A koliko je autor ove teme visok i koliko ima god?Ja imam 15 god i visok sam 175-180 cm(neznam točno)
Ja imam 13 godina a visok sam 185cm, a prije godinu dana sam bio 15cm nizi
Ova tema se pretvorila od Hormon rasta, u temu koliko ste visoki. Ah, onda bi bio red da i ja kazem
15 god. i 187 cm i 79 kg
Vratimo se na temu, dakle hormon rasta se ne uzima osim u nekim ekstremnim slucajevima, jer je taj postupak sam po sebi dosta kompliciran. Ako si mozda malo nizi, nema veze, ne moras odmah hormon rasta uzimat.
pa ti si ok imas 5 cm vise od mene i 19 kg vise od mene XD
Ukoliko si tek u pubertetu nebi se trebao, previše brinuti, ja imam 166 cm, 8. sam razred, a otac mi ima 189 cm, a mama 180cm pa se baš ne brinem da ću biti mali, također ako je tebi netko u obitelji visok ne bi se trebao brinuti.
Ova tema se pretvorila od Hormon rasta, u temu koliko ste visoki. Ah, onda bi bio red da i ja kazem
15 god. i 187 cm i 79 kg
Vratimo se na temu, dakle hormon rasta se ne uzima osim u nekim ekstremnim slucajevima, jer je taj postupak sam po sebi dosta kompliciran. Ako si mozda malo nizi, nema veze, ne moras odmah hormon rasta uzimat.
COvjece imas 15 godina i kukas za visinu, narast ces ti jos! Al ajde nam reda radi reci koliko si visok?
Moj prijatelj je uzimao hormon rasta zbog misica (trenirao je kao konj) i sada otisla jetra, pozeleni ponekad, ne smije nista jesti ni piti, gusteraca ga zaje... a ima samo 19 godina!
Narastao je i ojacao je ali mu se celjus izdeformirala, izgleda kao neandertalac (zato ga svi zovi Nendi)... cure bjeze od njega iako je prije bio glavni lovac a sada kada ima visinu i tijelo ne zeli ga niti jedna...
Zato HORMON RASTA ==> NOT!
Ja sam bio u 8. razredu na pretragama u bolnici baš zbog toga i ustvrdili su da ću narasti sam od sebe.
I gle čuda: evo do kraja 2. razreda ja narastao otprilike 10-15 cm (a j*****a nisam se mjerio) a prije sam imao 150 cm i sa 37kg otišao na 47 i još rastem jer sam kasnije ušao u pubertet. Sad mi je jedini problem težina. Vjerojatno je isti slučaj s tobom.
Ja imam 13 godina a visok sam 185cm, a prije godinu dana sam bio 15cm nizi
Zdravo.Ja imam 21.god,i visok sam 163cm...nisam isao jos kod doktora u vezi toga,znam da sam zakasnio ali jbg...pa me interesuje da li bi mi taj hormon rasta pomogao?
Zdravo.Ja imam 21.god,i visok sam 163cm...nisam isao jos kod doktora u vezi toga,znam da sam zakasnio ali jbg...pa me interesuje da li bi mi taj hormon rasta pomogao?
bio bi bar 170cm....
Ja samo znam da sam zavrsio sa rastom u 26oj godini. Neki kazu da je 27 apsolutni limit, no, do koje godine ce tko rasti, to je individualno.
I to u zadnje dvije godine sam dobio 20 cm. Jedino mi je cudno sto autor ne navodi svoje godine niti svoju visinu, tako da pretpostavljam da on zeli taj hormon koristiti za 'teretanu'.
je li se ti zezas ili si stvarno narasto 20 cm izmedju 24-26 god ?
majke ti, neznam ja znam da vise necu narasti. Visok sam 176 cm, trenutacno sam vislji od starog stoga da je nemoguce da cu jos rasti, sad cu napuniti 17 godina.
Ja bi ih mogao lako nabaviti, vjeorjatno ih ima u njemackoj ali prov moram do doktora da vidi sta ce reci. Volio bi narasti do 185 ali nebi se bunio da narastem oko 180-181 to mi je cist taman.
vidim ovaj forum traje od 2009,
ugl. zelim vas pitat za misljenje na ovu temu
imam 18godina zensko sam i visoka 150cm.
prije par mjeseci dobila sam ponudu o tome "da narastem"
bila sam kod doktora i dao mi je da vadim hrpu pretraga laboratorijskih ispitivanja, nalaza,
ne znam vise ni sama sta, strah me da se upustim u sve to
procitala sam posljedice i apsolutno mi se ne svidjaju ..
na netu sma pricitala sve o hormonima i cini se bezopasno, ne zelim biti naivna
treba mi jednostavno rijec onih koji znaju o tome vise :)
bila sam kod doktora i dao mi je da vadim hrpu pretraga laboratorijskih ispitivanja, nalaza,
Ovaj forum traje od početka 2008 ;)
uredu 2008* :) , svejedno ..
A što se tiče tvog problema,malo će zvučati glupo ali pomoće ti. Svako jutrko kad ustaneš skoči 50 puta u vazduh što god više i jače možeš sa rukama podignutim gore to bi ti za nekih 10-12 mjeseci trebalo istegnuti mišiće i same tetive za nekih 4-5cm...a druga opciaj je ta sa hormonom rasta. Pa ti odaberi. Moj stari je do 20 godine bio visok 163cm i kad je čuo od nekog za taj način sa skakanjem ujutro i on je to probao i eno ga sad normalan čovjek od 173cm ;)
evo vako tija sam traziti savjet od vas ja imam 17 god mal sam imam 154cm i zelim uzeti hormon rasta !!!! Iden na preglede ali nista....... Tek sam sada usao u pubertet i trazim savjete!!!! Hvala
evo vako tija sam traziti savjet od vas ja imam 17 god mal sam imam 154cm i zelim uzeti hormon rasta !!!! Iden na preglede ali nista....... Tek sam sada usao u pubertet i trazim savjete!!!! Hvala
Bolje bi ti bilo da savjet trazis kod doktora nego tu na forumu .
Uzimanje zamjene za somatostatin može biti veoma opasno ako se uzima bez nadzora. Užasne stvari se mogu dogoditi ako ih uzimate na svoju ruku stoga OPREZ
Nikakve hormone nije dobro uzimat, osim ako vam lječnik izričito ne kaže, može biti jaaako opasno.
+ Ne vidim zašto bi bili nezadovoljni svojom visinom :/
Nikakve hormone nije dobro uzimat, osim ako vam lječnik izričito ne kaže, može biti jaaako opasno.
Slažem se u potpunosti.
Imam skoro 18 godina i visok sam svega 172-173cm, što sada. Visina uopće nije bitna, bitno je koliko soli imaš u glavi.
znaci kosarka, plivanje i vaterpolo na prvom mjestu...
dva mjeseca rekreativno svaki radni dan i eto vas...
tako sam ja naraso (170 cm - 13.g)
Slažem se u potpunosti.
Imam skoro 18 godina i visok sam svega 172-173cm, što sada. Visina uopće nije bitna, bitno je koliko soli imaš u glavi.
Ma gledaj,ima puno vaznijih stvari u zivotu da bi se mucili oko visine...
mozda s razlogom ne poduzimaju
jel mi mozeš reć kako si ga dobio i kako se zove te koliko dođe ?
E ovako ljudi .... imam 17 godina , i imam 164 cm .... sve sam radio da porastem i da se razvijem al ne ide.... Fora je da sam zastao i u razvoju kao i u rastu... Prvo sto treba da se radi jeste da se ode kod Endokrinologa sto prije... Mn su utvrdili da imam Dijabetis Insipidus .... Najpre, to nije Dijabetis tipa sad moram insulin da primam itd vec nemaju nikakve slicnosti.... Simptomi ovog dijabetisa su kada pijemo ogromne kolicine vode dnevno i kad izmokravamo ( ja popijem dnevno 10 i izmokrim 10 , zvuci nemoguce) :D Sada moram na magnetnu rezonancu da vide da li imam Kraniofaringeom ( cista na hipofizi , mn je nema na hipofizi ali moram da odem da vide da li je ima na hipotaalamusu ) sve u svemu zbg tog dijabnetisa ja ne moogu da spavam duze od 4 sata konstantno.... i zbg toga se Hormon rasta ne luci :/ ! kostana starost mi je 13 i po godina :O :( ! A taj dijabetis nastaje kada nemamo ADH hormono tj. Vazopresonina ... i onda nam voda odrzava rad bubrega... I lijeci se tako sto se u nos uprska vazopresin samo jednom ^_^ i gotovo je sa problemom :D ! a sto se tice rasta moram da narucim ampulu GnRH relefacta da bi mogao da mi odredi dozu hormona rasta :D ! ne znam da li trb da sam srecan ili ne , ali u glavnom rezultati ce doci ubro cim mi dodju ampule iz hrvatske :D ! i zato ljudi manite se ovih savjeta na sajtu, ako ste u nedoumici sa rastom ili imate nesto slicno kao ja , trk kod endokrinologa dok ne bude kasno ! pozdrav ljudi <3
Sljedeći put složi normalnu rečenicu...i mislim da je jedan/dva smajla na kraju teksta dovoljno nego 20 u cijelom tekstu...
E ovako ljudi ....
Sretno s zdravljem i ozdravljenjem.
Uvijek je ružno čuti da je netko mlad gadno bolestan.
Za kolegu iznad, GTFO.