Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 12.988.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
14 godina
Humor
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
Humor

:D

17 godina
Humor

OMG 

Donald Trump

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
neaktivan
Humor

Netko je podvalio imena. Sorry ako je bilo.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 20:11 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Humor

GIF

(Koper - Hajduk)

12 godina
Humor

.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
10 godina
Humor

kako hercegovac prosi curu: hoces li se kopati u mom groblju :D za post iznad: ja bi narod zapalio benzinom :DDD

IMA JOŠ KRVI U STAROM JARCU
10 godina
neaktivan
Humor

Burazov status....

Prodajem Passat B4 1996. godište za dijelove.

Dijelovi se mogu pogledat na relaciji Klis-Split 

16 godina
neaktivan
Re: Humor
hanteed kaže...

kako hercegovac prosi curu: hoces li se kopati u mom groblju :D za post iznad: ja bi narod zapalio benzinom :DDD

14 godina
Humor

Evo jedan možda ga znate : 

Kako se zove čovjek koji kupuje u Merkuru ?

Merkurac

Zmaj od Bosne | Unlock the Power Within | Intel Core i7
12 godina
Humor

GUN 

Finger Up :)
10 godina
neaktivan
Humor
Clueless gamers shouldn't judge
15 godina

Suljo: "Mujo, ovo je život! Sunce, pijesak, voda..."
Mujo: "Suljo, ne seri i ubacuj u mješalicu!"

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
Humor
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina

Bosanski horoskop:

Lopata (22. 12. - 19. 1.)

Rođeni u ovom znaku najčešće najebu. Dovedu ih na pripremu gradilišta i do vrata su u blatu.

Inače se odlikuju analitičkim duhom i romantičnom prirodom, ali to im ništa ne koristi ako im zapadne lopata.

Dobro se slažu sa rođenima u znaku Krampa.

Mješalica (20. 1. - 18. 2.)

Likovi iz ovog znaka su staložene i mirne osobe. Uglavnom su BMK, sve dok mješalica radi.

Malo popizde ako se pokvari, ali onda skupe one rođene u znaku Lopate da oni to ručno odrade.

Izrazito su vesele naravi i vole djecu.

Dizalica (19. 2. - 20. 3.)

Rođeni u znaku dizalice su, logično, vitki, visoki i čvrsti. Malo nestabilni kao osobe, pa im se često dogodi da im zaliju stopala u beton da se ne prevrnu.

Dobro se slažu sa Mješalicama. Dizalice su ljudi koji su tihi, oprezni i skloni magiji, misticizmu i vlašićkom siru i jagnjetini sa ražnja.

Kontejner (21. 3. - 19. 4.)

Njihov zaštitnik je Crveni orao. Ne zna se zašto, oni tako tvrde. Navodno to je zbog gužve u baraci (kontejneru).

Dobro se slažu sa Lopatama, naravno ukoliko ovi ne pizde previše. Odlikuje ih velika umna snaga, emotivna energija i smrdljive noge.

Krampa (20. 4. - 20. 5.)

Izrazito produhovljene osobe kojima su porodični odnosi i vrijednosti na prvom mjestu.

To je posebno vidljivo u njihovim psovkama gdje redovno spominju Boga, Crkvu, majku, oca, sestru, itd.

Najintenzivnija religiozna iskustva ove vrste doživljavaju onda kad im nešto ne polazi za rukom. Treba još dodati da im je totem iz biljnog svijeta kupus.

Armirani beton (21. 5. - 20. 6.)

Armirani beton je znak u kojem su rođene glavne face na gradilištu. Tvrdi i glupi, čvrsti i zajebani, strah su i trepet za Dizalice i Mješalice.

Izbjegavati. Nemaju totema iz biljnog svijeta. Bradu i brkove rijetko briju. Neskloni iskustvima sa područja higijene.

Pikhamer (21. 6. - 22. 7.)

Rođeni u ovom znaku su izrazito osjećajne osobe. Skloni depresivnim raspoloženjima kad im ponestane pive.

Emotivno vezani za majčinsku figuru u liku dežurne konobarice. Ne podnose Lopate i Betone.

Boja Pikhamera je ružičasta, a totem iz biljnog svijeta je kakaovac.

Mesni narezak (23. 7.- 22. 8.)

Osobe ovog znaka često pate od povišenog holesterola. Dobro se slažu s Kontejnerima.

Oštroumni su i hrabre vođe. Ljudi iz drugih znakova ih vole, ali im često iza leđa jebu mater, naročito Betoni.

Tajnovitost je izrazita osobina Mesnih narezaka. Njihova boja je smeđa do crna. Totem iz biljnog svijeta je grah.

Šljem (23. 8. - 22. 9.)

Rođeni u ovom znaku su izrazito intelektualne osobe. Sve postižu glavom. Glavom najčešće štemaju, a ponekad i misle, iako je nisu skloni koristiti u tu svrhu.

Obožavaju ih Dizalice i Betoni. Često se bave poezijom i romantični su. Hrabre i istrajne osobe, snažne u svakom pogledu sa istančanim smislom za pravdu i porodicu.

Zalažu se za druge i legalizaciju prostitucije. Boja im je, naravno, bijela.

Mujo (23. 9. - 23. 10.)

Rođeni u znaku Muje, face su na gradilištu. Najbolje se slažu s Lopatama i Krampovima, a najteže s Betonom.

Prilično su društveni i prijateljski nastrojeni, pa su rijetko kada sami. Skloni kulturnom angažmanu u birtijama i alpinističkom penjanju na lokalne opajdare i radodajke.

Mujina boja je ljubičasta, a totem iz biljnog svijeta je burek.

Cigla (24. 10. - 21. 11.)

Cigla ima izrazito dobru sposobnost prosuđivanja i intuiciju. Stručnjaci su za ljudsku dušu.

Lako naslute kad se sprema neka pizdarija pa se mudro povlače u pozadinu odakle podjebavaju u cilju mirnog rješenja konflikta.

Najbolje se slažu s Betonima i Mješalicama, a ne podnose Krampove, Lopate, Mesne Konzerve i pisanu riječ.

Totem iz svijeta biljaka je bršljan, a boja je boja cigle, samo zelena.

Severina (22. 11. - 21. 12.)

Severina se najbolje slaže s Kontejnerom i Mujom.

Rođeni u ovom znaku skloni su analnom seksu, ali im se isto tako treba dodati i po koja duševna karakteristika kao što su intuicija i velika sposobnost predviđanja.

Osjećaju jaku averziju prema kameri i inače bilo kakvom obliku snimanja. Mane su im dlakavost.

Boja Severine je crna, a totem biljka je trava – zelena, naravno.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
Puls3 kaže...

Merkurac

Sjećam se u osnovnoj (!) da sam htio zajebat profu iz hrvatskog, taman smo učili o superlativima i pitao sam je 

koji je superlativ od Merkur 

Sa smješkom mi je odgovorila; Merkurina, Gorane! 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
13 godina
neaktivan
gocc01 kaže...
Puls3 kaže...

Merkurac

Sjećam se u osnovnoj (!) da sam htio zajebat profu iz hrvatskog, taman smo učili o superlativima i pitao sam je 

koji je superlativ od Merkur 

Sa smješkom mi je odgovorila; Merkurina, Gorane! 

Augmentativ, druže. 

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
17 godina
Humor

Malo Gifova nikome ne škodi.

GIF

GIF

GIF

GIF

14 godina
Humor
Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
17 godina
Humor

He He

13 godina
neaktivan
Humor

...kriva tema 

EDIT: Hibrid velike hobotnice i crnca?

četri tisuče četristo četrdeset i četri četnika čekaju četvrtog četnika u čakovcu čekičajući čavlima po čeki čačkajući čizmom po čmaru i čurlićući čudno i čedno četvrtkom a čavka čuči na čamovom čamcu
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2015 12:05 (CROcodile11).
17 godina
Humor

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
Humor

Bakica vidi dječaka kako puši i pije pivo na klupi u parku.

Prilazi mu i pita ga: 'A kako to da ti nisi u školi u ovo doba dana?'

'U školi? Što vam pada na pamet, pa ja imam samo šest godina!'

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
17 godina
Humor

Turbo Trabant

13 godina
Humor
ⰁⰅⰈ ⰆⰓⰕⰂⰅ ⰐⰅⰮⰀ ⰒⰓⰑⰮⰯⰅⰐⰅ
14 godina
neaktivan
Humor

Bile Fata i Zejna na nudističkoj plaži, sakrile se
iza neke stijene, vidio ih crnac pa zaglumio da je zasp'o a kita mu se
digla pa onako štrči u nebo.
- Joj Fato, ja ne mogu izdržat' kaže Zejna, otpuže do crnca i šapatom će Fati:
- Dodaj ,de mi čakiju.
- Pa nećeš to čovjeku odrezati, budalo budalasta.
- Ma kakvi samo da malo usta zarežem, samo milimetar.

16 godina
Humor

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
neaktivan
Moj najdraži.

Umre žena i ode u raj, kaže njoj bog "sad kad si u raju mogu ti ispuniti jednu želju".

Odgovori ona "ja bih htjela biti živa".

Kaže bog "može" i stavi ju u toplomjer.
Since the hard kick pioneered the scene, no words are fit to describe how explosive the sound has become. With the force of headbangers and die hard producers, we are now at maximum power.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice