HRT pretplata na PC Max tv WTF?

poruka: 12
|
čitano: 8.650
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Evo ovako prije možda 2 minute je bio onaj iz HRT tip neki...i čita on meni zakon kaže da moram plaćati pretplatu na:PC,Mobitel,AutoRadio,MaxTV.

I ja njemu da ja plačam max tv,nevidim razlog zašto bih im morao plačati te stavke?

dodajte me na skype:gmailovac
16 godina

Ta preplata je za posjedovanje TV prijemnika. To "moraš" plaćat jer je takav zakon.

Čitaj malo: LINK.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 17:19 (SHELBY_09).
18 godina
neaktivan
RE: HRT pretplata na PC Max tv WTF?
Gmailovac kaže...

Evo ovako prije možda 2 minute je bio onaj iz HRT tip neki...i čita on meni zakon kaže da moram plaćati pretplatu na:PC,Mobitel,AutoRadio,MaxTV.

I ja njemu da ja plačam max tv,nevidim razlog zašto bih im morao plačati te stavke?

{#} {#} 

Drugi put mu reci nek dođe s sudskim nalogom i policijom, ili ćeš ga tužiti za uznemiravanje i duševne boli. {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
17 godina
Gmailovac kaže...

Otjeraj ga s praga ko Jazavca, moze probat ali ti ga ne smiješ pustit u kucu jer on to niti ne smije prislino uc nigdje i nema pravo na to i vozi miško reci nemam TV i zalupi vratima.{#}{#}

SHELBY_09 kaže...

Ta preplata je za posjedovanje TV prijemnika. To "moraš" plaćat jer je takav zakon.

Zakon je jedno a provedba istog, je na Vrbi sviralo ili Bukvi svejedno u banana drzavi baš se pitam zakaj hm jel da.{#}{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/i-kontrolori-nemocni-hrt-ne-moze-naplacivati-pretplatu-mobitele-clanak-251033

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 17:33 (rambox).
15 godina
protjeran
SHELBY_09 kaže...

Da ali ja u kući nemam DVB-T nego imam 2 max tv-a 1 u dnevnom i 1 u sobi.

Verbatim kaže...
Gmailovac kaže...

{#} {#} 

Drugi put mu reci nek dođe s sudskim nalogom i policijom, ili ćeš ga tužiti za uznemiravanje i duševne boli. {#}

Reko sam mu,i pita on za auto radio a oba u kvaru treba netko kupit nove...i ja mu kažem u kvaru on gleda,reko mi da mu pokažem da su u kvaru reko sam mu nek mi donese sudski nalog pa ću mu pokazati.

rambox kaže...
Gmailovac kaže...

Otjeraj ga s praga ko Jazavca, moze probat ali ti ga ne smiješ pustit u kucu jer on to niti ne smije prislino uc nigdje i nema pravo na to i vozi miško reci nemam TV i zalupi vratima.{#}{#}

SHELBY_09 kaže...

Zakon je jedno a provedba istog, je na Vrbi sviralo ili Bukvi svejedno u banana drzavi baš se pitam zakaj hm jel da.{#}{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/i-kontrolori-nemocni-hrt-ne-moze-naplacivati-pretplatu-mobitele-clanak-251033

Otjero sam ga s praga,da je tražio u kuću sigurno nebih ušao.

dodajte me na skype:gmailovac
17 godina

Meni upravi bio kontrolor i pita jel plaćamo tv pretplatu. Ja kažem nemam tv (iako ga imam al briga me). Kaže on kako nemate, čuje se da nešto gledate. To je bio crtić na laptopu. A on kaže pa i to je prijemnik. A ja onak WTF. Di se u laptop može priključit antena?

Pokaže on meni neki papir da moraju plaćati svi koji imaju bilo kakav uređaj koji može primati audio ili video signal. Ja kažem njemu da moj laptop nema priključak za antenu. I onda je odustao i samo nešto promrmljao da će se to sudski riješit.

Šta sad to znači da bi ja trebao plaćati pretplatu ako imam neki smartphone jer i on može primati npr. radio signal?

Bit će!
15 godina
Re: HRT pretplata na PC Max tv WTF?
Pročitaj ovo (http://www.pravnadatoteka.hr/pdf/Placanje_RTV_pristojbe.pdf) malo je starije ali ćeš steći sliku. Mislim da je često puta pristup, od strane inkasatora, stara metoda APP.
Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan

A ček ja imam opti tv ,znači mi u toj cijeni ne plačamo rtv pretplatu??

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
15 godina
Ne, osim ako nije ugovorom definirano tako. Ako je onda na računu imaš to specificirano.
Stručnjak za odmaganje...
17 godina
unique83 kaže...

Meni upravi bio kontrolor i pita jel plaćamo tv pretplatu. Ja kažem nemam tv (iako ga imam al briga me). Kaže on kako nemate, čuje se da nešto gledate. To je bio crtić na laptopu. A on kaže pa i to je prijemnik. A ja onak WTF. Di se u laptop može priključit antena?

Pokaže on meni neki papir da moraju plaćati svi koji imaju bilo kakav uređaj koji može primati audio ili video signal. Ja kažem njemu da moj laptop nema priključak za antenu. I onda je odustao i samo nešto promrmljao da će se to sudski riješit.

Šta sad to znači da bi ja trebao plaćati pretplatu ako imam neki smartphone jer i on može primati npr. radio signal?

Ništa on sudski neče rješit,Smijeh sere bezveze ubuduče ih tjeraj što dalje od kuče i kučnog praga nek si HRT preplatu nabiju u rit i rješeno.Cool

Ako slučajno dođe opet samo mu postavi ovo jedno pitanje, jel ima sudski nalog za prisilan ulaz na tvoje imanje ili stan. Pošto taj nalog nema(a neče ga nikad nit dobit),potjeraj ga van i gotovo uopče nemojte s njima raspravljat o nikakvim televizorima i prijemnicima na bilo kakvim uređajima.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 19:01 (rambox).
15 godina
neaktivan

hmm..a jel se mogu izvuči na foru da gazda plaća pretplatu??pošaljem ga gori njima {#}

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
16 godina

Meni su dolazili vise puta kada sam zivio u kuci. Stalno sam ih tjerao, jednog dana frajer ode iza kuce i uz stepenice se popne kad ono na terasi mali tv. Odmah vadi neki blok i pocinje pisati. Vidim ja njega kroz prozor i izletim van. Ko ste vi i sta radite tu. Ja sam kontrolor i vidim da imate tv. Gledam ja njega i kipim. Uzmem onaj mali tv i bacim ga sa terase, pade dole i razbi se u komade. Lik gleda u mene i nemoze vjerovati. Velim ja njemu eto sad nemam tv. Frajer se pokupi i ode.

Sada kako sam u stanu i ne otvaram im vrata, nema smisla uopce sa njima pricat.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice