Illuminati

poruka: 400
|
čitano: 146.499
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Illuminati

Slušaj momče iz Bosne i Hercegovine (da ne kažem zemljače), tvoj problem je taj da ti treba puno pisanja da dosegneš neku poantu, tako da bih te najljepše zamolio da mi ništa ne crtaš jer će nam trebati jako puno platna.

Nadalje, ja sam svojim, kako ti kažeš, smiješnim, a u stvari bi bolji epitet bio sarkastičnim komentarom pokušao ukazati na to da si i ti dio tog neta o kojem toliko pričaš kao nečemu što je stvoreno samo i isključivo za teoriju zavjere. Zašto bi sad netko vjerovao tvojem ili mojem popovanju na ovom forumu više nego clipu na Youtubeu? Nadam se da si shvatio point.

Na kraju krajeva, apsolutno se slažem sa tim (činjenica je, slagali se mi oko toga ili ne) da se na internetu nalazi jako puno dezinformacija.

We do not quit playing because we grow old, we grow old because we quit playing.
16 godina
neaktivan
Illuminati

ako je netko igrao ili igra assasins creed 2 možda je skužio ili nije, ali pogledajte u onoj misiji kada idete sa leonardom da vinčijem s brodom i pogledajte kako leonardo da vinči drži ruke u onom filmu kad se ukrcate

15 godina
neaktivan
Illuminati
a da i ja nešto napišen :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 18:38 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
RE: Illuminati
LeeMoon kaže...

Slušaj momče iz Bosne i Hercegovine (da ne kažem zemljače), tvoj problem je taj da ti treba puno pisanja da dosegneš neku poantu, tako da bih te najljepše zamolio da mi ništa ne crtaš jer će nam trebati jako puno platna.

Nadalje, ja sam svojim, kako ti kažeš, smiješnim, a u stvari bi bolji epitet bio sarkastičnim komentarom pokušao ukazati na to da si i ti dio tog neta o kojem toliko pričaš kao nečemu što je stvoreno samo i isključivo za teoriju zavjere. Zašto bi sad netko vjerovao tvojem ili mojem popovanju na ovom forumu više nego clipu na Youtubeu? Nadam se da si shvatio point.

Na kraju krajeva, apsolutno se slažem sa tim (činjenica je, slagali se mi oko toga ili ne) da se na internetu nalazi jako puno dezinformacija.

moram pisat romane kad me u kratkom postu pogresno shvatis, pa cak i u onolikom postu si me pogresno shvatio..

nisam reko da net sluzi samo teoriji zavjere, nego prosto da se sve moze nac na njemu

ja ne iznosim nikakve dokaze ovde, i ne sirim nikakve informacije, ja samo napadam pristup kojim se dobijaju te informacije, i odnos prema tome svemu, da se slijepo prati jer je 'zest'..

i koliko god vi poricali, vi koji pricate tako uzbudjeo o tome, kako nas cijeli svijet kontrolise, vama je zest sto ste vi to otkrili..

ja iznosim svoje misljenje prema nekim stvarima, a ne neke 'cinjenice', tako da ne sirim dezinformacije, jer moje misljenje to ne moze bit..

edit: danas idem gradom i vidim nenu kako nosi maicu, na sred maice jedno oko, i oko toga neke hipnoticne sare..nena je mason xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 20:14 (ismar89).
15 godina
neaktivan
Illuminati

Upišite itanimulli.com nećete virovat!!!!!!!!!!!

Znači illuminati obrnuto (dot)com

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 20:20 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Upišite itanimulli.com nećete virovat!!!!!!!!!!!

Znači illuminati obrnuto (dot)com

hahahah xD

koji je ovo napravio hahahah..

de mi reci, ovako razmisljajuci, sto se ljudi ovako ofiraju ???

15 godina
neaktivan
Illuminati

Pa namistila je NSA odnosno CSS, ko bi drugi....

I nemoj se smijat kad nemaš argumenata.

15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

aha, namjestila, a zasto ?

da pokazu svima da su illuminati, i da otkriju tajnu koju cuvaju hiljadama godina ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 20:29 (ismar89).
15 godina
neaktivan
ismar89 kaže...
dr. zlo kaže...

da pokazu svima da su illuminati, i da otkriju tajnu koju cuvaju hiljadama godina ?

A možda zato jer su oni takvi.

15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
ismar89 kaže...
dr. zlo kaže...

A možda zato jer su oni takvi.

kakvi ?

cekaj, cuvaju ljudi tajne toliko dugo, i sad se neko sjetio 'hej de da napisemo naopako iluminati.com, i da ta stranica bude link na nas home page..joj al cemo ih isfurat'...

kakvi su ?

idioti ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 20:32 (ismar89).
15 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

kakvi ?

cekaj, cuvaju ljudi tajne toliko dugo, i sad se neko sjetio 'hej de da napisemo naopako iluminati.com, i da ta stranice bude link na nas home page..joj al cemo ih isfurat'...

kakvi su ?

idioti ?

Illuminati, eto kakvi.

Sad, teško je to objasnit zašto. Ukratko bi se moglo reć: oni vjeruju da ako svugdje ostavljaju svoje simbole da će uspit u svojim ciljevima.

Takva objašnjenja možeš nać ovde i na onim linkovima šta san stavia na prošloj stranici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 20:36 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
ismar89 kaže...

kakvi ?

cekaj, cuvaju ljudi tajne toliko dugo, i sad se neko sjetio 'hej de da napisemo naopako iluminati.com, i da ta stranice bude link na nas home page..joj al cemo ih isfurat'...

kakvi su ?

idioti ?

Illuminati, eto kakvi.

Sad, teško je to objasnit zašto. Ukratko bi se moglo reć: oni vjeruju da ako svugdje ostavljaju svoje simbole da će uspit u svojim ciljevima.

Takva objašnjenja možeš nać ovde i na onim linkovima šta san stavia na prošloj stranici.

aha, simbole..

simboli da uticu na nas um i manipulisu nas, da budu svugdje prisutni, da se naviknemo na to..

al zar ne mislis da je ovo stvarno glupo od njih ?

to ti je kao da sam ja ubica, i hodam sa pistoljem kroz grad ,da ga svako vidi..

ili je logicnije da je neki lik napravio to, da je taj sajt link na njih, prosto da se za*ebaje??

15 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

aha, simbole..

simboli da uticu na nas um i manipulisu nas, da budu svugdje prisutni, da se naviknemo na to..

to ti je kao da sam ja ubica, i hodam sa pistoljem kroz grad ,da ga svako vidi..

ili je logicnije da je neki lik napravio to, da je taj sajt link na njih, prosto da se za*ebaje??

Pa meni baš i nije logičnije da je neki lik to napravia..... Ko bi to moga? Da je neko vjerovatno bi primjetili pa nekako makli. Upiši to i za 2-3 miseca otvorit će ti istu stranicu.

I kažem to oni tako rade jer misle da će na ti način uspit u svojim ciljevima. Tako je na primjer događaj zbiven 11.9. najavljen u

Dosjea X.

15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
ismar89 kaže...

aha, simbole..

Pa meni baš i nije logičnije da je neki lik to napravia..... Ko bi to moga? Da je neko vjerovatno bi primjetili pa nekako makli. Upiši to i za 2-3 miseca otvorit će ti istu stranicu.

I kažem to oni tako rade jer misle da će na ti način uspit u svojim ciljevima. Tako je na primjer događaj zbiven 11.9. najavljen u

Dosjea X.

ko bi to mogao ?

pa ljudi ulaze u pentagon, prohackaju, kradu igrice koje svi mi igramo, a ko bi mogao ovako nesto ?

a da je neko napravio, sto bi makli ?

sta njih briga za to..i ako maknu postat ce ofirni, ovako je bezveze..

a nisu ba ljudi glupi, to vi mislite da se oni ponasaju tako..pa ne bi uspjeli zauzet ni seljacku kucu, a kamol svijet da tako razmisljaju..

15 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

ko bi to mogao ?

pa ljudi ulaze u pentagon, prohackaju, kradu igrice koje svi mi igramo, a ko bi mogao ovako nesto ?

a nisu ba ljudi glupi, to vi mislite da se oni ponasaju tako..pa ne bi uspjeli zauzet ni seljacku kucu, a kamol svijet da tako razmisljaju..

I naravno da bi makli, zar im je u koristi da svit tako misli o njima.

Vjeruješ li da su Amerikanci srušili ona dva tornja u New Yorku. Mislim da za to ima sasvim dovoljno dokaza, da bi čak tvoja tvrdoglavost mogla popustit.

Zar je slučajnost da o tome pričaju u seriji Dosjeu X i da se isto to uskoro dogodi.

I još je bia jedan film koji san gleda. Radi se o rušenju ta dva nebodera. Naime, teroristi u tome nisu uspjeli, uskoro su osuđeni, i sudac na kraju govori: ta dva tornja bi se mogla srušit jedino da se neki luđak sa avionom zabije, šta se uskoro i dogodilo.

I opet ti kažem, treba bi se malo više o tome informirat pa onda sudit.

Evo pogledaj ovaj series, bar nešto, ja još nisam.

15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
ismar89 kaže...

ko bi to mogao ?

I naravno da bi makli, zar im je u koristi da svit tako misli o njima.

Vjeruješ li da su Amerikanci srušili ona dva tornja u New Yorku. Mislim da za to ima sasvim dovoljno dokaza, da bi čak tvoja tvrdoglavost mogla popustit.

Zar je slučajnost da o tome pričaju u seriji Dosjeu X i da se isto to uskoro dogodi.

I još je bia jedan film koji san gleda. Radi se o rušenju ta dva nebodera. Naime, teroristi u tome nisu uspjeli, uskoro su osuđeni, i sudac na kraju govori: ta dva tornja bi se mogla srušit jedino da se neki luđak sa avionom zabije, šta se uskoro i dogodilo.

I opet ti kažem, treba bi se malo više o tome informirat pa onda sudit.

Evo pogledaj ovaj series, bar nešto, ja još nisam.

da, ja smatram da je to nastimano..to je ponavljanje historije, trazi se povod za rat..Hitler ga je trazio, i mnogi drugi prije..

al to nema nista sa iluminatima, i taj link je prosto bezveze..da se oni stvarno brinu o tome sta neki ljudi pricaju o njima, ne bi bili ono sto jesu..oni to vide i smiju se..

nemaju apsolutno nikakve koristi od toga, da naprave takav link, ama bas bas nikakve koristi..

ofiraju se bezveze (kad bi bila istina) i prave sami sebi rizik..

to je napravio neko iz zezancije, il neki opsjednuti da ukaze da su oni iluminati..

moras znat razlikovat znakove koji nemaju smisla, i znakove koji uticu na psihu, a ovaj nema apsolutno nikakvog smisla..

toliko o tome..

15 godina
neaktivan
Illuminati

Po stoti put.

Jesi ti vjernik? Pretpostavljam da jesi. Onda mi reci, bili neki ateist tebi reka da ima smisla vjerovat u Boga? Ne.

Isto tako, tebi nema smisla da Illuminati misle će uspit u svojim ciljevima ako svugdje ostavljuju svoje poruke i znakove.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da slažem se da su Amerikanci rušenjem blizanaca tražili povod za rat. Kako to nema veze sa Illuminatima, pa čitava Američka vlada je u tome.

Ako nije kako onda objašnjavaš ovu povezanost sa brojevima u vezi 11.9.?

To je bia 11 dan u misecu. Prvi avion koji je udria zva se Flight 11, drugi Q33. 11.9. je 254. dan u godini, 2+5+4=11 Datum tragedije se poklapa sa brojem Američke hitne službe, 911. 9+1+1=11. I ima ih još puno, ne da mi se nabrajat. A po nekoj teoriji svi ti brojevi imaju veze s Illuminatima(može bit a i ne mora). To je

.

Ako Američka nije povezana s Illuminatima, koje je onda logičko objašnjenje za ovo?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 22:42 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Po stoti put.

Jesi ti vjernik? Pretpostavljam da jesi. Onda mi reci, bili neki ateist tebi reka da ima smisla vjerovat u Boga?

Isto tako, Illuminati misle da će uspit u svojim ciljevima ako svugdje ostavljuju svoje poruke i znakove.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da slažem se da su Amerikanci rušenjem blizanaca tražili povod za rat. Kako to nema veze sa Illuminatima, pa čitava Američka vlada je u tome.

Ako nije kako onda objašnjavaš ovu povezanost sa brojevima u vezi 11.9.?

To je bia 11 dan u misecu. Prvi avion koji je udria zva se Flight 11, drugi Q33. 11.9. je 254. dan u godini, 2+5+4=11 Datum tragedije se poklapa sa brojem Američke hitne službe, 911. 9+1+1=11. I ima ih još puno, ne da mi se nabrajat. A po nekoj teoriji svi ti brojevi imaju veze s Illuminatima(može bit a i ne mora). To je

.

Ako Američka nije povezana s Illuminatima, koje je onda logičko objašnjenje za ovo?

na ovo ne znam sta rec..ocigledno bi moro napisat 5 stranica da shvatis koliko si naivan, sad jos zbrajas brojeve..

ako ja obucem maicu sa okom na njoj, kako ti to sebi objasnjavas ?

ja ne objasnjavam nikako, maica ko maica, ti ces me proglasit iluminatom..

stvarno nemam vise volje raspravljat se, uzivaj

15 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

na ovo ne znam sta rec..ocigledno bi moro napisat 5 stranica da shvatis koliko si naivan, sad jos zbrajas brojeve..

ako ja obucem maicu sa okom na njoj, kako ti to sebi objasnjavas ?

ja ne objasnjavam nikako, maica ko maica, ti ces me proglasit iluminatom..

stvarno nemam vise volje raspravljat se, uzivaj

Sad kad više nemaš argumenata, svejedno si toliko tvrdoglav da ne poviruješ.

I da, oni su na novčanicu od dolara stavili znak Illuminata tek eto tako, bez ikakvog smisla, iz gušta......

16 godina
neaktivan
Illuminati

joj ismar ti je toliko tvrdoglav da nekazem glup da nista nece da vjeruje niti skonta. pito si ti ismara jesi ti vjernik-ne nije, sam kaze musliman sam ali na papiru sto znaci da nije a prije 2 stranice je govorio sve protiv islama. ne amerikanci su najboji narod i zaista su pre pre dobri i dragi. oni zaista netraze povod za rat niti im je to interes. zar ne? jesi ikad razmislio da ove bolesti oni naprave da mogu prodavat svoje lijekove i zaradivat isto tako i ratovi i 9.11. trebaju povod za rat. afganistan je novi vjetnam. sry ali ja nerazumijem kako mozes toliko branit nekoga a da nista neskontas.Neodlučan tu se ima toliko toga napisat ali meni se neda raspravljat sa takvima koji nemaju argumenata a sve opovrgavaju. 

@dr.zlo-dobri linkovi i ono obrnuto iluminati

██████████████████████████████████████████████████████████████████
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 23:46 (d3stroy3r_cro).
16 godina
neaktivan
[BOLD]Illuminati... [BOLD]

...po meni vrlo čudne jedinke. :/

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
15 godina
neaktivan
ismar89 kaže...
moram pisat romane kad me u kratkom postu pogresno shvatis, pa cak i u onolikom postu si me pogresno shvatio..

nisam reko da net sluzi samo teoriji zavjere, nego prosto da se sve moze nac na njemu

ja ne iznosim nikakve dokaze ovde, i ne sirim nikakve informacije, ja samo napadam pristup kojim se dobijaju te informacije, i odnos prema tome svemu, da se slijepo prati jer je 'zest'..

i koliko god vi poricali, vi koji pricate tako uzbudjeo o tome, kako nas cijeli svijet kontrolise, vama je zest sto ste vi to otkrili..

ja iznosim svoje misljenje prema nekim stvarima, a ne neke 'cinjenice', tako da ne sirim dezinformacije, jer moje misljenje to ne moze bit..

edit: danas idem gradom i vidim nenu kako nosi maicu, na sred maice jedno oko, i oko toga neke hipnoticne sare..nena je mason xD

Prije bih rekao da ti mene nisi shvatio, ali pošto vidim da si jako tvrd orah nemam namjeru da se upuštam u dublju raspravu sa tobom.

We do not quit playing because we grow old, we grow old because we quit playing.
16 godina
Illuminati

kaje najbolje illuminati ne postoje,odnosno dao bi se kladit da se tak ne zovu,sigurno ima neko tajno drustvo.Ono sta ja mislim da je cilj tih tajnih drustva sve vise kategorizirat ljude,odnosno kako mi to u skoli zovemo grupice neke,koje medusobono tracaju jedno drugo,okrenut ljude jedne protiv drugih.Kako im to uspjeva?Sve je to kriva televizija,igrice,internet i ostale stvari,imam tisuću dokaza za to.Moj mali bratic nabrijan je na te huligane,i ide na dinamove tekme, a mrzi nogomet,mislim da ga nikad nije igrao,donekle bi jos razumio da ide zato sto mu je to za gust,al kad pocne zbog toga napadat druge ljude koje ne vole dinamo,onda je to vec bolesno.To je samo jedan mali primjer,al mislim da razumijete sta hocu reci

15 godina
neaktivan

nemaju korist od toga, i da postoje ti ljudi..

svi ti negativni efekti televizije su posljedica toga sto se na tv ne pusta ono sto valja, nego ono sto ce donijet najvise novca..i tu se koriste raznoaznim trikovima..ubacivanja sexualnog sadrzaja gdje mu i nije mjesto, nasilja, i svakakvih 'interesantnih' stvari koje privlace paznju..za posljedice nikoga nije briga, jer je bitniji novac..

prosto, neko je davno shvatio da je na svijetu vise glupih ljudi, i shvatio je da postoje internet i tv, i poceo je od toga zaradjivat..

sjetite se backstreet boys lol, ili danas, jerry springer..

sve to su samo negativne posljedice radi nenormalne zelje za lovom i moci, nista drugo, i za te posljedice manje vise niko ne mari, dok mu puni novcanike..

16 godina
Illuminati

a da pa mogli su i pustat onda ljepe stvari na televiziji pa bi svijet bio ljepši,poanta u tome je da ućine ljude glupima,i da sve vide kroz film,zato će se danas govorit da duhova ima samo u filmovima npr,ili isto tak izvanzemaljsko život,a već se lagano i poćelo kroz neke filmove govorit i da bog ne postoji,odnosno isus.Zato i ljudi i vjeruju samo ono sto vide vise manje,isto tako ni ti nemas nekih konkretnih dokaza niti ja a oboje trabunjamo gluposti,a ko ce reci da su ovo gluposti sto pricamo,televizija mozda

15 godina
neaktivan
Illuminati

Ovakve stvari nisu gluposti nego je nažalost istina.

Zašto bi se

stvari spominjale u jednoj televizijskoj seriji/emisiji? Radi većeg profita?

Čak je i otkria kako oni to rade.

OĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 8:46 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
cale kaže...

a da pa mogli su i pustat onda ljepe stvari na televiziji pa bi svijet bio ljepši,poanta u tome je da ućine ljude glupima,i da sve vide kroz film,zato će se danas govorit da duhova ima samo u filmovima npr,ili isto tak izvanzemaljsko život,a već se lagano i poćelo kroz neke filmove govorit i da bog ne postoji,odnosno isus.Zato i ljudi i vjeruju samo ono sto vide vise manje,isto tako ni ti nemas nekih konkretnih dokaza niti ja a oboje trabunjamo gluposti,a ko ce reci da su ovo gluposti sto pricamo,televizija mozda

joj jesi se spetljo pobogu..pa sta je tebe vise privlacilo kad si imo 14 godina ?

mickey mouse, il neka treba koja plese polu gola xD

TV ne pusta nesto da bi nas natjerali da razmisljamo kao oni, nego pustaju ono sto znaju ca vecina ljudi zeli da vidi..ne odredjuje TV nas, nego mi odredjujemo TV..

cuj mogli su pustat nesto lijepo da svijet bude ljepsi..ma lol..

a kroz filmove se pocelo govorit i da bog ne postoji, da, i treba..svako ima pravo na svoje misljenje, i sad zato sto vecina ljudi vjeruje u boga,niko javno ne smije izjavit da on ne vjeruje ?

17 godina
cale kaže...

Da... radi filmova nevjerujemo da ribe mogu pricati (Potrga za Nemom), nevjerujemo da su vampiri pederi (Sumrak saga) i slicno... WTF?

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
16 godina
Illuminati

dobro u redu,niste me skuzili sta sam htio reći,ja nisam u pravu,kako znas da si ti u pravu za sve ovo sto tvrdis

17 godina
cale kaže...

dobro u redu,niste me skuzili sta sam htio reći,ja nisam u pravu,kako znas da si ti u pravu za sve ovo sto tvrdis

Pa bilo je na TV.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice