HP ekspres - slanje poste

poruka: 8
|
čitano: 11.334
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozz!
Covjek mi je jucer poslao posiljku, i danas gledam status posiljke i ugledam ovo:

Zovem postu i pitam sta znaci Za rajon, kazu oni to znaci da je pokusana dostava na kucnu adresu, ali nikoga nije bilo doma, i kazu da provjerim sanducic.

U to vrijeme, nas 6 je bilo doma, a u sanducicu nema nista.

Zovem opet, i zena me preusmjeri na drugi odjel, na kojem naravno vise nitko ne radi.

Pa me zanima dali je ona meni dobro objasnila, dali ja to mogu otic i podic u postu?

Hvala!

Autoclimb kills more people than AIDS
18 godina

Mozes otici u postu viditi je li doslo, ali se nemoj cuditi ako dode do problema na salteru. Necu ulaziti u detalje, ali ako imas volje i vremena isprobaj svoju srecu odlaskom do poste i nemoj osobnu zaboraviti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 17:49 (Sint1).
13 godina
neaktivan
Re: HP ekspres - slanje poste
Svrzic kaže...

Pozz!
Covjek mi je jucer poslao posiljku, i danas gledam status posiljke i ugledam ovo:

Zovem postu i pitam sta znaci Za rajon, kazu oni to znaci da je pokusana dostava na kucnu adresu, ali nikoga nije bilo doma, i kazu da provjerim sanducic.

Zovem opet, i zena me preusmjeri na drugi odjel, na kojem naravno vise nitko ne radi.

Pa me zanima dali je ona meni dobro objasnila, dali ja to mogu otic i podic u postu?

Hvala!

Odi u postu sa osobnom i trazi posiljku na svoje ime.

Moraju ti ju dati i bez potvrde ako je u posti. {#}

Što hladnije to bolje :)
15 godina
Praedator kaže...
Svrzic kaže...

Pozz!

Hvala!

Odi u postu sa osobnom i trazi posiljku na svoje ime.

Moraju ti ju dati i bez potvrde ako je u posti. {#}

A neznam u koju postu da idem, moju lokalnu ili na glavni?

15 godina

Evo me doma.

Bio u lokalnoj posti - oni neznaju nista.

Produzio do glavnog, nakon natezanja uspjeli nac paket.

Ime sve govori: "Hrvatska" posta

12 godina

Pozz forumaši!Evo neki sam proc naručio sa njuškala za laptop iz Zagreba! I dogovorio sam se sa gospodinom da mi dostava bude do 15h ja sam u skoli do 13:10 ako kurir dođe prije mene šta će biti sa poštom??Ako mi odnesu paket u poštu jeli se išta dodatno plaća??I koliko moraš imati godina da bi mogao podignuti paket??Hvala na odgovorima unaprijed!

12 godina

Molim vas odgovorite mi!

13 godina
protjeran
CPU kaže...

Pozz forumaši!Evo neki sam proc naručio sa njuškala za laptop iz Zagreba! I dogovorio sam se sa gospodinom da mi dostava bude do 15h ja sam u skoli do 13:10 ako kurir dođe prije mene šta će biti sa poštom??Ako mi odnesu paket u poštu jeli se išta dodatno plaća??I koliko moraš imati godina da bi mogao podignuti paket??Hvala na odgovorima unaprijed!

ako te nema doma u standucic ti puste zuti listic sa njime odes u postu sa osobnom i podignes paket , koliko ja znam nista se naknadno nenaplacuje .

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice