Ideje za party

poruka: 40
|
čitano: 11.356
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Ideje za party
Icefox kaže...

Ku**e... lakse ih je nac nego 5 laptopa

A i Jeftinije!

17 godina
neaktivan
Ideje za party

Rješite si alkohola i neku laganu LAN trku, ili pucačinu, više vam stvarno ne treba, i bit će vam super.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
14 godina
neaktivan
Icefox kaže...

Di ce oni kurve balavci {#}

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends
17 godina
neaktivan
Ideje za party

Koliko ja vidim svi su 20+, osim ako ne laže.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
15 godina
Ideje za party

Ljudovi hvala vam na idejama, naravno da budem nešto iskoristio od svega toga navedenog. Ugodne blagdane ;)

14 godina
protjeran
Sayler kaže...

Ljudovi hvala vam na idejama, naravno da budem nešto iskoristio od svega toga navedenog. Ugodne blagdane ;)

ponavljam igrate drustvene igre nezz u paru i gubitnici npr moraju nezz popit tekila shot ili nesto

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
18 godina

poker na skidanje je ok ideja,hmm,da da.

Heroes get remembered, but legends never dies.
16 godina
Scarfaceee kaže...
Icefox kaže...

Ti si mi puno stariji :D

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
16 godina
neaktivan
Sayler kaže...

Zdravo Bugovci,

Evo za Novu godinu organiziram party kod sebe i želio bih da igramo neke igre da nam bude zabavnije, pošto smo svi 20+.

Molio bih vas da li imate kakve ideje igre koje uključuju alkohol i one koje ne uključuju. Želio bih da nam bude zabavno i da ne zaboravimo ovu proslavu Nove godine.

Hvala Vam ;)

Svi 20+ a igrali bi igre?

Dude are you insane?????!?!?!

Pošto je ovo informatički forum, svi bi rekli da misliš na video igre. Ali ako je nešta drugo onda najbolje onaj Cugopol kao što je jedan kolega naveo, možda karaoke ako imate mikrofone i nekog talenta za urlanje i eto feštajte :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 22:19 (Krešo91).
14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Scarfaceee kaže...
Icefox kaže...

Ti si mi puno stariji :D

Samo ti cuti :D 98 {#}

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice