Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.042.723
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
neaktivan
RE: Humor
parizer kaže...
 LOLSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Humor

Kada sam vidio ovaj sot od KoRn-a umirao sam od smijeha

A izjave su najbolje:

i was able to sort that out. i carry a briefcase full of money

My Face!! My MODELING CAREER!!! My Faaace!!
Him, He Did it!!! KILL HIM!!!

we more like barbeque
we all different kinds of meat
but we're smothered in the same kind of sauce

dammit man don't you see me meditating over here!!!

WE ALL BLACK WHEN THE LIGHTS GO OUT

"ITS PINK!"
"No, no its psychadelic, man!"
"ITS PINK!"

It ain't about no booty -- it's about transistorzzzzz!

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Humor

Ne pijem,ne pušim i ne psujem.

...J**em ti majku čik mi je pal u pivo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2008 5:57 (Black Vision).
17 godina
neaktivan
Black Vision kaže...

Ne pijem,ne pušim i ne psujem.

...J**em ti m**ku čik mi je pal u pivo.

"M**ku"? Nije ovo Vrli novi svijet da se riječ 'majka' tretira kao psovka. :P
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2008 13:57 (klejton).
17 godina
Humor

Odlucio momak da putuje svijetom i tako nakon nekog vremena zavrsi on u Kini. Luta on cijeli dan i uziva u ljepotama koje ta zemlja nudi ali predvece umoran odluci naci mjesto za odmor.. tako se nadje on pred nekom kucom, pridje vratima pokuca i nakon nekog vremena otvori mu stari kinez.. Zamoli ga momak da prespava kod njega i starac pristane ali pod jednim uvjetom..., mladic moze prespavati ali nesme ni pogledati a gdje dotaknuti starcevu kci, i ukoliko to uradi starac ce na njemu primjeniti 3 najgora Kineska mucenja..., mladic naravno pristane. Kasije dok su on i starac vecerali sidje djevojka niz stube.., bila je prelijepa i mladicu se svidjela ali iz straha ju je ignorirao iako ona nije mogla skinuti pogled s njega on je bez rjeci otisao u svoju sobu! Poslje ponoci momak je popustio iskusenju i usuljao se u djevojkinu sobu te je proveo s njom strastvenu noc.., pred zoru se umoran i slomljen vratio u svoju sobu i odmah zaspao... Sutra probudivsi se osjetio je ogroman pritisak na prsima.., otvorio je oci i vidio povelik kamen na svojim prsima a na plafonu je bila poruka "Kinesko mucenje br.1 Veliki kamen na prsima" uz osmjeh pomisli mladic kako to i nije neko mucenje pridje prozoru i baci kamen kroz njega ali u tom trenutku ugleda poruku na zidu "Kinesko mucenje br.2 Kamen vezan za lijevo jaje" momak sav uplasen shvati da je konopac skoro zategnuo i odluci da je bolje imati par slomljenih rebara nego biti kastriran te skoci kroz prozor za kamenom...., ali padajuci ugleda poruku na zemlji "Kinesko mucenje br.3 desno jaje vezano za nogu kreveta" Viče Viče Viče

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
17 godina
neaktivan
Humor

LOL!!!

Microsoft broke Volkswagen's world record: Volkswagen only made 22 million bugs!

Windows - the most popular virus on the market today.

Windows - The colorful clown suit for DOS

The nice thing about Windows is - It does not just crash, it displays a dialog box and lets you press 'OK' first.

McAfee-Question: Is Windows a virus?

No, Windows is not a virus. Here's what viruses do:

1. They replicate quickly - okay, Windows does that.
  2. Viruses use up valuable system resources, slowing down the system as they do so - okay, Windows does that.
  3. Viruses will, from time to time, trash your hard disk - okay, Windows does that too.
  4. Viruses are usually carried, unknown to the user, along with valuable programs and systems. Sigh... Windows does that, too.
  5. Viruses will occasionally make the user suspect their system is too slow (see 2.) and the user will buy new hardware. Yup, that's with Windows, too.

Until now it seems Windows is a virus but there are fundamental differences:
Viruses are well supported by their authors, are running on most systems, their program code is fast, compact and efficient and they tend to become more sophisticated as they mature.
So Windows is not a virus. It's a bug.

Windows95 is out! (PC Magazine, April 2013)Windows95: New look, same multicrashing

Windows95 will be released as soon as Windows 3.1 finishes loading

Windows95 - Every function is a restart function...

Windows95 does really have preemptive Multitasking: It can boot and crash at the same time.

Ever noticed how fast Windows runs? Neither did I!

Mouse not present - click twice to continue...

Windows '98 will also have artificial intelligence, e.g.:

• Unable to FORMAT A: Having a go at C:
  • Can't Compress Hard Drive but don't worry I'll delete all files over size 50,000 that'll give you some space.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 23:01 (zoran010).
17 godina

Dobri ovi o Windowsima Smijeh

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
Humor

Nbava Kua
17 godina
neaktivan
Humor

Što dobijete kada operete HDZ-ovce čistom vodom? - prljavu vodu i čiste kriminalce..Namigiva

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
 Ovo je fantastično, altairov konj je pravo puko  i  onaj  kak  guzi  gredu Smijeh, a, i crysis zna bit iznenađujuće retardiran, dobra....
17 godina
Humor

Stvarno jakooo

hcsc
17 godina
Humor

Trener - vrhunski pedagog Smijeh

http://www.smeh-do-suza.com/trener.html

Doć će Zoka da vas roka
17 godina
Humor

Hehe.

Nbava Kua
17 godina
neaktivan

Pita mala jednogrba deva mamu:

Mala deva: "Mama zašto mi imamo jednu grbu?"

Mama deva: "Da nebi umrli od žeđi kada dugo hodamo pustinjom."

Mala deva: "Zašto imamo ovakve papke?"

Mama deva: "Zato da nebi propali kroz pjesak kada hodamo pustinjom."

Maloj devi nije ništa jasno pa ne izdrži i opet pita:   "Mama pa koji onda ku*** radimo u zološkom vrtu?!?!"

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan
Humor

Chuck Norris je toliko mocan da moze pobrisati recycle binIznenađen

17 godina
neaktivan
benito kaže...

Chuck Norris je toliko mocan da moze pobrisati recycle binIznenađen

Zašto se svemir širi?  Bježi od Chuck Norrisa Smijeh

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan
Humor

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
BORN kaže...

SmijehSmijeh veoma dobro!
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan
Humor

h

:))

SAJB

Zatvorite prozore. linuxzasve.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2008 18:08 (ambivalent).
17 godina
protjeran
BORN kaže...

ambivalent kaže...

h

:))

SAJB

Haha, ludo oboje! XDXDXDXDXD
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2008 10:07 (naxeem).
17 godina
Humor

Svašta, da se malo nadovežem to je iz Rijeke, ulaz u kontenerski terminal Luke Rijeka.

hcsc
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...

Svašta, da se malo nadovežem to je iz Rijeke, ulaz u kontenerski terminal Luke Rijeka.

A ja gledam i razbijam glavu kako mi je nešto poznato na tom videu.
17 godina
neaktivan
Humor

Jedna časna sestra u samostanu se kresnula sa svećenikom. Idući dan ostale časne sestre su nekako došle do zaključka da se neko prošle noći kresnuo pa kaže jedna časna da se neko kresnuo... Sve časne sestre šute, a jedna se smije... Kaže da se nezna ko ju je kresnuo... Sve šute, jedna se smije... Kaže da je puko kondom... Sve se smiju, jedna šuti! lol

17 godina
neaktivan
Humor
Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
17 godina
neaktivan
 LUDNICA!!!
17 godina
neaktivan
Humor

ULTIMATIVNA POEZIJA

ODA O PS3

Oj ti crni oltaru,kojem pridonosim žrtve...u Cod4 brojim mrtve. Grčeći se u transu, prozet mukama tvoju relikviju stežem rukama,kojom šaram po zraku ...izgledam kao drogiran shaman u mraku. Uši mi ispunjava mili zvuk ventilatora tvojih ,tjeraš zle misli mojih.Nepce mi nadraženo od pomisli kakvog li si okusa ...zasigurno si djelo tajnih pokusa.Površina tvoja presijava se ko najfinija glazura neke divne torte...opuštaš me više nego voltaren forte.Prstima nemogu prodrijeti u tebe ali zato ti nudim samog sebe.Mogu ponizno dirati utore tvoje ,o kako li samo titra srce moje .Presvijetla ti sijajna lajsna i neodoljiv ti simboli šareni ,kakve li samo divne osijećaje budiš u meni . Tvoj sam rob i nudim ti se cijeli ,oj ti komadu hardvera smjeli.Uzmi me ko što barbar uzme dijevu , da budem ko slavuj u ljubavnom pjevu.

ODA O GAMERICI

Svaki bi gamer jednu takvu htio , to bi tek pravi pravi gamerski život bio. Rasturaš konzolu i pokazuješ znanje a, ona te voli više... a, ne manje. Igrate skupa ...riješavate zadatke, provodite sate provodite sate slatke . Zadnjeg bossa mlatarate u ritmu , dočekate noćnu uru sitnu ! A onda skupa pod plahte bijele , da se malo tijela vesele , igrati se treba i mame i tate ... jer to je najbolje u kasne noćne sate. Tako ja tražim gamericu svoju ,da ispolira batinu moju , dok mi ona trese ...istražuje se mapa ... O Bože evo level  Up-a !

ODA  PS3 FUNBOYU

Da riješimo odmah na početku ove ode ,ko voli XboX neka odmah ode. Playstation je moja prva sreća i sad a roka generacija treća. Volim Pleyku svoju ,Biblije mi Kurana svetog ...oj napravite više CoDa petog! Volim je više od majke i oca, draža mi je nego pijancu boca, želim je više nego žedan kiše oj, Microsofte loše ti se piše. Pleyka moja ...kao živo biće , uh kasna li je ura , zar već zora sviče ? Prođe cijela noć u igranju i sreći , krajnje je vrijeme da se ide leći. I dok sanjam ja je igram sretan ,u snu sam Warhawk kapetan. Rušim avione i air strike sam zvao, kad odjednom sa kreveta sam pao! Eto dragi moji svima vam je jasno , Fanboy sam i preobratit me je kasno !  Imam Playku svoju i EyeToy , još samo dualshock i svijet će biti moj! Volim te draga Playko ...platit ću ti mise, jedina je greška što ti nemaš sise.

Original By UltimaWeapon

17 godina
neaktivan
frost135 kaže...

ULTIMATIVNA POEZIJA

ODA O PS3

Oj ti crni oltaru,kojem pridonosim žrtve...u Cod4 brojim mrtve. Grčeći se u transu, prozet mukama tvoju relikviju stežem rukama,kojom šaram po zraku ...izgledam kao drogiran shaman u mraku. Uši mi ispunjava mili zvuk ventilatora tvojih ,tjeraš zle misli mojih.Nepce mi nadraženo od pomisli kakvog li si okusa ...zasigurno si djelo tajnih pokusa.Površina tvoja presijava se ko najfinija glazura neke divne torte...opuštaš me više nego voltaren forte.Prstima nemogu prodrijeti u tebe ali zato ti nudim samog sebe.Mogu ponizno dirati utore tvoje ,o kako li samo titra srce moje .Presvijetla ti sijajna lajsna i neodoljiv ti simboli šareni ,kakve li samo divne osijećaje budiš u meni . Tvoj sam rob i nudim ti se cijeli ,oj ti komadu hardvera smjeli.Uzmi me ko što barbar uzme dijevu , da budem ko slavuj u ljubavnom pjevu.

ODA O GAMERICI

Svaki bi gamer jednu takvu htio , to bi tek pravi pravi gamerski život bio. Rasturaš konzolu i pokazuješ znanje a, ona te voli više... a, ne manje. Igrate skupa ...riješavate zadatke, provodite sate provodite sate slatke . Zadnjeg bossa mlatarate u ritmu , dočekate noćnu uru sitnu ! A onda skupa pod plahte bijele , da se malo tijela vesele , igrati se treba i mame i tate ... jer to je najbolje u kasne noćne sate. Tako ja tražim gamericu svoju ,da ispolira batinu moju , dok mi ona trese ...istražuje se mapa ... O Bože evo level  Up-a !

ODA  PS3 FUNBOYU

Da riješimo odmah na početku ove ode ,ko voli XboX neka odmah ode. Playstation je moja prva sreća i sad a roka generacija treća. Volim Pleyku svoju ,Biblije mi Kurana svetog ...oj napravite više CoDa petog! Volim je više od majke i oca, draža mi je nego pijancu boca, želim je više nego žedan kiše oj, Microsofte loše ti se piše. Pleyka moja ...kao živo biće , uh kasna li je ura , zar već zora sviče ? Prođe cijela noć u igranju i sreći , krajnje je vrijeme da se ide leći. I dok sanjam ja je igram sretan ,u snu sam Warhawk kapetan. Rušim avione i air strike sam zvao, kad odjednom sa kreveta sam pao! Eto dragi moji svima vam je jasno , Fanboy sam i preobratit me je kasno !  Imam Playku svoju i EyeToy , još samo dualshock i svijet će biti moj! Volim te draga Playko ...platit ću ti mise, jedina je greška što ti nemaš sise.

Original By UltimaWeapon

to je bilo u novom Gameplayu, to si ti njima poslal il si kopiral pjesme
http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice