Hormon rasta

poruka: 97
|
čitano: 118.626
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Hormon rasta

E ovako ljudi .... imam 17 godina , i imam 164 cm .... sve sam radio da porastem i da se razvijem  al ne ide.... Fora je da sam zastao i u razvoju kao i u rastu... Prvo sto treba da se radi jeste da se ode kod Endokrinologa sto prije... Mn su utvrdili da imam Dijabetis Insipidus .... Najpre, to nije Dijabetis tipa sad moram insulin da primam itd vec nemaju nikakve slicnosti.... Simptomi ovog dijabetisa su kada pijemo ogromne kolicine vode dnevno i kad izmokravamo  ( ja popijem dnevno 10 i izmokrim 10 , zvuci nemoguce) :D Sada moram na magnetnu rezonancu da vide da li imam Kraniofaringeom ( cista na hipofizi , mn je nema na hipofizi ali moram da odem da vide da li je ima na hipotaalamusu ) sve u svemu zbg tog dijabnetisa ja  ne moogu da spavam duze od 4 sata konstantno.... i zbg toga se Hormon rasta ne luci :/ ! kostana starost mi je 13 i po godina :O :( ! A taj dijabetis nastaje kada nemamo ADH hormono tj. Vazopresonina ... i onda nam voda odrzava rad bubrega...  I lijeci se tako sto se u nos uprska vazopresin samo jednom ^_^ i gotovo je sa problemom :D ! a sto se tice rasta moram da narucim ampulu GnRH relefacta da bi mogao da mi odredi dozu hormona rasta :D  ! ne znam da li trb da sam srecan ili ne , ali u glavnom rezultati ce doci ubro  cim mi dodju ampule iz hrvatske :D ! i zato ljudi manite se ovih savjeta na sajtu, ako ste u nedoumici sa rastom ili imate nesto slicno kao ja , trk kod endokrinologa dok ne bude kasno ! pozdrav ljudi <3 

LukaV
11 godina
neaktivan
Treba mi savet
  • Ćao! Ja sam Danica i skroz sam izgubljena po pitanju rasta :/ Imam 15 godina i visoka sam 161cm. Da li je ta visina premala ili dovoljna za devojku i do koliko godina bi trebalo da rastem?! :3 Pročitala sam sve o hormonu rasta i to sigurno neću da koristim :P I još nešto.. možete li da mi navedete više opcija za povećanje visine? 
Dakić
15 godina
neaktivan
Re: Treba mi savet
Nadjes nogometasa od metar 70 i to ti je najmanji problem. P.S. cekaj jos 4-5 godina.
Real eyes realize real lies...
14 godina
Re: Treba mi savet
N3N0 kaže...
Nadjes nogometasa od metar 70 i to ti je najmanji problem. P.S. cekaj jos 4-5 godina.

sto je rasla rasla je, cure rastu do prve menstruacije +2-4 cm max. al kao i u svemu postoje izuzetci pa mozda naraste i vise

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
8 godina
neaktivan
Hormon rasta

Ako netko želi samo skinuti što više masti ,a naravno ne potrošiti previše love , kako dozirati hormon rasta i koliko dugo. Kakva su iskustva u tom pravcu ... onako statistički?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 12:24 (zokirki).
7 godina
neaktivan
Re: Hormon rasta

Teško je intervenirati u hormonalnim poremećajima, ali također je opasno

11 godina
Hormon rasta

Napravit account da odgovoriš u temu staru godinu dana sa izuzetno korisnim komentarom. Vauuu, svaka čast!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice