Global warming - hoax!

poruka: 32
|
čitano: 4.878
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Global warming - hoax!
General Zed kaže...

...A kraj svijeta bi trebao biti 2017 kada treba udariti onaj asteroid u zemlju tzv.ELLE.Pa uzivajte dok mozete...

Ma taj famozni kraj svijeta je trebao doć već 100 puta... sad nešto svi kenjkaju o 2012 i onom kalendaru koji će se resetirat, pa je onda trebala bit ogromna crna rupa iz onog LHC, sve su to bezveznoće, kad se dogodit, jbg... ionako će nam bit svejedno :D
Ja se nikad nisam, niti neću zamarat stvarima na koje ja nemam nikakvog utjecaja.
bnaci kaže...
Takvi ograniceni kao sto si ti rijetko koga mogu isprovociati. Vide ljudi s kim imaju posla. Odi prvo na wikipediu, ako te bas nesto specificno zanima a ne da ja tebi sada tu elaboriram.

Nije mi bila namjera provocirat, nego samo nisam jos tu teoriju cuo... a i iskreno bas i nije da me zanima kako je nastala nafta :) više kako se ju može eksploatirat danas.
Koliko sam sad ovdje cuo to je neka neprovjerena teorija ili nešto?
Deus ex machina kaže...

Hum, imam iskreno pitanje, ja sa mislio da je Prius stvarno OK auto, stedi benzin etc. Ima ga moj bivsi CEO i cinio mi se sasvim posten stedisa benzina, a ako stedi benzin, valjda malo stedi i zrak. Objasni mi.
Sto se tice kokosi, ja nemam nista protiv mesa, ali imam protiv masivnog uzgoja. Ja znam da sebi za veceru bez problema prikoljem kokos ili svinju, ako mi se jede meso, ali moram priznati da frkcem prepotentno na ljude koji misle da meso raste na stablu. Ima gomila debelih ljudi ili zena koje ne mogu taknuti zivotinju, ali spremno se kljukaju njezinim mesom. Po meni vrijedi ona darwinovska, ako nesto ne mozes uloviti i priklati, onda ti to nije sudjena vecera. Znam da nisam u pravu, ali nemam bolju teoriju trenutno.
Radije bi da svi ljudi koji si ne mogu uloviti/ubiti zivotinju za veceru dobiju zabranu da jedu meso, nego da se meso ovako uzasno uzgaja za siroku potrosnju i da te jadne zivotinje imaju to smece od zivota. Samo zato jer smo mi 'superiornija' vrsta.

Pa prius je relativno dobar koncept, koji baš i ne funkcionira jer to čudo baš i ne troši tako malo. U gradskoj vožnji se možda i isplati, ali ne bilo kakve ostale relacije svaki moderni Tdiesel ili benzinac je bolji. Pa čak i te godine kad je bio aktivan umjesto njega je "najekološkijim autom" proglašena Mercedes S-klasa...  ne govori baš puno u prilog Priusu.
A i baš me zanima koliko će trajat te baterije, i kako će ekološko bit njihovo odlaganje...
Ma i ja sam za svo to dobro ponašanje prema životinjama, ali jbg moram nešto jest?  Meni osobno više iritira kako se ovdje (baš danas vidio) organiziraju dobrotvorni koncerti za ljude sa poremećajem prehrane... pleeease, da nemaju šta jest kao hrpa ljudi po svijetu ne bi imali nikakvih poremećaja.
16 godina
neaktivan
RE: Global warming - hoax!
Deus ex machina kaže...
Radije bi da svi ljudi koji si ne mogu uloviti/ubiti zivotinju za veceru dobiju zabranu da jedu meso, nego da se meso ovako uzasno uzgaja za siroku potrosnju i da te jadne zivotinje imaju to smece od zivota. Samo zato jer smo mi 'superiornija' vrsta.
Lijepo si to napisao, slažem se s time, ali problem je u tome što smo mi oduvijek i uvijek ćemo biti vrsta u kojoj dominira podjela rada, i nije svatko sposoban za sve.
Npr. pogledaj mrave (glup primjer ali služi svrsi); zrele matice kod nekih vrsta nisu sposobne za kretanje, a tek za nabavu hrane?
Ti debeli ljudi možda sređuju papirologiju pogonu za filetiranje piletine, tako da sve ide ciklički, mada puno složenije.
Nothing else matters.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice