Gdje kupiti dobar krevet ?

poruka: 10
|
čitano: 6.766
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

evo zanima me, gdje da kupim neki prosječno dobar krevet :) ako neko ima preporuke dobro bi mi došle, trebam 2 ista.

12 godina
neaktivan

Najbolje otići i obići sve trgovine sa namještajem i isprobati. Pa koji ti se najviše sviđa kupiti.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
14 godina

gledo sam neku reklamu na televiziji kao neka talijanska firma slavi 50 godina i imaju neku akciju kreveta a nemogu se sjetit naziva, činila mi se jako dobrom. Bit će red :)

12 godina
neaktivan

Ja znam da je lesnina slavila 65 godina i bilo je finih popusta, ne znam traje li to još uvijek.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
14 godina

do 27. je akcija :) planirali smo otić po madrace s memory pjenom 50% popusta je na njih ako ih imaju na zalihi {#}

14 godina
protjeran

Kako je kolega rekao svrati do lesnine. Ja sam baš ovaj vikend malom uzeo krevet i stvarno imaju j.... popuste i dobar izbor

battlelog - Volume_CRO
11 godina
protjeran

Željko ili David Bušić,firma Kitnjak,kreveti oko 1500-2000kn,hrastovina,nema smrti,daleko bolje od svega što ćeš kupit u primi i lesnini {#}

9 godina
neaktivan
Re: Gdje kupiti dobar krevet ?

Pozz i tebi :)... Imaš u lesnini dobro namještaja i kreveta i nije skupo toliko kao u ikei na primjer... Iako je meni ikea fan totalni :D !

17 godina
Denisa kaže...

Pozz i tebi :)... Imaš u lesnini dobro namještaja i kreveta i nije skupo toliko kao u ikei na primjer... Iako je meni ikea fan totalni :D !

23.8.2014. 

Kad je napisana zadnja poruka, IKEA u RH nije ni postojala...

9 godina
neaktivan

Ahahahahhahahahhha, ups :D ! dobro, šta sad... nisam gledala ! :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice