fali ljudi koji će ovu nedjelju 27.3 i slijedeću 3.4. stajati pred crkvama i prikupljati potpise vjernika. Zato vas molimo da tko god želi sudjelovati svojom žrtvom u ovoj akciji da nam se javi što prije radi daljnjeg dogovora ili da makar proširi mailom ovu poruku svim vjernicima koje zna kako bi već unaprijed bili upoznati s peticijom. U prilogu Vam šaljemo tekst zahtjeva koji će biti poslan gradonačelniku i tekst koji će biti dan na uvid vjernicima prilikom potpisivanja peticije.

17 godina
neaktivan
Illuminati

Nepoznati počinitelj na spomenik stavio raspelo

Veliko raspelo postavljeno je na spomenik u obliku mramorne piramide

s vrhom od nehrđajućeg čelika u zagrebačkoj Ulici Hrvatske bratske zajednice.

http://www.vecernji.hr/zagreb/nepoznati-pocinitelj-spomenik-branka-siladina-stavio-raspelo-clanak-358671

17 godina
neaktivan
Illuminati

Drugi dan

Policija uklonila raspelo sa spomenika Branka Silađina

http://www.vecernji.hr/zagreb/policija-uklonila-raspelo-sa-spomenika-branka-siladina-clanak-358924

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 16:00 (tunder).
17 godina
neaktivan
Illuminati

ZADAR - Zadarski nadbiskup msgr. Ivan Prenđa danas će u Nadbiskupiji sastati s čelnicima deset

zadarskih braniteljskih udruga na kojem će se razgovarati o projektu Spomenika pobjedi, autora Branka Silađina.

Naime, branitelji su gradskoj upravi već iznijeli svoje nezadovoljstvo spomenikom u obliku obeliska koji ne sadrži nikakva nacionalna obilježja i ni po čemu ne predstavlja simbol pobjede.

- Zamolit ćemo nadbiskupa da razgovara s čelnicima Grada Zadra. Želimo da se nešto izmijeni i da dobijemo spomenik dostojan i prikladan hrvatskoj pobjedi u Domovinskom ratu - kaže Ivana Haberle, predsjednica Udruge Žene u Domovinskom ratu.

Čelnici udruga smatraju da je i Crkva trebala u ocjenjivačkom sudu imati svog predstavnika.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/tabid/80/articleType/ArticleView/articleId/76519/Default.aspx

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 15:39 (tunder).
17 godina
neaktivan
Illuminati

mladež hčsp-a vezano uz spomenik u Zagerebu

http://hcsp.hr/mladez-hcsp-a-ispred-masonske-piramide

14 godina
protjeran
Illuminati

NE ZANIMA NAS ŠTO MISLITE

Priča o Europskoj Uniji izvrstan je primjer lakoće s kojom nekolicina može diktirati mnoštvom i kako se pravila mijenjaju u skladu sa situacijom. Birokracija EU najprije je predložila europski 'Ustav' kako bi uspostavila svoju dugo planiranu diktaturu, ali napravili su pogrešku kada su javnosti dali priliku da o tome odlućuje u Nizozemskoj i Francuskoj 2005. godine. Stanovnici obje zemlje odbacili su taj Ustav na referendumu zato što su prepoznali implikacije stvaranja funkcije predsjednika Europe, Europskog ministra vanjskim poslova te ograomnog nagrizanja nacionalih prava na veto u na odstupanje od birokratski diktiranih zakona i odredbi. Kada referendumi o EU pođu u 'pogrešnom smjeru' obično se događa da malo pričekaju, zatim u državu unesu resurse, ljude i propagandu, i zatim traže drugo izglasavanje. To se dogodilo nebrojeno puta. No, na primjeru Francuza I Nizozemaca mogli su vidjeti da je ozračje protiv Ustava tako snažno da u tome ne bi uspjeli.

Toga su jednostavno promjenili naziv dokumenta: Europski ustav zamjenili su nazivom Lisabonski sporazum. Otprilike 98 posto sadržaja bilo je isto, ali rekli su sljedeće: 'Budući da je to sad 'samo' sporazum a ne ustav, francuski i nizozemski glasovi više na nj nemaju utjecaja', a obećanje Tonya Blaira u Britaniji o 'zajamčenom' javnom glasanju o Ustavu više nije vrijedlio. Te zgodne manipulacije omela je, premda nažalost samo privremeno, jedina zemlja u kojoj je održan referendum o Sporazumu - Irska. Čak i nasilinici iz EU nisu to mogli spriječiti jer je u Irskom Ustavu stajalo da o takvom prijenosu ovlasti mora doći do javnog glasanja. Mislili su da će glasanje 'ZA' biti mačiji kašal, ali Irci su u lipnju 2008. glasali 'PROTIV'. Tada su naglo porasle briselske naruđve toaletnog papira. Svaka EU vlada morala je prihvatiti Sporazum da bi on postao zakonit, a posve beskorisni irski vođa Brian Cowen nije to mogao učiniti u svijetlu odluke javnosti. Jadničak...

Cowen je dobio zapovjedi EU vodstva da se provede još jedno glasanje te da se taj put dobije ispravan odgovor. Irci su imali savršenu priliku da ponovno kažu 'NE' i da zadaju udarac u korist 'moći naroda'. I što su učinili? U listopadu 2009. ba drugom referendumu glasali su 'za' Lisabonski sporazum. To je bila potpuno nepojmljiva odluka i dokaza kako nekolicina može kontrolirati mnoštvo kada to mnoštvo nije osvješteno. Što se uopće može reći o narodu koji je tako javno izigran i izvrijeđan samom činjenicom da je njihova prva odluka odbačena od stane EU tiranije, da bih njegovi pripadnici u ponovljenom glasanju pristali predati nadzor nad svojim životima istoj EU tiraniji?

Još uvijek mislite da šačica ljudi ne može upravljati svijetom?? Irci koji su zaokružili 'ZA' ustvari su glasali za raspad vlastite zemlj, pri čemu su posvemašniju kontrolu nad svim značajnim stvarima predali u ruke briselskih birokrata i, kakve li ironije nad ironijama, sada zasigurno više neće imati priliku ponovno glasati o povećanim ovlastima EU jer je to pravo ukinuto Lisabonskim sporazumom. Mnogi smatraju da je nemoguće da tako malen broj ljudi upravlja životima globalnog stanovništva. Nažalost, zbog umom uvjetovanog čovječanstva to uopće nije nemoguće. 

16 godina
tunder kaže...

mladež hčsp-a vezano uz spomenik u Zagerebu

http://hcsp.hr/mladez-hcsp-a-ispred-masonske-piramide

{#} Vidi se što ide ruku pod ruku. Oni ne vide koliko su licemjerni.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
12 godina
protjeran
Illuminati

Je li itko na danasnjem google doodleu primjetio piramidu sa svevidjecim okom i tri mala kriza s njene desne strane?Nekada na to nisam obracao pozornost,ali danas su na svakom koraku piramide sa svevidjecim okom.Cak sam vidio prekjucer na Vivi piramidu sa svevidjecim okom naopacke okrenutu.Evo link:

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 1:46 (T-55).
13 godina
protjeran
Illuminati

Zgodne slike s OI ;

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
14 godina
protjeran
Illuminati

MREŽA 'UNIJA'

Isti program, kao što je EU, samo što nije uveden u Sjevernoj Americi i Meksiku pod nazivom Sjevernoamerička Unija (NAU). Ona bi trebala zamjeniti NAFTA-u, Sjevernoamerički sporazum o slobodnoj trgovini (njihova verzija zajedičkog tržišta), a ujednit će Sjedinjene Države, Kanadu i Meksiko pod jedinstvenom vladom, kao i u Europi, te zamjeniti Američke i kanadske doalre te meksički pesos jedinstvenom valutom koja će se navodno zvati 'amero'.  Paravnska organizacija pri ostvarenju tog cilja bila je Partnersto za sigurnost i blagostanje koju su svojim potpisima 2005. porkrenuli američki predsjednik George W. Bush, kanadski premjer Paul Martin i meksički predsjednik Vincente Fox. Lou Dobbs, dugogodišnji CNN-ov spiker, rijedak je novinar etabliranih madija koji je razgolitio tu skupinu i njihove prave planove. Nema nikakve sumnje da je zbog toga 2009. dobio otkaz. Zaklada koja se bori za transparentni način vladanja, Judicial Watch, pribavila je službene dokumente u skladu za zakonom o slobodi informiranja kako bi dokazala da ne samo da se Sjevernoamerička unija približavanego da je već tu, u prikrajku. Mnoge agencije odbijale su dati informacije Judicial Watchu, vadeći se na 'nacionalnu sigurnost' (sigurnost splketke), ali naposljetku su uspjeli dobiti tisuće stranica sokumenata. U njima se potanko navodi kako se sva područja života u Sjedinjenim Državama, Kanadi i Meksiku potajno spajaju, ukljućujući organe reda i vojsku. U dokumentima se naglašava da se uspostava Unije mora dogoditi putem "pritajene evolucije" - što je klasična tehnika Fabijskog društva koju je izvrsno opisao Jean Monnet u svojem pismu o Europskoj Uniji iz 1952. 

12 godina
protjeran
Illuminati

Sta je rec pa ste i twalsa banali.Jel to ima i u bugu iluminata koji su se nasli uvrijedeni.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice