HOPS - Hrvatski operator prijenosnog sustava
Pozdrav svima ! Bez zamjerke na ovu temu iako mislim da je koliko toliko ok za neke članove koji jesu ili se nisu još prijavili na natječaj u Hops-u.Da li netko bio eventualno na razgovoru prošle natječaje da znamo o čemu se u biti radi? Naime u natječaju za Elektrotehničara se traži "Test" općeg znanja i stručni test.Ako netko ima iskustva volio bih da podjeli to sa nama.Iako je to još jedan ajmo reći " lažni " tračak nade za zapošljavanje u takvoj firmi ali mislim da nikad ne vrijedi odustajati.Zamolbe sam poslao već 10 - ak puta ali ni jednom nisam dobio nikakav odgovor od njih iako sam poštivao sve što su tražili da se dostavi u zamolbi za natječaj , a kamoli poziv na prvi krug natječaja.Naravno ima nas puno takvih ali najbitnija su iskustva onih koji su tamo već bili pa da nam pomognu jer neki od nas su i zaboravili pa nam je dovoljno bilo kakva informacija samo da se podsjetimo.Samo napominjem ne očekujem ništa od natječaja , ali očekujem barem kao i večina ostalih da udje bar u uži krug natječaja i da dobijemo priliku.
I molio bih da komentari budu u granicama normalne i bez kritika ako je netko ogorčen. Otvorio sam temu za zainteresirane članove koji žele dati savjet ili podijeliti iskustva.
Zahvaljujem !