Gitare i sve vezano uz njih izdvojena tema

poruka: 4.967
|
čitano: 986.679
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Gitare i sve vezano uz njih

Pozdrav svima,evo nešto novo od mene nakon dugo vremena,ima još par novih videa pa tko je voljan neka posluša.

Dissection - Night's Blood (Guitar Cover)

You think by killing me tonight my powers will not rise there'll be nowhere for you to run when my hatred comes to life.
11 godina
neaktivan
Gitare i sve vezano uz njih

Zamolio bih za pomoc.

Trebam 4 gitarska pojacala, 4 ele. akusticne gitare, 4 elektricne i 2 klasicne.

to mi treba za skolu za pocetnike.

Koje marke gitara bi mi preporucili i koliko jaka pojacala? dali je dosta 10W ili trebam nesto jace?

Nesto povoljno a da nije totalno smece, znam da je povoljno vecinom lose ali ipak trebam dosta toga,

pa ne vidim smisao ulagati velike novce jer su ipak u pitanju pocetnici.

Hvala

I Don't Give A Damn
17 godina
neaktivan
Akira kaže...

Zamolio bih za pomoc.

Trebam 4 gitarska pojacala, 4 ele. akusticne gitare, 4 elektricne i 2 klasicne.

to mi treba za skolu za pocetnike.

Koje marke gitara bi mi preporucili i koliko jaka pojacala? dali je dosta 10W ili trebam nesto jace?

Nesto povoljno a da nije totalno smece, znam da je povoljno vecinom lose ali ipak trebam dosta toga,

pa ne vidim smisao ulagati velike novce jer su ipak u pitanju pocetnici.

Hvala

Bilo kakve gitare da su svirljive. Squier recimo. Yamaha ima povoljnih akusticnih i klasicnih.

5W-10W sasvim dovoljno, bilo kakvo.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
13 godina
neaktivan

Hohnerove klasične gitare su dobre za svoju cijenu (100$ i besplatno slanje na Amazonu).

Nove i pouzdane gitare koje možeš dati učenicima da sviraju. Preporučujem ti da ih odsviraš prije kupnje jer zbog loše kontrole kvalitete variraju u zvuku.

12 godina

Pozz...pocetnik sam i evo,da se pohvalim.Kupio sam gitaru.Tocnije CortAD810E.Ja sam zadovoljan sa njome.Zanima me samo jedna stvar.Koliko dodju stimeri za gitare?Imam stimer na ovoj gitari,ali iskreno,ponekad steka za poludit,pa se moram ustimavati preko kompa.Pa me zanimaju cijene ok stimera i opcenito ako je itko imao ovu gitaru,da mi kaze sta mislite o njoj.Hvala :)

15 godina
neaktivan

Ja sam kupio ovaj štimer i funkcionira sasvim normalno KLIK . Ako te zanimaju cijene kod nas, krecu se iznad 100kn KLIK . 

Ne znam tocno kakav je ovaj Cort, ali ako si tek krenuo svirati, budi sretan sto imas gitaru sa metalnim zicama :D ( gdje bi meni bio kraj da se nisam prvih godinu dana mucio sa prastarom klasicnom, na kojoj sam jednu zicu morao nastimavati sa kljestima jer je pukla kapica na španeru :D )

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 5:51 (zOjA26).
16 godina

Ja sam prodao štimer odkad postoji aplikacija PitchLab. Dosta je precizna, ima gotovo sve štimove koje ti treba; može se čak i A440 promjenit, u slučaju da neka pjesma nije u standard pitch-u. Da se s ovom aplikacijom štimat i 12-string gitare, 4,5,6-string bassevi, violine, mandoline, ukulele, banjo i koješta drugo. Ugl, meni preodlična stvar.

13 godina
neaktivan

Ja imam ovaj i koristim ga već oko 9 godina. Zapravo je nevjerovatno koliko mi dugo traje.

Ali taj nema kazaljku pa da sad kupujem, kupio bih si neki s kazaljkom.

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ja imam ovaj i koristim ga već oko 9 godina. Zapravo je nevjerovatno koliko mi dugo traje.

Ali taj nema kazaljku pa da sad kupujem, kupio bih si neki s kazaljkom.

Stroboskopski? To je strasno skupo.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
13 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Stroboskopski? To je strasno skupo.

Znao sam da postoji razlog što ga nemam.

10 godina
neaktivan

Ne razumijem se u glazbala niti najmanje, no zanima me koju akutičnu gitaru kupiti za klinca koji prelazi s klasične..? do sada je imao Hohnerovu što se pokazalo odličnim izborom za glazbenu školu, barem su mi tako rekli ;)

unaprijed zahvaljujem :)

metal rules
13 godina
neaktivan
Lee Lu kaže...

Ne razumijem se u glazbala niti najmanje, no zanima me koju akutičnu gitaru kupiti za klinca koji prelazi s klasične..? do sada je imao Hohnerovu što se pokazalo odličnim izborom za glazbenu školu, barem su mi tako rekli ;)

unaprijed zahvaljujem :)

Kako misliš? Koju ritam gitaru ili koju kvalitetniju klasičnu?

10 godina
neaktivan

ritam gitaru

metal rules
12 godina

Pozz,pukla mi je zica na gitari.Dal da zamjenim sve zice ili samo tu jednu?

16 godina
Endymon kaže...

Pozz,pukla mi je zica na gitari.Dal da zamjenim sve zice ili samo tu jednu?

Ovisi u kakvom su stanju ostale žice. Ako su u dobrom onda kupi samo tu jednu.

11 godina

pozdrav,evo ovako zanima me dali je tesko da sam preko interneta pocnem uciti svirati gitaru?

13 godina
neaktivan
toma20 kaže...

pozdrav,evo ovako zanima me dali je tesko da sam preko interneta pocnem uciti svirati gitaru?

Što ti je cilj? Daj nam jedan primjer onoga što želiš odsvirati i mi ćemo ti reći koliko vremena i truda treba za to.

13 godina
neaktivan

Pozdrav. Trenutno imam Ibanez Les Paul Custom iz 78' (jako rjetka gitara ali vrhunska i ocuvana, mahagonij cijela). I neznam isplati li mi se mijenjat tu gitaru za Fender Stratocaster Deluxe bez nadoplate? zanr koji sviram je Rock, najvise grunge 90ih i rock blues (zz top, srv, muddy...).

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 19:49 (chrispy450).
13 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Pozdrav. Trenutno imam Ibanez Les Paul Custom iz 78' (jako rjetka gitara ali vrhunska i ocuvana, mahagonij cijela). I neznam isplati li mi se mijenjat tu gitaru za Fender Stratocaster Deluxe bez nadoplate? zanr koji sviram je Rock, najvise grunge 90ih i rock blues (zz top, srv, muddy...).

Koja ti bolje zvuči?

10 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Ne!

11 godina
Onjegin kaže...
toma20 kaže...

Što ti je cilj? Daj nam jedan primjer onoga što želiš odsvirati i mi ćemo ti reći koliko vremena i truda treba za to.

nije mi nista posebno cilj,ali volio bih nauciti nesto tipa sum41 i blinka182

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
chrispy450 kaže...

Koja ti bolje zvuči?

Evo taman sviram Deluxa prijateljovog i utisci su da me je razocara Deluxe. Standard mi je bolji od Deluxa po meni. Nedam Ibaneza za nista sada kad sam probao Deluxa. Ovaj Ibanez neprocjenjiva gitara i pase mi i sve. Stvarno sam se razocara u Deluxe. 

13 godina
neaktivan
toma20 kaže...

Meh, samo lupaj po gitari i to je to.

Šalu na stranu, uz umjereni svakodnevni rad i volju, svirat ćeš te stvari za tri-četiri mjeseca, zavisi koliko si nadaren. Tehnika nije zahtjevna pa možeš učiti s YT videa.

11 godina
Onjegin kaže...
toma20 kaže...

Šalu na stranu, uz umjereni svakodnevni rad i volju, svirat ćeš te stvari za tri-četiri mjeseca, zavisi koliko si nadaren. Tehnika nije zahtjevna pa možeš učiti s YT videa.

kolega sa posla mi je rekao da mi je bolje uciti na el. gitari nego akusticnoj (da je lakse?) pa cu vjerovatno uzeti ovu sta mislis o ovoj gitari dali je dobra za pocetak? 

http://www.njuskalo.hr/elektricne-gitare/elektricna-gitara-sve-sviranje-povoljno-oglas-10526347

10 godina
neaktivan
toma20 kaže...
Onjegin kaže...
toma20 kaže...

kolega sa posla mi je rekao da mi je bolje uciti na el. gitari nego akusticnoj (da je lakse?) pa cu vjerovatno uzeti ovu sta mislis o ovoj gitari dali je dobra za pocetak? 

http://www.njuskalo.hr/elektricne-gitare/elektricna-gitara-sve-sviranje-povoljno-oglas-10526347

Do koliko kn?

11 godina

500

10 godina
neaktivan

Ako uspiješ yamahu pacificu probaj nabavit,bit će teško za 500kn,ali probja,viđao sam ih dosta za 500-550kn

11 godina
CyberPlague kaže...

Ako uspiješ yamahu pacificu probaj nabavit,bit će teško za 500kn,ali probja,viđao sam ih dosta za 500-550kn

budem vidio posto sam skoro sve dogovorio sa ovim likom sta misli o ovoj sta sam ti dao link?

11 godina

ovako imam el.gitaru a posto nemam pojacalo prikopcat cu je na pc,moze mi netko pls dati link programa koji mi trebaju da mogu svirati na pc-u

15 godina
odjavljen

Ne treba ti nikakav program ako ga ne želiš. A ako želiš, imaš guitar rig, amplitube...

Svi smo mi Mentalist.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice