Ja sam se odvalio na to sto su dva retarda lajkala :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ekrem napreduje
LOL!!!!!!!
Da na facebooku zbilja ima kretena,dokaz je prilozen screenshot. Liku je cijeli zid pun statusa kao na screenshotu.
Da stvar bude još zanimljivija taj lik je opsjedao moju curu i nudio joj 6000kn da ona bude s njim... Pazite kretena...
hahahhahaa koja budala :D
InterSpar FAIL(ispričavam se na malo lošijoj slici)
uvauuuuuuuuuuuuuuuu jaka stvar ja kad bi slikao takve stvari mislim da bi mi ni 1 terabajt ne bi bio dovoljan
InterSpar FAIL(ispričavam se na malo lošijoj slici)
uvauuuuuuuuuuuuuuuu jaka stvar ja kad bi slikao takve stvari mislim da bi mi ni 1 terabajt ne bi bio dovoljan
Probaj pa ćeš vidit kolko će ti trebat "terabajta".
Zašto jednostavno ne napišeš ništa umjesto da pišeš takve gluposti?
FAIL nema velikoga početnoga slova, nema ni točke :P
zamisli ja u kineskom shopu našo gače
ja gledam šta to :P
EDIT:
HAHAHA zamisli dali su mi TD.. de polish my nuts and serve me a milkshake.
Neka engleska obitelj provodi godišnji odmor u Njemačkoj. Za vrijeme jednih od čestih šetnji primjete jednu ljupku kućicu u polju koja bi im odlično odgovarala za provod idućeg godišnjeg odmora. Upitaše tko je vlasnik i saznaše da je to protestantski pastor re s njim sklopiše ugovor za iznajmljivanje kućice iduće godine. Na povratku u Englesku, najednom se sjeti gospođa da u kućici nije vidjela WC i, zahvaljujući engleskoj pedantnosti, odluči pisati pastoru i zamoliti ga za informacije gdje se nalazi WC u toj kućici.
Pismo je bilo napisano ovako:
„Poštovani gospodine pastore, ja sam ona gospođa što sam s vama prije nekoliko dana sklopila ugovor za ladanjsku kućicu. Nisam pri obilasku kućice naišla na WC, te Vas moli da biste me htjeli obavjestiti o tome. Uz srdačan pozdrav i poštovanje N.N.
Primivši pismo, pastor nije shvati kraticu WC i, u uvjerenju da se radi o anglikanskoj kapeli (Walah Chapel), odgovorio ovako:
„Poštovana gospođo, zahvaljujem na Vašem upitu. Čast mi je obavijestiti da se mjesto koje Vas zanima nalazi 12 km od kućice, što je prilično nepogodno za one koji su ga navikli češće posjećivati. Tko je navikao duže se zadržavati zbog svojih poslova, trebao bi ponijeti nešto za jelo tako da se na mjestu može zadržati cijeli dan.
Do mjesta se može doći prema izboru: pješice, biciklom ili automobilom, ali je bolje doći ranije da ne bi ostali vani i ometali druge. U zgradi ima 100 mjesta za stajanje i 40 za sjedenje. Postoji kondicioniranje zraka kako bi se izbjegla neugodnost loših mirisa.
Sjedala su prekrivena crvenim velurom. Preporuča se da se dođe na vrijeme ako se želi dobiti sjedeće mjesto. Djeca sjede skupa s ocem i svi pjevaju, svi plješću rukama i udaraju nogama. Na ulazu vam daju jedan list papira, a tko zakasni, može se poslužiti listom susjeda. Papir se pri izlazu može predati osobi za to zaduženoj i po mogućnosti ne zgužvan, kako bi se mogao koristiti još barem mjesec dana. Postoje veliki zvučnici i pojačala za zvukove da bi se mogli čuti vani za utjehu onima koji nisu mogli ući. Ono što se sakupi, podjeli se siromasima. Postoje i specijalni fotografi koji vas snimaju u raznim pozama, ako bi vas svi mogli vidjeti pri tako čovječnom činu.
zamisli ja u kineskom shopu našo gače
ja gledam šta to :P
EDIT:
HAHAHA zamisli dali su mi TD.. de polish my nuts and serve me a milkshake.
If you are on Ubuntu or something similar, browse tosystem / preferences / sound / login
Where is System? Isn't that Windows directory (IE: system32).
Aleluja!
I šta je tu smiješno... Balavac suspendiran super... Nije me nasmijalo ;)
Nemate smisla za humor :(
Ulazi plavuša u sex shop i upita drhtavim glasom:
Daa lii imattteee viibratooore?
Prodavač : Da!
Plavuša: -Reciiiite mii mooolim vaass kakkoo see gasiiii!
Kaže Bobi Rudiju
- Ne razumijem zašto su postavili kipove na ovu zgradu
- Nisu to kipovi, to su zidari!
Pita mali dinosaurus mamu:
- Mama, hoću li ja ići u raj kad umrem
- Ne sine, ići ćeš u muzej:
Prilazi Mujo komadu u londonskoj diskoteci, pruža joj ruku i kaže
- Mujo
A ona će:
- Jessy
- E tu sam, al' kako se zoveš?
Aleluja!
taj kora ti je dobro poznati mulit account troll
danas ce vec imati novi acc
znate ga vec pod imenom robert-je-glup,F1-IVA,Bart Simpson,Michelangelo itd itd itd
Aleluja!
taj kora ti je dobro poznati mulit account troll
danas ce vec imati novi acc
znate ga vec pod imenom robert-je-glup,F1-IVA,Bart Simpson,Michelangelo itd itd itd
Hebeni No-Lifer , nema pametnijeg posla ljeti nego visiti po forumu sa 50 accova.
Poz !
Razgovaraju dva policajca:
-jučer sam kupio četku za wc.
-i?
-paa,ne znam,nekako mi je s papirom bilo bolje...